000 HOME » 12 ADULTBABY SESSIES » Adultbaby sessies in Duitsland

Adultbaby sessies in Duitsland in het verleden en heden

Adultbaby sessies in het verleden

We gaan even zo een slordige 25 jaar terug in de tijd dat de adultbaby scene in Nederland niet of nauwelijks bekend was en er dus ook geen of nauwelijks mogelijkheden waren voor een adultbaby sessie of ageplay in Nederland zoals dat nu anno 2019 wel het geval is. Om steeds naar Engeland te gaan voor een adultbaby sessie of ageplay was ook niet bepaald een optie gezien de vrij forse prijs voor de adultbaby sessies maar ook de enorm hoge reiskosten maar nog meer de enorm lange reistijd destijds want met trein boot en trein was je bijna een dag onderweg om er te geraken wat iets te veel van het goede was. Dus ging ik op zoek naar iets dichterbij België viel toen meteen al af want naar mijn idee waagde in die tijd niemand zich er aan om adultbaby sessies te geven daar omdat dit wel eens heel erg gevoelig kon liggen daar zeker gezien dat België destijds midden in de zaak Dutroux zat waar het gehele land door op zijn kop stond was het zeker niet verstandig om dan ergens adultbaby sessies te geven zeer grote kans dat daar enorm veel verzet tegen komt als men er lucht van krijgt de mensen van buiten de scene en zeer zeker de directe omwonenden van de adultbaby mama. Ik vrees dat die dan zeker ook op de vlucht had gemoeten wegens de bedreigingen.

Dus ging ik eens kijken wat er in Duitsland te vinden was aan adultbaby sessies mede daar in Duitsland men op het gebied van adultbaby al veel verder was dan Nederland. Op internet was toen eigenlijk ook nog zeer weinig informatie te vinden over het adultbaby gebeuren in Duitsland midden en eind jaren 90. Wel was er in die tijd een blad speciaal voor de ab/dl op de markt in het Duits welke zich richtte op adultbaby's en luierliefhebbers in de Duits sprekende landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland welke ook destijds in Nederland werd verkocht via tijdschriften handel Noord in Rotterdam welke dit blad uit Duitsland importeerde. In dit blad stonden dus ook advertenties van mama's die adultbaby sessies aanboden in volledig ingerichte adultbaby kamers met spijlenbedje, commode, kinderstoel en box op volwassenen grote hetgeen een adultbaby zoekt naar mijn idee.

Een aantal dingen vielen meteen op bij de advertenties namelijk dat men niet zo scheutig was met informatie zoals prijs maar ook dat deze adultbaby sessies bijna allemaal gegeven werden door SM meesteressen welke naast het SM gebeuren ook even het adultbaby gebeuren mee pikte. Ook viel me in die tijd op dat deze adultbaby sessies bijna allemaal werden gegeven op plekken in en om Berlijn of gelegen in het voormalige Oost Duitsland zoals in Chemnitz, Travemünde. Niet bepaald interessant te noemen om helemaal naar Berlijn of de voormalige DDR te moeten afreizen voor een adultbaby sessie. Ik zocht eigenlijk iets in het Ruhrgebied of de Kohlenpot zoals de Duitsers het noemen een stuk dichter bij en slechts op zo een 3 uur rijden per trein vanuit de Randstad. Uiteindelijk zag ik er dan een die in Düsseldorf was gevestigd maar ook hier geen prijs maar wel een telefoonnummer dus die ben ik eens gaan bellen om meer informatie te krijgen. Ik moet zeggen dat men eerst niet zo bereidwillig was om informatie te geven en ik net als in Nederland ook het geval was toen ik om informatie vroeg dat ik als antwoord kreeg dat ik maar even langs moest komen en dat dan wel over de prijs gesproken kon worden. Ik heb toen gezegd dat ik daar dus niet aan begon op de eerste plaats omdat ik niet van verrassingen hou en op de tweede plaats omdat ik niet zo een idioot was om even voor jan met de korte achternaam af te zakken naar Düsseldorf per trein en dat ik dus graag duidelijkheid wilde over prijs en wat men kon verwachten.  Uiteindelijk zag de mama ook wel in dat als ze geld wilde verdienen dat ze helderheid en duidelijkheid moest verschaffen en zei ze DM 200 per uur en vertelde ze dat ze een volledig ingericht baby kamer had op volwassenen grote met een spijlenledikantje, commode en kinderstoel en dat er in de woonkamer een grote box stond en dat ze enkele adultbaby kleding stukken had maar ze adviseerde wel om eigen kleding mee te brengen als ik die had. Dit klonk wel interessant alleen de prijs vond ik zelf totaal niet interessant te noemen want ik ga niet voor een uur naar een adultbaby sessie in Duitsland afreizen en ik zei daar dat het mooi klonk die kamer en de spullen maar dat ik de prijs totaal niet interessant vond omdat ik voor langere tijd een adultbaby sessie wilde. En dan wordt het eigenlijk een soort van afdingen net als op de markt in Noord Afrika of het midden Oosten en laat ik daar nu net even heel goed in zijn in dat sjacheren zoals men dat noemt en uiteindelijk kwamen we een prijs overeen die beduiden veel lager lag dan wat er aan het begin gevraagd werd door de mama. Ik reisde af naar Düsseldorf per trein en daar stond te mama mij op het hoofdstation op het perron op te wachten en gingen we naar haar huis met de tram/metro ergens aan de rand van Düsseldorf  in een of andere buitenwijk van Düsseldorf.

