00 HOME » 09 GEVOLGEN BREXIT

No deal brexit heeft ook gevolgen voor de ab/dl scene helaas en gaan we als adultbaby ook merken in onze portemonnee

Wij van adultbabyspeelparadijs weten dat velen binnen de ab/dl scene zich niet direct bezighouden met de gevolgen van de brexit en dat mag hoor maar toch wijzen wij je er graag er even op dat je het wel gaat merken in je portemonnee zeker als je de print luiers voor de adultbaby scene draagt welke grotendeels vanuit het Verenigd Koninkrijk komen. Ook als bestel je ze bij de Nederlandse, Belgische of Duitse webshop gericht op de ab/dl scene je gaat het merken en vooral voelen in je portemonnee. Zolang er geen deal komt zal men dit vanaf 29 maart 2019 gaan merken want dan komt er invoerrechten plus btw op deze luiers welke ongetwijfeld door berekend zullen worden door de verkopers van deze luiers waarmee de prijs in eens met zo 33% omhoog gaat. Deze heffing gaat er zeker komen op goederen vanuit het Verenigd Koninkrijk omdat het dan als een land gezien wordt van buiten de Europese Unie en dan ook als zodanig door de douane wordt berekend en dat gaan we dus als adultbaby merken in onze portemonnee of we het nu willen of niet. 

Ook het rechtstreeks bestellen van luiers en adultbaby kleding in met name Engeland is dan ook niet interessant meer vanwege die zelfde hoge invoerrechten en btw op goederen afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk want de Europese Unie gaat meteen harde maatregelen nemen daar kan je zeker van zijn om de goederen stroom vanuit het Verenigd Koninkrijk een halt toe te roepen omdat deze dan geen deel meer uitmaakt van de Europese Unie en men producten uit de Europese Unie wil beschermen op deze manier en daar krijgen we dus als adultbaby wel degelijk mee te maken of we nu wel of niet willen.

Daarom geven wij van adultbabyspeelparadijs het volgende advies ben je een adultbaby die graag print luiers zoals cuddlz of andere merken welke hun oorsprong in Engeland hebben of kocht je adultbaby kleding in Engeland bij de diverse webshops aldaar zorg dan dat je ruim voor 29 maart je bestelling doet in Engeland en dat het voor 29 maart bij je thuis is dat bespaart je een berg geld aan invoerrechten en btw die er anders bij zou komen. Want na 29 maart zijn luiers en adultbaby kleding en accessoires totaal niet interessant meer om te bestellen dan om de al eerder genoemde redenen.

Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen doe met dit advies wat je zelf wil het slechts een mededeling en advies en wat ons betreft doe je er niks mee dat vinden wij ook prima het zijn immers jouw centen en niet de onze die dan vanaf 29 maart richting de Nederlandse schatkist verdwijnen naar onze mening onnodig omdat je ruim van te voren had kunnen inslaan nog.