Box voor adultbaby's

Welke adultbaby droomt er nu niet van om tijdens een rollenspel te zitten in zijn of haar box. Gelukkig kan dit want adultbabymöbel biedt in haar webwinkel zo een box voor adultbaby's aan. Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen dat we hem eerlijkheidshalve ook wel een beetje aan de prijzige kant vinden namelijk een bedrag van tussen de €326 en €608 afhankelijk van de afwerking van de box. Om eerlijk te zijn wij van adultbabyspeelparadijs vinden de box er niet uit zien voor het vele geld dat men er voor moet betalen en zullen hem zeker zelf niet aanschaffen maar het is natuurlijk ieders vrij keuze en smaak of men wel of niet deze box aanschaft.

Wij zullen ook even onderbouwen waarom wij zeggen dat we deze box nooit zullen aanschaffen voordat we straks weer kritiek krijgen dat we alles afkraken en daarom vragen we je eerst even goed naar de foto te kijken van hoe of de box er uitziet.

 

Wij van adultbaby speelparadijs denken dat we niet overdrijven als we zeggen dat de box er wel heel erg armoedig uitziet. Sterker we hebben het vermoeden dat de bodem gewoon gemaakt is van een oude pallet en dat daarom heen een hekwerk van spijlen is gemaakt een beetje simpel en goedkoop wat opzicht niets uit zou maken als de prijs er dan ook naar zou zijn. Maar voor het enorme bedrag dat er gerekend wordt hebben wij van adultbabyspeelparadijs zo iets van sorry hoor maar dit is zwaar overvraagd deze prijzen voor een box. Maar nogmaals als je hem wel mooi vindt en het geld er voor over hebt wie zijn wij van adultbabyspeelparadijs dan om te zeggen dat mag je niet doen we kunnen alleen maar een advies geven om er heel goed over na te denken en op zoek te gaan naar een iets mooiere uitvoering van de box daar zijn we gewoon heel eerlijk en open over en geven uitsluitend onze mening over een product zoals deze box omdat we van mening zijn dat men goede en degelijke producten moet krijgen voor het geld dat een adultbaby neer telt voor zijn of haar adultbaby meubels.