HOME » 17 ADULTBABY SCENE BUITENLAND » Italiaanstalig

Italiaanstalige adultbaby scene

De Italiaanse adultbaby scene is een levendige scene waarbij AB Nursery Italia een zeer belangrijke rol speelt en naast hun website voornamelijk binnen  facebook afpeelt. Ze geven veel informatie in het Italiaans over de adultbaby scene  en over luiers welke in Italië te verkrijgen zijn voor adultbaby's. Een voordeel is ook dat ze zich uitsluitend richten op adutbaby's en dus niet of luierliefhebbers iets waar wij van adultbabyspeelparadijs een enorme voorstander van zijn dat de ab/dl scene los van elkaar is en zich niet met elkaar bemoeid.

Ook organiseren ze bijeenkomsten binnen Italië welke voornamelijk in het Noorden en midden van Italië plaats vinden om precies te zijn in Milaan, Bologna, Verona en Rome. Nu geloven wij  van adultbabyspeelparadijs niet dat er meteen adultbaby's zijn die zeggen weet je wat ik ga is even naar een bijeenkomst in Italië maar misschien is wel leuk als je toevallig op vakantie gaat naar Italië om er eens langs te gaan en te gaan kijken als je er toch in de buurt bent. Ook organiseren ze 2 keer per jaar een weekend voor adultbaby's te weten in de zomer aan de kust en in de winter in de sneeuw in de Dolomieten in het noorden van Italië. Op zicht best wel leuk en grappig te noemen en ook wel een levendige scene kunnen we wel vaststellen. 

De voertaal op de website als binnen de facebook groep is Italiaans al er bij de facebook groep sporadisch ook wel berichten in het Engels te vinden zijn is het zeker aan te bevelen dat men de Italiaanse taal voldoende beheerst om te begrijpen wat er staat en zeker als men ook wil reageren op berichten binnen de facebook groep ook wetende dat helaas niet iedere Italiaan ook de Engelse taal beheerst anders heb je er gewoon niets aan om naar de website of facebook pagina te gaan daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn.