000 HOME » 12 ADULTBABY SESSIES » Adultbaby sessies in Engeland

Adultbaby sessies in Engeland hoe en wat

Adultbaby sessies in het verleden

Al reeds midden jaren 90 van de vorige eeuw waren er al adultbaby sessies in Engeland waarover werd gesproken tijdens chats op Engelstalige chats op internet en waar ik enorm veel positieve geluiden over hoorde. Er waren er in die tijd ook in Engeland niet zo veel als dat er nu anno 2019 zijn laat ik daar ook even heel duidelijk in zijn. Naar mijn weten waren in die tijd 3 stuks waarvan 2 eigenlijk voor Nederlanders al heel snel afvielen omdat de ene in het zuiden van Engeland gelegen was en de andere ergens in de Midlands beiden niet erg gunstig gelegen voor mensen uit Nederland en men bijna altijd moest vliegen en dan vaak nog moest overstappen in Londen het zij  op een binnenlandse vlucht op anders per trein verder moest door Engeland  naar een of ander dorp ver weg van een grote stad gelegen. De enig die dan nog overbleef voor iemand uit Nederland was het adultbaby hotel van Mommy Hazel in Gillingham op ongeveer 1 uur rijden van Londen. 

Dit adultbaby hotel bestond uit 2 kamers die waren ingericht als baby kamer met in de ene kamer een adultbaby ledikant en adultbaby kinderstoel en in de andere kamer een adultbaby wieg en adultbaby kinderstoel. Welke op de boven verdieping van het huis waren gelegen beide kamers waren voorzien van een kast met voldoende luiers zowel wegwerp luiers als wasbare luiers en voldoende adultbaby kleding in de maten medium en large. Ook was er een hele grote speelkamer met een hele grote adultbaby box en heel veel speelgoed en zelfs videobanden en dvd's met teken films om te kijken. Ook stond er een hobbelpaard op volwassenen grote speciaal voor de adultbaby's.

In het verleden ben ik er zelf ook geweest ik deed het vaak in combinatie met een bezoek aan Londen en verbleef er dan van middags tot de volgende ochtend en ik moet eerlijk bekennen dat was destijds best wel prijzig te noemen dat hotel ik meen iets van 250 Engelse pond. Maar ik zeg er ook meteen bij een hotel in Londen en zeker een eenpersoons kamer was in die tijd ook niet goedkoop te noemen dan zat je ook al snel op bedragen van rond de 120 Engelse pond in die tijd. En dan voor die meerprijs sliep je wel in een adultbaby kamer en werd je als baby of peuter behandeld en maakte je gebruik van de adultbaby kleding en de adultbaby meubels welke best wel prijzig zijn in aanschaf en daarom zeg ik ook meteen het was zeer beslist niet goedkoop te noemen maar als je ziet wat een gemiddeld hotel in Londen voor een nacht toen al koste in die tijd en dat aftrekt van de prijs van de koten van het adultbaby hotel vindt ik het eerlijk gezegd dan qua prijs nog wel meevallen ook wetende dat een adultbaby sessie zeker in die tijd elders ook enorm duur was.

Het voordeel van deze adultbaby sessie was dat er geen seksuele handelingen of seks plaatsvonden dus dat het zuiver om ageplay ging waarbij men zich weer even helemaal baby of peuter kon en mocht zijn en ook als een baby of peuter behandeld werd door Mommy Hazel. In Engeland was een heel oude wet van kracht waarbij het zo is dat seks of seksuele diensten niet mogen worden aangeboden binnen gewone woonwijken en dat men daar specifieke vergunningen voor moet hebben en aangemerkt moet zijn als bordeel, seks club of seks studio welke alleen gevestigd mogen zijn in bepaalde toegewezen area's en daar werd enorm op gecontroleerd door de Engelse overheid en stonden zeer hoge boetes op als men deze wet overtrad. Hoe of dat deze precies in elkaar zit of zat want ik weet niet of deze ouderwetse wet nog steeds bestaat mede daar ik me ook niet met de Engelse wetgeving bezig houdt daar ik nu eenmaal geen rechten studeer en daar ook allerminst in geïnteresseerd ben. 

