HOME » 16 BOEKEN » Baby Gum

Babygum het blad voor de Duitstalige adultbaby scene 

Wij denken dat Babygum een Duitstalig periodiek tijdschrift voor de adultbaby scene de langst lopende in zijn soort is. Richt dit blad zich op adultbaby's in Duitsland, Oostenrijk en het Duits sprekende deel van Zwitserland is het tijdschrift ook in Nederland al langere tijd bekend binnen de adultbaby scene. Met name  onze beheerder kent dit blad al vanaf de begin periode want al reeds eind jaren 90 van de vorige eeuw kocht hij dit blad al  zelfs in Nederland zegt hij bij de in Rotterdam destijds gevestigde Tijdschrijftenhandel Noord aan het Zaagmolendrift. Ook kocht hij het tijdschrift regelmatig in Duitsland in die tijd veel bij Babytráume in Essen waar hij regelmatig kwam voor adultbaby kleding in die tijd. Ook ABZeeuwsmeisje zegt dit blad te kennen en hem een paar keer gekocht te hebben toen ze adultbaby kleding ging kopen of bestelde in Duitsland en soms koopt ze nu een e-book versie er van en dat doet ze dan samen met ABRuud om en om waarmee ze zegt de kosten dan te delen door hem te delen met hem en dan even het bestandje doorstuurt naar hem. Ze zegt ja anders wordt het toch wel prijzig om al die boekjes steeds weer te moeten kopen. Het is ook een echt Zeeuwsmeisje geen cent te veel.

Zowel ABRuud als ABZeeuwsmeisje zeggen dat het tijdschrift interessant is ondanks dat er ook verhalen in staan ingezonden door adultbaby's waar ze zelf niks mee hebben. Maar er staat ook veel bruikbare informatie over de adultbaby scene in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in alsmede adressen van leveranciers van adultbaby kleding en volgens ABZeeuwsmeisje ook hele mooie foto's van adultbaby's. Alleen zeggen beiden wel dat je voldoende de Duitse taal moet beheersen anders heb je gewoon niks aan dit tijdschrift. 

Het blad kost in papier vorm €13,50 maar is niet interessant om te laten verzenden naar Nederland. Veel beter is het om het blad in pdf formaat te downloaden bij de uitgever waar het dan maar €12 kost en oudere uitgaves van dit blad zelfs nog goedkoper. U kunt het blad via de volgende website bestellen bij de uitgever K. Lange Verlag. Helaas moet men wel over een creditcard beschikken om betaling te kunnen doen aan dit bedrijf voor dit tijdschrift te kunnen bestellen want helaas is betalen via PayPal of Ideal niet mogelijk.

Inmiddels is nummer 92 al uit van dit tijdschrift