00 HOME » 11 OPVANG CAPACITEIT » Berekenen opvang capaciteit

Opvang capaciteiten van luiers niet altijd even betrouwbaar

De testen van de opvang van luiers vaak een lachertje of lachwekkend te noemen zijn was zeker adultbabyspeelparadijs niet vreemd en dat vermoeden hadden we eerlijk gezegd al omdat we de verhalen van aanbieders van zogenaamde pretluiers welke bestemd zijn voor de ab/dl scene waarin men zegt dat hun luier wel 7000ml vocht kan opnemen namen wij als incontinentie patiënt welke ook actief is binnen de adultbabyscene al zo en zo niet al te serieus en uit onderstaande bericht kunt u ook zien hoe of zo een test eigenlijk gaat en hoe of dat u eigenlijk min of meer vals geïnformeerd wordt  waarbij het lijkt of sommige luiers in eens enorme hoeveelheden kunnen opvangen maar in de praktijk blijkt dat ze gewoon veel minder op kunnen vangen.

De opname van een luier wordt vastgesteld met een dompelbadje. De luier wordt in het water ondergedompeld. Hij is vooraf gewogen en dat doet men na het badje opnieuw. Het verschil in gewicht is de opname van de luier. Nu begrijpt u dat dit product volledig verzadigd is. Het zou als een zware natte bal tussen de benen hangen. En elke druppel die er nog bij komt zal direct doorlekken.

Zoveel urine als deze luier heeft opgenomen, zal u er nooit in krijgen. U zult bij de helft of hooguit 70% al de behoefte hebben om uw luier te verwisselen. Wanneer u ziet dat een luier 4 liter kan opnemen, trek daar dan de helft, of iets minder, vanaf. Dat is de hoeveelheid waarbij u zich nog veilig en prettig zult voelen.