00 HOME » 14 ADULTBABY KAMER » Speelzolder AB Zeeuwsmeisje

Speelzolder van AB Zeeuwsmeisje

Aan de andere kant als je bij ons de zolder op komt met de trap vindt je de speelzolder. Dit is het gedeelte waar ik overdag kan spelen.  Allereerst staat op de overloop een rekje waarop pantoffeltjes staan van mij zelf maar ook die van me nichtje en neefje want met je gewone schoenen mag je me babykamer en de speelzolder niet binnen want ik ben er echt heel zuinig op hoor en vooral me nichtje kijkt niet zo nauw waar ze doorheen loopt met haar schoenen die loopt gerust met haar schoenen door de blubber en presteert het om dan de speelzolder binnen te stappen van hallo ik kom even bij je spelen en kan oma of mam de boel schoon maken omdat ik dat zelf niet kan door mijn handicap of beperking.

Aan de deur die toegang geeft tot de speelzolder hangt een hele grote plastiek Minnie & Mickey mouse. Eenmaal binnen vindt je op de vloer net als in de babykamer klik laminaat met een afbeelding van pooh beer wat voor mam en oma makkelijker is om de boel schoon te houden en daarom ook dat je alleen met pantoffeltjes aan de speelzolder op mag.

De muren zijn voorzien van leuke muurschilderingen  allemaal met Disney figuurtjes dit keer niet alleen Minnie mouse maar ook andere figuurtjes zoals Donald Duck en Katrien en die neefjes, Pluto en Goofy en nog veel meer figuurtjes waardoor het een hele vrolijke boel is omdat de tekening is dat ze allemaal aan het strand zijn dus lekker fleurig ziet het er allemaal uit. Er staat een leuk bureautje waarop me computer staat met daarbij een Minnie mouse en Micey Mouse bureaustoeltje zodat ik en eventueel me nichtje of neefje kunnen zitten achter de computer voor het raam en naast de deur naar het balkon waar ik zomers lekker op kan zitten en zelfs liggen zonnen want zo groot is het balkon wel hoor. Aan de andere kant voor het raam heeft opa samen met mijn oom de vader van mijn nichtje en neefje een soort stellage gemaakt met planken waarop al mijn knuffels staan op dit moment alleen nog maar Disney figuurtjes of hele bijzondere die ik heb uit het buitenland van tijdens vakanties en die ik echt heel mooi en bijzonder vond. Ik had nog veel meer knuffels waaronder heel veel van de kermis maar die zijn niet echt mooi en die heb ik al een tijdje geleden weg gedaan door ze met koningsdag te verkopen zo kwam er ook volgens mam en oma wat meer ruimte op de speelzolder want ik had er echt zoveel dat ik volgens me opa een speelgoed winkel er mee kon beginnen.

Er staat ook een hele grote box met een oppervlakte van 9,3m3 welke niet afkomstig is van een adultbaby webshop meer hierover kan je lezen bij de rubriek BOXEN. in de box ligt een mooie speelmat zodat ik niet op de laminaat vloer behoef te zitten om te spelen in de box. In een hoek staat mijn adultbaby hobbelpaard die door opa is gemaakt en ook een ballenbak om in te spelen niet zo een grote als bij de IKEA maar toch groot genoeg zodat ik er in kan zitten of me nichtje en neefje maar er is wel een strenge regel die oma heeft gemaakt alle ballen blijven in de ballenbak want oma heeft geen zin om ballen te moeten gaan rapen in de speelkamer dus we moeten zorgen dat alles netjes is opgeruimd als we hebben gespeeld in de ballenbak dat alle ballen er weer in terug liggen anders mag er niet meer gespeeld worden met de ballenbak van oma daar is ze echt heel streng in maar moet ook wel vooral omdat me nichtje anders achter haar kont laat slingeren en denkt een ander ruimt het wel op en dan draai ik er voorop samen met oma omdat ik het ook niet allemaal alleen kan door mijn spierziekte en oma zegt dat ze niet het slaafje is van mijn nichtje.

Ook staat er een bank waar we op kunnen zitten en zelfs op kunnen slapen als die omgebouwd wordt tot slaapbank waar we tekenfilms kunnen kijken of spelletje kunnen spelen met de spel computer wat ik zelf ook leuk vindt om te doen samen met mijn nichtje of neefje alleen niet die stomme schiet spelletjes die me neefje leuk vindt dat is niks voor mij. Ik houdt niet van die geweld en oorlog spelletjes maar me neefje vindt dat prachtig hij liever dan ik. 

Ook hebben we een heleboel ander leuk speelgoed om mee te spelen welke is opgeborgen in 2 piraten schatkisten de ene is speelgoed voor meisjes dus voor mij en me nichtje en de ander schatkist is vol met speelgoed voor jongetjes dus voor me neefje maar ik en me nichtje spelen ook met de lego hoor want het is speelgoed voor ons allemaal en iedereen mag en moet er mee kunnen spelen zonder ruzie te maken zeggen mam, opa en oma. 

Ook staat er een mand voor onze hond op de speelzolder want op de dag is de hond niet weg te slaan bij mij en zo heeft hij ook zijn eigen plekje en kan die dicht bij mij zijn en ik kan zeggen hij is goed waaks hoor want als je als vreemde te dicht in mijn buurt komt dan is die echt heel waaks hij is niet vals maar laat wel zien dat je niet bij mij in de buurt moet komen en Pluto zoals onze hond heet is dan ook mijn beste kameraadje. Hij mag van mam, oma en opa niet in de baby kamer want Pluto gaat anders liggen op mijn warme dekbedje en dat willen mam. oma en opa niet hebben dat hij daarop gaat liggen maar hij komt ook vaak bij me liggen als ik op de bank ga liggen om tv te kijken want hij is dol om aangehaald te worden en om geknuffeld te worden.

Er staat ook een hele grote Nijntje lamp op de speelzolder hij past eigenlijk niet bij de Disney figuurtjes op de muurschilderingen maar ik vond deze zo mooi dat ik hem toch maar heb genomen en hij is wel heel gezellig als die brandt en zorgt echt voor extra sfeer op de speelzolder.

Voor het raam van de speelzolder hangen leuke gordijntjes met Disney figuurtjes er op. Eerst hing er alleen een rolgordijn maar dat bleek niet voldoende als er ook geslapen werd op de bank op de speelzolder en daarom heeft oma besloten dat er ook overgordijntjes moesten komen omdat me neefje als die komt logeren daar slaapt op de bank en het wel belangrijk is dat hij goed kan slapen.

Ook heb ik een klein ijskastje staan op de speelzolder die afkomstig is van red bull die we destijds hebben gekregen van ze voor in de zaak van me opa maar die we niet meer gebruikten omdat niemand dat spul wilde drinken bijna liep het voor geen meter waarop opa besloot het niet meer te verkopen en ik het ijskastje heb gekregen en die staat nu vol met blikjes choco en limonade zodat oma of mam niet steeds naar boven hoeft of ik naar beneden moet om iets te drinken te halen want ik kan door mijn spierziekte niet met drinken de trap op en ook nog eens me zelf goed vasthouden aan de leuning als ik de trap op ga zodat ik niet val.

Ik hoop dat je zo een beetje een idee heb van hoe of mijn speelzolder er uit ziet .