Slapen in een adultbaby ledikantje of wieg de droom van elke AB

Gelukkig kan deze droom werkelijkheid worden voor iedere adultbaby en zijn er diverse verschillende adultbaby ledikantjes en wiegen welke binnen de adultbaby scene door slechts enkele webshops die zich richten op de adultbaby scene te koop worden aangeboden. De voor Nederlanders en Vlamingen interessantste leveranciers zijn AB Versand en Adultbabymöbel beiden in Duitsland zoals wij al reeds eerder aangaven bij onze introductie van deze rubriek.

Als je niet al te veel geld wilt uitgeven en je eigen bed wilt om bouwen tot een baby bed dan kan dit ook namelijk door onderstaande spijlen deel aan te schaffen en voor je bed te zetten.

Als je een beetje slim bent dan zet je het bed met een kant tegen een muur waardoor je slechts een zo een spijlen rek behoeft te kopen en slechts €149 kwijt bent. Wil ook een 2e  spijlen rek dan bedraagt de meer prijs €120. Het geen de goedkoopste oplossing is om je bed om te bouwen tot een adultbaby spijlen bed en het voordeel heeft dat je het ook weer gemakkelijk kan verwijderen zodat je bed weer een gewoon volwassenen bed. Een erg handige oplossing voor hun die klein behuisd zijn en niet beschikken over een extra kamer voor het inrichten van een adultbaby kamer is dit de ideale oplossing naar ons idee en als je zoals we al eerder aangaven je bed tegen de muur zet dan ben zelfs al voor minder dan €150 klaar.

Wil je toch een wat professioneler adultbaby bed hebben dan gaat de prijs wel fors omhoog en moet je toch al snel rekenen op bedragen tussen de €427 en €1137 afhankelijk van het model en de uitvoering. De ligvlakte is 90cm breed en 200cm lang en de adultbaby ledikantjes worden geleverd zonder matras.

Ook is er een model met een ligvlakte van 140cm breed en 190cm lang waarvan de prijs bedraagt tussen de €700 en €880 afhankelijk van de uitvoering. Ook hier geldt dat het adultbaby ledikant wordt geleverd zonder matras.

Zoals je dus ziet genoeg keus voor de adultbaby en in iedere prijsklasse dus je kan het net zo duur maken als je zelf wilt of juist eenvoudig en goedkoop aan jouw is de keuze.