000 HOME » 12 ADULTBABY SESSIES

Adultbaby sessies wat is het en wat is het zeer beslist niet

Allereerst moet adultbabyspeelparadijs zeggen dat wij merken dat zelfs binnen de ab/dl scene er best nog wel veel mensen zijn die niet precies weten wat een adultbaby sessie is of wat het precies is dus kunnen we het al helemaal mensen van buiten de scene het niet kwalijk nemen dat ze het niet weten. Wel kunnen we ze kwalijk nemen dat sommigen meteen met vooroordelen klaar staan er over maar aan de andere kant kunnen we ze dat ook weer niet kwalijk nemen mede omdat velen welke adultbaby sessies aanbieden ook niet echt bepaald scheutig zijn met hun informatie over wat men kan en mag verwachten en vooral wat het prijskaartje is van zo een adultbaby sessie want dat lijkt adultbaby toch wel belangrijk dat daar wat meer duidelijkheid over gegeven wordt zeker naar mensen welke belangstelling hebben in zo een adultbaby sessie.

Daarom gaat adultbabyspeelparadijs ook proberen wat meer helderheid en vooral duidelijkheid te geven wat men zo en beetje kan en mag verwachten maar ook hoe het er toe gaat bij zo een adultbaby sessie. Waarbij we ook meteen zeggen dat dit ook heel erg afhankelijk is van de belevingswereld van de adultbaby zelf. 

Een adultbaby sessie is een rollenspel tussen twee volwassen mensen waarbij de een de rol van moeder speelt en de ander de rol heeft van baby of peuter (zie ook onze rubriek met uitleg over ageplay voor meer informatie hierover).  Zo een adultbaby sessie bestaat veelal uit een uur maar wij van adultbaby even als mama Lisanne zeggen er meteen bij dat een adultbaby sessie van 1 uur eigenlijk totaal zinloos is en eigenlijk zonde van je geld is omdat je in een uur tijd namelijk weinig of niets kunt doen als het om een rollenspel gaat. Maar de meningen zijn daar over verdeeld ook binnen de adultbaby scene zelf en dat mag omdat een ieder zijn of haar adultbaby zijn op zijn of haar eigen manier beleefd welke wij van adultbabyspeelparadijs ook accepteren en begrip voor hebben zolang dit maar gebeurd binnen de Nederlandse wetgeving.

Wat ons wel meteen opvalt en wat wij van adultbabyspeelparadijs ondanks de vele jaren die wij al mee lopen binnen het wereldje van adultbaby zijn nog steeds niet kunnen plaatsen ondanks dat wij respect hebben voor een ieder zijn of haar belevingswereld binnen de adultbabyscene is dat het lijkt of overkomt dat alles draait om zo snel mogelijk klaar te komen tijdens zo een adultbaby sessie waar met name door heel veel mama's heel handig op wordt ingespeeld en ook aan deze wens wordt voldaan echter tegen absurd hoge bedragen met name binnen de commerciële seks industrie waarover elders meer uitleg. Wij van adultbabyspeelparadijs hebben zoiets van  waarom zou je seks of seksuele handelingen willen hebben om zo snel mogelijk klaar te komen in een luier voor vaak bedragen die veelal veel hoger liggen dan normale seks zonder daarbij uitgedost te zijn in een luier en adultbaby kleding.  Het lijkt ons juist dat iemand die een adultbaby sessie wil ondergaan het verlangen heeft om als volwassenen persoon weer als een baby of peuter behandeld te willen worden zeg maar een soort van herbeleving van zijn of haar baby of kindertijd van vroeger. Wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening als men het verlangen heeft om weer als baby of peuter behandelde te willen worden en daar dan ook nog eens in de meeste gevallen aardig wat geld voor neertelt waarom daar dan seks of seksuele handeling bij moeten plaats vinden wij hebben zelf zo iets van waarom ga je dan als je seks en seksuele handelingen wilt hebben dit doen gekleed in een dikke luier en met babykleding in volwassenen grote doen. Dit kunnen wij niet helemaal plaatsen om eerlijk te zijn en komt in onze belevingswereld als adultbaby heel vreemd en raar over en wel om de navolgende redenen: als we ons kleden als een baby of peuter en als baby of peuter behandeld willen worden door een mama omdat we onze baby of peuter tijd willen herbeleven wat voor ons een adultbaby sessie inhoudt namelijk het herbeleven van de baby of peuter tijd. Waarom moeten  daar dan seksuele handeling en seks bij plaatsvinden het lijkt ons van adultbabyspeelparadijs dat dit wel een beetje heel erg vreemd en raar overkomt om als baby of peuter seks te hebben en het lijkt ons dat als je behoefte hebt aan seks of seksuele handelingen dat je dit doet als een volwassen persoon die zeker niet als een baby of peuter is gekleed maar dat is hoe of wij er zelf tegenaan kijken en wat onze belevingswereld is als adultbaby.

Ook zal en mag je verwachten dat als je een adultbaby sessie ondergaat dat men terecht komt in een ruimte die als baby of peuter kamer is ingericht hetgeen ons van adultbabyspeelparadijs wel handig lijkt als daar een of meerdere meubels voor adultbaby's staan zoals een box, kinderstoel, ledikantje of commode op volwassenen grote hetgeen het spelen ook een stuk gemakkelijker maakt zeker in de rol van baby of peuter.

Helaas is het ook zo dat helaas de commerciële seksindustrie heeft gemerkt dat er veel geld te verdienen valt aan de adultbabyscene en daar heel handig op inspringt ondanks dat sommigen de adultbabyscene ongeveer verguizen maar onder het motto van geld stinkt niet en het is makkelijk verdienen daar ook even op inspringt maar daarover elders binnen deze rubriek meer informatie.

Helaas wordt een adultbaby sessie en een bezoek aan een mama door sommigen en dan vooral personen welke niets met de adultbabyscene op hebben gezien als een bezoek brengen aan een prostituee. Iets waar adultbabyspeelparadijs van zegt deels heeft men gelijk als men dit zegt zeker als er sprake is van seks en seksuele handelingen tijdens zo een sessie is het niet geheel vreemd te noemen dat men deze link maakt en misschien ook wel omdat heel veel van deze sessies ook nog eens plaats vinden binnen een SM Club of studio. Maar misschien heeft dit ook wel te maken met het feit dat binnen de commerciële seksindustrie  een adultbaby sessie tot soft SM wordt gerekend vandaar ook de vaak absurd hoge prijzen welke worden gevraagd voor zo een adultbaby sessie.