HOME » 16 BOEKEN

Er zijn heel wat boeken op de markt voor de adultbaby scene helaas niet in het Nederlands omdat de markt daarvoor gewoon te klein is. De boeken zijn veelal in de Engelse of Duitse taal en zo af en toe duiken er ook boeken op in het Spaans.

Adultbabyspeelparadijs zegt dat we allereerst een onderscheid moeten gaan maken tussen boeken en periodieke tijdschriften voor de adultbaby scene want daar zit wel een heel groot verschil in volgens ons. Beiden hebben wij van adultbabyspeelparadijs bekeken en onze bevindingen vindt u hieronder.

Bij de boeken moeten we zo en zo ook al een onderscheid maken namelijk de boeken die gebaseerd zijn op fantasie verhalen voor de adultbaby welke veelal bestaan op verhalen waar altijd seks of seksuele handelingen bij komt kijken maar dan regelmatig ook nog dingen waarbij adultbabyspeelparadijs toch wel vraagtekens zet en zelfs zegt dit lijkt wel heel erg op dat de ab/dl scene seks met minderjarigen, verkrachting en onderdrukking van vrouwen verheerlijkt want bijna in al die verhalen komt een of meerdere vormen hiervan wel ter sprake in de verhalen. Iets waarvan wij zeggen van daar willen we helemaal niets mee te maken hebben en is zeer beslist niet ons wereldje of onze belevingswereld en daarom dat wij ook zeggen dit soort boeken voegen totaal niets toe voor de adultbaby scene eerder ze zorgen er alleen maar voor dat de scene een slechte naam en imago blijft houden.

Dan zijn er ook nog naar zoals we ze dan maar noemen de informatieve boeken waarin wordt uitgelegd wat het adultbaby zijn precies is en welke ook vaak een beschrijving geven waarom iemand voor het adultbaby zijn kiest zonder dat het hier over seks en seksuele handelingen gaat. Deze boeken bevelen wij zeer zeker aan ook omdat het een goede en duidelijke uitleg geeft wat het adultbaby zijn precies is maar ook een heldere en vooral duidelijke uitleg geeft waarom iemand er voor kiest om adultbaby te willen zijn en daarbij ook goed uitleg geeft hierover.

Tegenwoordig zien we ook steeds meer boeken voor de adultbaby scene en over de adultbaby scene in e-book formaat te verkrijgen zijn waardoor je deze gewoon op je computer, laptop, tablet of e-reader kunt lezen. En deze e-bools zijn ook in Nederland al te koop voor slechts een paar euro heb je ze al o.a. Bol.com verkoopt deze e-boeken.

Dan hebben we ook nog de periodieke tijdschriften speciaal voor de adultbaby en zelfs teenbaby scene voornamelijk Engelstalige en Duitstalige bladen welke een maal per maand of per kwartaal uit komen. Ook hier moeten we weer het onderscheidt in maken dat sommige bladeren echt informatieve bladeren zijn terwijl andere bladeren meer de kant van een seksblad op gaan omdat ze alleen maar vol staan met foto's van vrouwen en mannen in luiers en voornamelijk contact advertenties alsmede verhalen waarbij het altijd om seks met luiers gaat maar deze verhalen kan je natuurlijk ook gewoon overslaan om te lezen omdat deze periodieke tijdschriften ook vaak adressen geven van leveranciers van adultbaby kleding en daarnaast ook best wel handige informatie geeft en bruikbare tips al zijn de bladen dan in het Engels en Duits en sommigen zelfs in het Spaans welke veelal afkomstig zijn uit Mexico of Peru.