Spaanstalige adultbaby scene

Allereerst moeten wij van adultbabyspeelparadijs zeggen dat ook bij de Spaanstalige adultbabyscene we eigenlijk onderscheid moeten maken tussen die in Spanje zelf en die van Zuid Amerika.

Adultbaby scene in Spanje

Er is wel een adultbaby scene op internet te vinden welke uit Spanje is maar dit is een scene gaat samen met de scene van luierliefhebbers en vinden wij zelf niet echt interessant te noemen voor adultbaby's omdat deze ook overheerst wordt door de luierliefhebbers en eigenlijk niet of nauwelijks aandacht is voor de adultbaby's daar zijn we gewoon eerlijk en duidelijk over en daarom besteden wij er verder ook geen aandacht aan. Het gaat hier om een forum en chat voor zowel adultbaby's en luierliefhebbers.

Adultbaby scene in Zuid Amerika

De Zuid Amerikaanse is wel interessant te noemen waarbij zeggen dat deze zich voornamelijk afspeelt in Mexico en Peru.  Een heel leuke en gezellige groep is de Mexicaanse groep ABDL Club Mexico welke naast een eigen website ook nog een groep heeft op facebook met veel informatie in het Spaans.

Dan is er ook nog een hele leuke groep op Facebook genaamd ABDL Pañales Diapers Lima Peru een groep voor zowel adultbaby's als luierliefhebbers voornamelijk bezocht door Peruanen en Chilenen maar ook veel bezoekers uit andere landen welke de Spaanse taal beheersen met aardig wat informatie over hoe het er aan toe gaat binnen de adultbaby scene in die landen. 

 

Dan is er nog een hele leuke Spaanstalige groep genaamd Grandes y Pequeños AB-TB-DL waarvan niet echt bekend is waar deze groep precies vandaan komt maar het vermoeden is dat deze ook uit Mexico komt en veel informatie geeft over de adultbaby scene aldaar maar ook over andere Spaans sprekende landen in Zuid en midden Amerika.

 

Dan is er nog een Spaanstalige groep op Facebook genaamd Nosotros usamos pañales por nececidad welke zeker de moeite van een bezoek meer dan waard is en welke ook veel informatie geeft.

 

Adultbabyspeelparadijs zegt er ook meteen bij dat alle genoemde groepen en websites alleen maar interessant zijn als je de Spaanse taal voldoende beheerst want anders heb je er eigenlijk weinig of niets te zoeken en het naar ons idee weinig zin heeft om je aan te melden bij deze groepen.