000 HOME » 12 ADULTBABY SESSIES » Mama Lisanne AB Sessies

Mama Lisanne adultbaby sessies zonder seks en seksuele handelingen

Wij van adultbabyspeelparadijs stellen u graag voor aan mama Lisanne een mama voor adultbaby's welke het verlangen hebben om zich weer even baby of peuter te voelen en als baby of peuter behandeld te worden door een mama zonder dat daarbij seks of seksuele handelingen plaatsvinden. Zie het maar als een herbeleving van je baby of kindertijd waarnaar veel adultbaby's verlangen tijdens een adultbaby sessie of ageplay.

Wij van adultbabyspeelparadijs alsmede mama Lisanne hebben gemerkt dat er een enorme behoefte bestaat binnen de adultbabyscene naar een goede mama welke tegen een betaalbare prijs een goede ageplay of rollenspel geeft in een omgeving waarin een adultbaby zich meteen thuis voelt dus voorzien van baby of kinderlijke attributen op volwassene  grote speciaal voor de adultbaby scene. Zo beschikt mama Lisanne over een spijlen ledikantje, box en  een kinderstoel voor haar adultbaby's. Adultbaby kleding en luiers dien je zelf mede te brengen omdat helaas mama Lisanne niet over alle maten luiers en adultbaby kleding kan beschikken gezien de vele maten en smaken van de adultbaby's. Helaas zagen wij dat voor veel adultbaby's het eigenlijk niet of nauwelijks mogelijk was om een adultbaby sessie te ondergaan door enorm hoge prijzen die gevraagd worden elders.

Mama Lisanne is een vrouw van 32 jaar en een alleen gaande moeder zoals ze zich zelf noemt. Welke werkzaam is in de zorg en daarnaast het leuk vindt om als mama op te treden voor adultbaby's welke zich weer even baby of peuter willen voelen en als baby of peuter behandeld willen worden door een mama. Mama Lisanne is ruimdenkend en heeft begrip voor volwassenen met een voorliefde om zich weer baby of peuter te willen voelen misschien ook wel door haar werk in de zorg begrijpt mama Lisanne de verlangens van adultbaby's om zich weer even baby of peuter te kunnen en te mogen voelen. Daarom dat het voor mama Lisanne ook zeer belangrijk is dat u zelf met een idee van een rollenspel komt aanzetten zodat zij kan zien of ze aan uw verwachtingspatroon kan voldoen zodat ze zeker weet dat u na uw bezoek aan haar voor een adultbaby sessie tevreden huiswaarts keert.

De kosten die mama Lisanne vraagt voor een adultbaby sessie is €150 voor een sessie van 3 uur. U vraagt zich misschien af kan dat niet voor bijvoorbeeld een uurtje. Wij van adultbabyspeelparadijs als mama Lisanne kunnen daar gewoon heel duidelijk in zijn het heeft echt geen enkel zin om een adultbaby sessie of aan ageplay te gaan doen zoals het ook wel wordt genoemd voor een uurtje hetgeen we vaak tegen komen een adultbaby sessie van een uur. En wel om de volgende redenen: een uur is gewoon veel te kort om een echt spel te kunnen spelen want voor je net op gang bent gekomen is het uur al weer voorbij en daarom hanteert mama Lisanne gewoon een speelduur van 3 uur welke dan voldoende tijd geeft voor een goed spel hetgeen naar het idee van adultbabyspeelparadijs maar ook van mama Lisanne het belangrijkste zijn zodat een adultbaby voldaan en tevreden huiswaarts gaat. Een langer verblijf dan 3 uur is ook mogelijk tegen een meerprijs van €50 per uur. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het overnachten bij mama Lisanne in een adultbaby ledikantje prijs in overleg met mama Lisanne.

