HOME » 20 ADULTBABY MEUBELEN » Opblaasbaar AB ledikant

Opblaasbaar adultbaby ledikant niet echt geworden wat men dacht

Het opblaasbare adultbaby ledikant welke door het Amerikaanse Oww  So Cute op de markt werd gebracht is uitgelopen tot een complete mislukking wat wij hebben vernomen van diverse bronnen. Het bed werd aangeboden voor een relatief laag bedrag wij menen iets van $99 en wij kennen ook een paar adultbaby's in Nederland die van plan waren om er een aan te schaffen maar een beetje schrokken van de bijkomende kosten. De verzendkosten waren enorm hoog omdat het bed maar liefst bijna 6 kilo weegt dan was het ook nog het probleem dat je door dat de verzendkosten mee gerekend worden bij de douane ook nog eens aan enorme invoer rechten en btw zit waardoor dit bed in eens een paar honderd euro gaat kosten dus hebben ze er maar vanaf gezien om er een te bestellen in Amerika.

Nu horen wij via diverse bronnen met name uit Amerika maar lezen wij ook berichten voornamelijk uit Amerika van adultbaby's die het bed gekocht hebben dat toen ze het bed een tijdje hadden het bed lek ging wat natuurlijk een regelrechte ramp is en wat naar ons idee eigenlijk niet zou mogen kunnen gebeuren als je normaal er mee om gaat met het bed. Daarbij horen en lezen wij ook berichten als dat het bed te klein is voor de meeste adultbaby's daarbij hebben wij zoiets van daar moet je niet achteraf mee komen klagen want er staat duidelijk bij vermeld dat hij 70 inch lang is wat neerkomt op ongeveer 178cm lengte. Waarvan wij zeggen inderdaad een beetje erg aan de krappe kant zeker voor de gemiddelde Nederlandse adultbaby die veelal wel wat langer is dan die 178cm. Niet bepaald echt over na gedacht door Oww So Cute toen ze dit opblaasbare adultbaby bed lieten vervaardigen. Want toen ze het ongeveer een jaar geleden op de markt brachten waren ze super enthousiast en hoorde je eigenlijk de gehele adultbaby scene die op zoek was naar een adultbaby bed er over. 

Inmiddels hebben wij ook al gezien dat Oww So Cute het bed uit het assortiment heeft gehaald want hij is niet meer leverbaar. Wij hopen echt voor de adultbaby scene dat ze verbeteringen gaan aanbrengen en dat ze hem zo en zo groter gaan maken zo iets van 2 meter lengte zodat iedere adultbaby er daadwerkelijk ook in kan liggen want daarvoor lijkt onsj dat een adultbaby bed gemaakt wordt om er in te liggen en te slapen. Maar het belangrijkste is dat die niet meer lek kan gaan of anders niet zo snel lek gaat want daar heeft niemand wat aan en wij wetenook wel dat je er voorzichtig mee om moet gaan natuurlijk maar we praten hier wel over een attribuut wat tijdens een ageplay wordt gebruikt en dat moet toch wel een beetje tegen een stootje kunnen lijkt ons. Het is te hopen voor de adultbaby scene dat ze snel met een oplossing komen en een verbeterd product op de markt brengen omdat naar onze mening er een enorme behoefte aan is binnen de adultbaby scene aan een goed degelijk en vooral betaalbaar adultbaby ledikantje.