Net als in Nederland bij adultbaby sessies draait het ook in Duitsland  maar om een ding en dat is gewoon zorgen dat de adultbaby klaar komt in de luier en als men aangeeft dit niet te willen omdat het niet jouw belevingswereld is als adultbaby staat men veelal vreemd te kijken zo ook deze mama, Van haar begreep dat bijna iedere adultbaby daar juist voor kwam en heb haar toen ook gezegd dat als ik seks wil hebben dit doe zonder een adultbaby sessie en dus niet als baby gekleed in een luier en baby kleding.

Ik moet zeggen de adultbaby mama was niet slecht maar na een bezoek had ik het daar wel gezien omdat het gewoon niet mijn belevingswereld was als adultbaby. Niet dat ik er spijt van had naar haar toegegaan te zijn maar het was toch niet helemaal wat ik mij er van had voorgesteld.

Ik ben toen is verder gaan kijken mede daar ik via een andere adultbaby werd gewezen op een adultbaby mama welke een hele goede naam bleek te hebben binnen de Duitse adultbaby scene en ben haar toen gaan bellen ik dacht dat ik flauw viel van me stoel toen ze even doodleuk vertelde dat ze DM 500 per uur vroeg en voor 2 uur was het dan DM 850 ik heb haar vriendelijk bedankt voor de informatie en gezegd dat ik deze bedragen er zeer zeker niet voor over had en ben niet eens begonnen om er op af te dingen want dat is gewoon onhaalbare zaak met zulke toren hoge prijzen. Deze mama dacht zeker Donald Trump getroffen te hebben aan de telefoon en zat zich zelf al rijk te rekenen ja jammer dan maar ik denk dat er weinig adultbaby's zijn welke een kronkel in hun hersens hebben welke deze absurd hoge prijzen betalen voor een adultbaby sessie. 

Ook hoorde ik via  een andere adultbaby een verhaal die naar een mama voor een adultbaby was geweest in het voormalige Oost Duitsland waarmee een prijs was afgesproken en toen die daar aankwam na uren lang rijden met de auto want de voormalige DDR ligt niet bepaald om de hoek bij Nederland kwam die voor de verassing te staan dat de prijs in eens aanzienlijk meer was en die de keuze had of gewoon meer te betalen of anders gewoon weer terug naar huis te rijden zonder adultbaby sessie en dus het hele eind voor niks gereden. Ik zelf had dan echt naar huis gegaan en zeer zeker niet meer betaald dan was afgesproken ze kon ze me wat deze mama. Maar de adultbaby die ik sprak koos er dus voor om toch meer te betalen wat uiteraard zijn vrije keuze is maar waarvan ik zeg dat je hiermee wel instant houdt dat je gewoon zwaar belazerd wordt door sommige mama's binnen de adultbaby scene.