Omdat mama Lisanne haar adultbaby's eerst beter wil leren kennen alvorens ze tot een adultbaby sessie of aan ageplay begint houdt mama Lisanne eerst een kennismakingsgesprek met haar adultbaby's. Dit gesprek vindt plaats op neutraal terrein in Den Haag dus niet bij mama Lisanne thuis. Dit gesprek duurt een uur waarbij men elkaar beter leert kennen en waarin mama Lisanne vraagt wat jouw wensen en verwachtingspatroon is en mama Lisanne kijkt of ze inderdaad aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen. Jij moet dus zelf komen met ideeën voor een adultbaby sessie of ageplay dit kan je al doen door het invullen van ons vragen formulier op onze website waarin je al het een en ander verteld over je zelf en vooral wat je het liefst zal willen tijdens zo een adultbaby sessie of ageplay bij mama Lisanne zodat mama Lisanne al aan de hand van jouw verwachtingspatroon kan vaststellen of ze aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen want heeft ze het gevoel dat ze niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen dan kan ze dit aan je mededelen zodat je niet voor niks naar Den Haag behoeft te komen omdat mama Lisanne helaas niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen. Het invullen van het vragen formulier is natuurlijk niet verplicht maar is zeer zeker aan te raden deze in te vullen zodat u niet voor niks naar Den Haag komt en onnodig onkosten maakt omdat er namelijk kosten zijn verbonden aan dit kennismakingsgesprek met mama Lisanne namelijk €40 en het zonde zou zijn als u deze kosten onnodig zult uitgeven omdat mama Lisanne niet aan uw verwachtingspatroon kan voldoen. Gelieve ook niet te reageren voor een adultbaby sessie met mama Lisanne als u niet bereidt bent dit kennismakingsgesprek aan te gaan de allereerste keer want zonder kennismakingsgesprek vinden er helaas geen adultbaby sessies of ageplay plaats bij en met mama Lisanne.

Sommigen zullen misschien zeggen ja maar waarom moet ik als ik het formulier invul dan toch noch met mama Lisanne een kennismakingsgesprek aangaan ze weet nu toch alles van me. Ze weet inderdaad na het invullen van het formulier een en ander over je zoals wat jouw wensen zijn tijdens een adultbaby sessie of ageplay maar het moet ook tussen jullie beiden klikken zowel jij als adultbaby maar ook mama Lisanne zelf moet daar een goed gevoel bij hebben en dat kan naar ons idee en die van mama Lisanne alleen als men elkaar ook wat beter kent. En daarom dat er ondanks het invullen van het formulier toch een kennismakingsgesprek plaats vindt. Waarbij u zelf als adultbaby nadat u mama Lisanne heeft leren kennen kunt beslissen of u vindt of het klikt tussen u en mama Lisanne en vooral of dat zij aan uw verwachtingspatroon voldoet en als dat niet zo blijkt te zijn kunt u altijd beslissen om geen adultbaby sessie of ageplay met haar aan te gaan. Anderzijds is het ook zo als mama Lisanne zelf er geen goed gevoel bij heeft dat ze kan zeggen dat ze een adultbaby sessie of ageplay niet ziet zitten omdat ze er geen goed gevoel bij heeft en zal ze u ook uitleggen waarom dan ook niet tot een adultbaby sessie of ageplay wordt besloten.

Wij wijzen u erop dat als besloten wordt door mama Lisanne dat er een adultbaby sessie of aan ageplay gedaan wordt dat dit niet de zelfde dag plaats vindt maar dat er met u een afspraak wordt gemaakt op een tijdstip welke u en ook mama Lisanne uitkomt.

Mede daar alle contact met mama Lisanne via adultbabyspeelparadijs verloopt en wij regelmatig berichten binnen krijgen van adultbaby's die zeggen interesse te hebben in een adultbaby sessie of ageplay met mama Lisanne maar waar mama Lisanne eigenlijk niets mee kan omdat er niet eens vermeld staat wat voor spel idee deze adultbaby heeft. Mede daar we mama Lisanne niet willen lastig vallen met berichten van adultbaby's welke zeggen interesse hebben maar niet met ideeën komen aanzetten voor een spel variant hebben wij van adultbabyspeelparadijs besloten om berichten over de adultbaby sessie bij mama Lisanne welke niet voorzien zijn van een duidelijk overzicht van wat men precies wil tijdens de adultbaby sessie niet meer door te geven aan mama Lisanne omdat u zelf met suggesties en interesses voor een spel moet komen en dit niet aan mama Lisanne moet overlaten omdat zij niet weet wat uw interesses zijn als adultbaby. Daarom dat wij ook adviseren om even het formulier in te vullen als u echt geïnteresseerd bent zodat mama Lisanne gelijk kan zien of ze wel of niet aan uw wensen of verwachtingspatroon kan voldoen en u daar over kunt berichten.

