HOME » 20 ADULTBABY MEUBELEN

We kunnen gewoon vaststellen dat het niet eens zo eenvoudig is om adultbaby meubelen te komen ondanks dat er talloze webshops zijn wereldwijd welke adultbaby kleding, luiers en accessoires aanbieden is het aanbod aan meubelen zeer beperkt te noemen. In de Verenigde Staten zitten er een paar maar totaal niet interessant te noemen voor de adultbaby scene in Nederland. Allereerst omdat de prijzen er enorm hoog zijn maar nog erger de enorme verzend of verschepingkosten van deze meubelen vandaar naar Nederland en de kosten van de douane voor BTW, invoer en inklaring welke zo een slordige 33% bedragen van de aankooprijs vermeerderd met de verzend of verschepingskosten kunnen dan enorm oplopen waardoor zo een meubelstuk onbetaalbaar wordt omdat ze van buiten de Europese Unie komen en dat ga je echt merken in je portemonnee. 

Dus we moeten het dichter bij Nederland gaan zoeken het liefst binnen de Europese Unie. Dan komen als eerste uit bij Engeland wat een van de landen is waar het adultbaby gebeuren is ontstaan in Europa. Maar vanaf 29 maart 2019 valt dit land ook af omdat het dan niet meer tot de Europese Unie behoord en men dus ook te maken gaat krijgen met enorm hoge kosten van de douane voor BTW, invoer en inklaringskosten net als bij goederen vanuit de Verenigde Staten zeg maar. Dus totaal niet interessant meer dan om daar nog te kopen.

Nu horen we sommige mensen al zeggen van jemig waar moeten we dan zijn en het antwoord is Duitsland namelijk bij AB-Versand en Adultbabymöbel. Het voordeel is dat je zonder problemen de meubels zelf kunt ophalen met een bestelbus en zonder probleem de grens over kunt rijden zonder dat de douane de lading controleert omdat er vrij handels verkeer is tussen Duitsland en Nederland en men dus niet te maken heeft met BTW, invoer en inklaringskosten omdat de goederen dan van binnen de Europese Unie komen.