Daarom adviseert adultbabyspeelparadijs ook maak je een afspraak met een adultbaby mama voor een sessie en wordt er een bepaalde prijs afgesproken zorg dat je dit zwart op wit krijgt zeker als je van ver af moet komen voor zo een adultbaby sessie zodat je niet voor verrassingen komt te staan dat er ineens een veel hogere prijs betaald moet worden en je de keuze hebt van betalen of gewoon weer terug naar huis gaan en de gehele afstand voor niks te hebben afgelegd.

Maar ook zijn wij van adultbabyspeelparadijs van mening dat de mama's welke deze adultbaby sessies aanbieden veel meer duidelijkheid moeten verschaffen zeker op websites zoals wat men te bieden heeft dus of men beschikt over voldoende speelmateriaal voor adultbaby's zoals ledikantje, commode, kinderstoel en box maar vooral dat de prijs duidelijk staat vermeld. Want helaas anno 2019 zien wij dat er nog steeds bij heel veel aanbieders van adultbaby sessies geen duidelijkheid wordt gegeven en daarom adviseren wij iedere adultbaby om geen zaken te doen met aanbieders van adultbaby sessies welke geen duidelijkheid geven over prijzen zodat je niet belazerd kan worden want het zijn toch forse bedragen die betaald moeten worden voor deze adultbaby sessies veelal.

Adultbaby sessies in Duitsland heden ten dagen

Anno 2019 zien wij van adultbabyspeelparadijs dat ook in Duitsland het aantal aanbieders van adultbaby sessies enorm is toegenomen hetgeen ook op internet zeer duidelijk te zien is. Nu ook steeds dichter bij de Nederlandse grens kan men er voor terecht veelal in SM studio's en clubs waar men adultbaby sessies aanbiedt binnen Duitsland. Nog steeds wordt er weinig of geen duidelijkheid gegeven over de kosten van zo een sessie dat wij van adultbabyspeelparadijs zoiets hebben van gewoon links laten liggen dan dit soort gelegenheden welke geen duidelijkheid verschaffen mede ook omdat wij zeggen dat er in Nederland ook genoeg adultbaby sessies worden aangeboden heden ten dagen behoeft men niet meer zoals in het verleden naar Duitsland uit te wijken.

Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen maar al te goed dat met name adultbaby's welke woonachtig zijn in het grensgebied met Duitsland zullen zeggen van ja hoor is even van Duitsland ligt om de hoek bij ons en de randstad is een paar uur rijden voor ons zeker als je vanuit oost Groningen, Twente, Acherhoek of Limburg moet komen naar de randstad. 

Mede daar adultbabyspeelparadijs connecties heeft met enkele Duitse adultbaby's hebben wij is nagevraagd wat op dit moment de prijzen zijn en welke goede en betrouwbare adressen zijn. Allereerst kregen wij te horen dat de beste adultbaby mama niet bepaald in de buurt van Nederland zat maar dat men daarvoor naar Berlijn moest niet echt interessant te noemen en toen we de prijzen hoorden sloegen wij helemaal achterover want onder de €300 voor een uur kom je zeker niet weg vaak liggen de prijzen nog veel hoger dat is erg afhankelijk van de naambekendheid van deze mama welke in de regel naast mama ook nog eens SM meesteres is en dus wel weet te rekenen. We hoorden zelfs dat er bedragen van ruim boven de €500 per uur worden gevraagd bij sommige studio's wat naar ons inziens gewoon absurde bedragen zijn en waarvan wij van adultbabyspeelparadijs maar ook onze connecties in Duitsland zeggen gewoon niet aan beginnen. Daarnaast hebben wij van adultbabyspeelparadijs ook het vermoeden bij deze sessies welke worden gegeven in SM studio's dan wel voorzien van een ingerichte adultbaby kamer dat het eigenlijk toch meer de SM kant op gaat waarbij het dan gaat om seksuele opwinding en genot tijdens een spel en het toch veel minder is gericht op het baby of peuter kunnen en mogen voelen of het herbeleven van de baby of peuter tijd hetgeen naar ons idee toch de bedoeling is het herbeleven van de baby of peuter tijd als men als adultbaby een adultbaby sessie ondergaat.