Zowel adultbabyspeelparadijs als mama Lisanne begrijpen maar al te goed dat het misschien voor sommige adultbaby's een probleem is om voor een kennismakingsgesprek naar Den Haag af te reizen maar wijzen er toch op dat dit wel de werkwijze is waarop mama Lisanne werkt en dat er helaas zonder kennismakingsgesprek vooraf niet tot een adultbaby sessie of ageplay wordt overgegaan mede daar mama Lisanne niet wilt dat er adultbaby's teleurgesteld huiswaarts keren omdat ze niet gekregen hebben wat ze eigenlijk wel hadden verwacht tijdens de adultbaby sessie of de ageplay en wij denken dat u zelf er ook niet gelukkiger van wordt als u een sessie heeft ondergaan welke niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en daarom dat er een kennismakingsgesprek plaat vindt met iedere adultbaby die mama Lisanne wil bezoeken voor het eerst.

Wat kan en mag u verwachten tijdens een adultbaby sessie bij mama Lisanne en wat gebeurd er zeer zeker niet

Als het inderdaad klikt en mama Lisanne heeft een afspraak gepland voor uw eerste adultbaby sessie of ageplay met haar bij haar thuis. U wordt op een bepaalt tijdstip bij haar thuis verwacht nadat u van mama Lisanne haar adres heeft gekregen. U wordt vriendelijk verzocht om in gewone kleding bij mama Lisanne te arriveren daar de directe omgeving niets weet van de adultbaby sessies die worden gegeven door mama Lisanne en het ons niet meer dan logisch lijkt dat u uw adultbaby gevoelens alleen binnen bij mama Lisanne met haar deelt maar niet dat de directe omgeving er mee wordt geconfronteerd. Bij mama Lisanne thuis krijgt u eerst iets te drinken zodat u uw even op uw gemak kunt voelen bij mama Lisanne thuis voordat de adultbaby sessie of ageplay gaat beginnen.

U wordt door mama Lisanne uit uw volwassenen kleding geholpen en voorzien van een door u zelf meegebrachte luier en de door u zelf meegebrachte adultbaby kleding. Waarna er gespeeld gaat worden naar de door u eerder al aangegeven wensen als baby of peuter wordt u door mama Lisanne behandeld als baby of peuter hetgeen u zelf heeft aangegeven. U kunt en mag dan gebruik maken van het adultbaby ledikantje, de box en de kinderstoel voor adultbaby's. Helaas beschikt mama Lisanne niet over een commode en daarom gebeurd het verschonen veelal op de bank of op de grond. Tijdens u verblijf bij mama Lisanne mag u in uw luier plassen en poepen en zal mama Lisanne deze luier liefdevol verschonen en zorgen dat haar baby of peuter weer voorzien wordt van een droge en schone luier want haar baby of peuter moet geen luieruitslag krijgen.

Ook zorgt mama Lisanne voor een baby flesje of drinkbeker met drinken voor haar baby of peuter en voor een hapje zodat de baby of peuter niet hoeft om te komen van de honger of dorst. Eventueel kan mama Lisanne haar baby ook nog de fles geven of voederen als de baby nog niet zelfstandig uit het flesje kan drinken of kan eten.

Mama Lisanne geeft geen borstvoeding en laat ook niet aan haar tepels zuigen door adultbaby's vraag hier dan ook niet naar allereerst begint ze er niet aan en ten tweede de adultbaby sessie wordt dan ook onmiddellijk beëindigd mede daar er duidelijk is aangegeven dat er geen seksuele handelingen plaatsvinden en wij het zuigen aan de tepels al dan niet of wel met melk gevuld zien als een seksuele handeling.

Ook hoeft men niet te vragen aan mama Lisanne of ze u wilt helpen om klaar te komen in uw luier want mama Lisanne gaat zeker niet seksuele handelingen verrichten waardoor een adultbaby klaar komt in de luier en zal dan ook de adultbaby sessie staken als om dit soort handelingen wordt gevraagd mede daar duidelijk is aangegeven dat ze geen seksuele handelingen doet. Als u zelf tijdens het spel opgewonden raakt en in uw luier klaar komt is dat geen enkel probleem maar seksuele handelingen zijn wel taboe tijdens het verblijf bij mama Lisanne daar zijn we gewoon heel duidelijk over en u zult daarop ook gewezen worden door haar dat ze geen seksuele handelingen verricht of wil zien tijdens uw bezoek bij haar.

Gelieve ook niet te vragen voor seks met mama Lisanne. mama Lisanne is geen meesteres of seks werker maar slechts een mam voor adultbaby's die enkel en alleen adultbaby sessies geeft zonder seks en seksuele handelingen. Het vragen om seks met haar lijdt onherroepelijk tot het beëindigen van  uw adultbaby sessie bij haar.

Namens het gehele team van adultbabyspeelparadijs wensen wij u een leuk en vooral plezierig verblijf bij mama Lisanne.