HOME » 20 ADULTBABY MEUBELEN » Alternatief voor adultbaby box

Alternatief voor adultbaby box goedkoper en betere kwaliteit

Naar aanleiding van dat ABZeeuwsmeisje en later ook mama Lisanne een adultbaby box zochten maar niet tevreden waren over hoe deze box er uit zag die binnen de adultbaby scene door een webshop gericht op de adultbaby scene werd aangeboden. Zijn wij van adultbabyspeelparadijs en eigenlijk komt alle eer toe aan ABZeeuwsmeisje met haar moeder want zij waren het die verder zijn gaan zoeken op internet en zij kwamen uit bij een bedrijf genaamd Boxenland welke is gevestigd in Grubbenvorst. 

Dit bedrijf verkoopt normale baby boxen maar in hun assortiment hebben ze ook meerlingen boxen of boxen waar meerdere baby's tegelijk in kunnen liggen welke met name door kinderdagverblijven worden gebruikt. Juist deze boxen zijn enorm handig en ook te gebruiken door adultbaby's om dat ze een zeer ruime oppervlakte hebben van maar liefst 9.15m2 waardoor een adultbaby er met gemak in kan liggen en zitten. De box is van een goede en degelijke kwaliteit en is er is  in bruin en wit en de prijs voor zo een box is tussen de €189 en €199 afhankelijk van de kleur. Een stuk goedkoper al dan de adultbaby box en daarbij is deze box ook een stuk steviger en stabieler. Het voordeel aan deze box is dat je ook losse stukken bij kan kopen om de box nog groter te maken 

Zowel ABZeeuwsmeisje als mama Lisanne hebben zo een box waarbij we moeten vermelden dat die van mama Lisanne een iets kleinere uitvoering is dan die van ABZeeuwsmeisje maar beiden zijn heel erg tevreden met hun box.

 

Verder adviseren wij van adultbabyspeelparadijs om bij aankoop van de box ook een speelmat aan te schaffen van 70 vloertegels voor in de box waarvan de kosten €115,50 bedragen.