Ook werden er regelmatig speelmiddagen georganiseerd destijds in dit adultbaby hotel onder leiding van mommy Hazel waarbij meerdere adultbaby's dan gezamenlijk speelden in het adultbaby hotel. Zelf ben ik in die tijd er nooit heen gegaan om de reden dat deze speelmiddagen vooral bezocht werden door Sissy adultbaby's een stroming binnen de adultbaby scene waar adultbabyspeelparadijs alle respect voor hun belevingswereld heeft maar welke niet bepaald mijn belevingswereld is omdat ik totaal niet heb met de veelal oubollige kleding welke deze baby's dragen (wil je meer weten over sissy baby's lees dan ook eens onze rubriek SISSY BABY'S  elders op onze website).

Inmiddels bestaat het adultbaby hotel in Gillingham niet meer en de daarbij behorende webshop HB Enterprises welke zich richtte op de ab/dl scene is ook niet meer te vinden. 

Adultbaby sessies in Engeland heden ten dagen

Anno 2019 lijkt het er ook in Engeland op of dat de adultbaby nursery's waar adultbaby sessies worden gegeven ongeveer uit de grond gestampt worden zoveel zijn er verspreid over het gehele land. Maar adultbabyspeelparadijs zegt ook meteen er bij dat wij ook berichten hebben gelezen in een Engelse krant welke bericht dat een adultbaby mama en haar baby die een adultbaby nursery runde voor meer dan 14 jaar door de buurt zijn weggejaagd uit Portsmouth in het zuiden van Engeland en zijn verhuisd naar Wales. Zo zie je maar weer dat nog steeds anno 2019 niet iedereen begrip heeft en wil opbrengen voor het adultbaby gebeuren en zeer zeker niet mensen van buiten de adultbaby scene en er nog steeds enorm moeilijk over wordt gedaan en er nog steeds enorm veel vooroordelen over zijn want deze adultbaby mama en haar adultbaby werden door de directe omgeving uitgemaakt voor perverse mensen dit laat maar weer is zien hoe er tegen over het adultbaby gebeuren wordt aangekeken door de buitenwereld.

Zoals ik dus al aangaf er zijn enorm veel mogelijkheden voor adultbaby sessies in Engeland het aanbod is enorm groot te noemen en adultbabyspeelparadijs gaat ook zeker geen enkele adultbaby nursery in Engeland aanbevelen mede daar de prijzen enorm uit elkaar liggen van 40 Engelse pond tot wel 300 Engelse pond voor een uurtje tot een verblijf van 24 uur voor 400 Engelse pond. Maar adultbabyspeelparadijs zegt er meteen bij dat Engeland eigenlijk ook niet meer interessant is om heen te gaan allereerst ga je niet voor een uur naar Engeland voor een adultbaby sessie dat doe je in Nederland ook niet een adultbaby sessie van een uur ondergaan omdat je dan gewoon niet tot spelen toe komt daar zijn we gewoon heel eerlijk en duidelijk over. Een verblijf van 24 uur voor 400 Engelse pond zo een slordige €500 is een fors bedrag en dan ben je er nog niet want dan komt ook de reiskosten er nog bij en deze nursery is niet bepaald in de directe omgeving van Londen gelegen zodat je een bezoek aan de nursery met een bezoek aan Londen kunt combineren. Maar is gelegen in Cardiff een havenstad aan het Bristol kanaal wat niet bepaald een toeristische stad is van het formaat Londen daar moeten we ook gewoon heel eerlijk en duidelijk over zijn en daarbij zijn de reiskosten er naar toe extreem hoog omdat je op vliegen bent aangewezen het zei maar Cardiff of anders het aan de overkant van de rivier gelegen Bristol en wij kunnen je verzekeren dat dit vrij dure vluchten zijn vanuit Nederland en daarom raden wij het ook af om naar zo een adultbaby behandeling in Engeland te gaan ook omdat men in Londen zelf bedragen neertelt van 300 Engelse pond per uur wat gewoon ronduit belachelijke prijzen zijn.