HOME » 21 ADULTBABY SCENE OP TV » AB/DL Girl Emma

Documentaire over adultbaby met abdl girl Emma op Nederlandse TV

We praten over 2016 of 2017 toen deze documentaire op een van de commerciële Nederlandse zenders werd uitgezonden en enkele van onze teamleden deze documentaire hebben gezien.  Waarin ABDL girl verteld over het adultbaby zijn en wat het precies inhoudt en waarom zijn er voor gekozen heeft. 

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat het goed en vooral duidelijk is uitgelegd door ABDL girl Emma die zeker binnen de adultbaby scene geen onbekende is mede daar ze ook de gastvrouw is van de luierbijeenkomst in Amsterdam. Het mooie was dat ABDL girl een kijkje gaf in haar eigen adultbaby nursery een appartement in Amsterdam die ze heeft gehuurd enkel en alleen voor het adultbaby gebeuren heeft ingericht als een baby ruimte. Ook de vrouw die de reportage maakte voor de commerciële zender kon zelf ervaren hoe of het is om een ageplay te spelen in de rol van baby of peuter iets wat wij van adultbabyspeelparadijs wel heel slim vonden van ABDL girl Emma en haar vrienden in die ook in de adultbaby ruimte waren om er te spelen om de persoon welke de reportage maakt ook te laten ervaren hoe of het is om als baby gekleed deel te nemen aan een ageplay. Want wij zijn van mening dat op deze wijze er een veel positievere berichtgeving komt ook omdat de verslaggeefster van de documentaire zelf er bij betrokken wordt en de kijker dus niet alleen hoort van de adultbaby zelf van hoe of deze het ervaart en de kijker het idee heeft van dat het mooier wordt gemaakt dan het in werkelijkheid is. Maar mede dat de verslaggeefster er bij betrokken werd om te kunnen ervaren hoe het is om weer even baby te zijn tijdens een ageplay en daartoe ook bereidt was om mee te doen komt het voor de neutrale kijkers dus de mensen welke zelf niet actief zijn binnen de adultbaby scene beter over en zien en horen ze ook het verhaal van de verslaggeefster van hoe of zei het ervaren heeft een speelmiddag als baby te hebben meegemaakt.

Naar ons idee vond de verslaggeefster het zelf ook wel leuk en gezellig om zoiets mee te maken niet dat ze na een keer deelgenomen nu ook als adultbaby door het leven gaat dat zou iets te veel van het goede zijn. Maar wij hebben wel het idee dat het heeft laten zien aan de kijkers dat de vele vooroordelen over het adultbaby gebeuren dus niet kloppen en hopen mede door de bijdrage van ABDL girl Emma dat de kijkers die zelfs niks met het adultbaby gebeuren hebben nu wel hebben gezien dat het adultbaby gebeuren iets onschuldigs is en men zich beslist geen zorgen behoeft te maken als een volwassen persoon het leuk vindt om zich weer even baby of peuter te voelen tijdens een ageplay omdat men zich dan even helemaal kan ontspannen en zich daar lekker bij voelt. Wij van adultbabyspeelparadijs en met ons een ieder die op een serieuze wijze bezig is met het adultbaby gebeuren hopen dat deze uitzending zal bijdragen tot meer begrip en vooral respect naar mensen met adultbaby gevoelens en dat er ooit een tijd zal komen waarin men het adultbaby gebeuren in Nederland net zo normaal gaat vinden als dat er mensen zijn met een andere seksuele geaardheid zoals homo of lesbisch waar men in het verleden ook aan moest wennen en waar in het verleden ook weinig begrip en respect voor was van mensen welke zelf niet homo of lesbisch waren. De toekomst zal het uitwijzen.

Wij vinden dat Emma in ieder geval alles heeft gedaan om het zo goed en duidelijk mogelijk voor de kijkers uit te leggen en vooral door een inkijk in haar adultbaby omgeving te laten zien hoe het precies er aan toe gaat.

Na afloop van de uitzending hoorden wij van adultbabyspeelparadijs ook mensen in onze directe omgeving die de uitzendingen hadden gezien zowel mensen die van ons adultbaby zijn afweten zoals familie en kennissen maar ook mensen die er niets van afweten en wat wij zelf ook liever zo willen houden dat ze het niet weten als we heel eerlijk mogen zijn. Maar een ding viel ons op dat niet alleen onze familie en kennissen heel erg positief waren over deze uitzending maar eigenlijk vinden wij dit zelf niet zo heel erg belangrijk als we eerlijk mogen zijn omdat hun eigenlijk naar ons inziens niet echt bepalend zijn voor de reacties mede daar onze familie en kennissen welke van ons adultbaby zijn afweten niet snel zullen zeggen van wat een waardeloze uitzending was dat zeg daar geloven we zelf niet zo in. Dus voor ons was het veel belangrijker van hoe of mensen in onze directe omgeving er op reageerden die dus niet van ons adultbaby bestaan afweten welke het programma hadden gezien op de tv. En ons viel op dat men veelal veel positiever was dan bij andere uitzendingen die eerder hadden plaats gevonden elders op tv. Vooral hoorden we vaak veel lof voor met name ABDL girl Emma zoals wel stoer dat ze dit durft en vooral mannen zo dat is best wel een lekker ding zeg niks mis mee en onze 2 vrouwelijke teamleden zeggen ja hoor typisch weer zo een mannen opmerking als ze een leuke meid of vrouw zien is het eerste wat ze zeggen lekker ding en niks mis mee het lijkt wel dat dit de enige 2 zinnen zijn die mannen kunnen uitspreken. Maar we hoorden ook berichten van menen die zelf niks met het adultbaby gebeuren hebben en die ook niets van ons adultbaby zijn afweten maar wel de uitzending hadden gezien op tv berichten als van dat ze het wel heel goed en vooral duidelijk uitgelegd vonden door ABDL girl Emma en we merkten ook dat er veel mensen waren die zeiden het nu beter te bergrijpen hoe en wat. Maar ook zegt adultbabyspeelparadijs er bij dat er ook mensen waren die het nu wel wat beter waren gaan begrijpen door de duidelijke uitleg maar het toch noch steeds wel vreemd en apart bleven vinden dat een volwassen persoon deze gevoelen heeft. Maar in de regel vonden ze het wel grappig dat zo een leuke meid zich als baby kleedde en dit hoorde we van zowel vrouwen als mannen en er waren zelfs mensen die dachten dat Emma een ingehuurd fotomodel was speciaal voor deze uitzending. We hebben natuurlijk niet laten blijken dat wij wel weten hoe of wat want dan zou men ook weten dat wij adultbaby zijn. Hun die wel van ons adultbaby zijn af weten hebben we verteld dat ze hostess is van een luierbijeenkomst en dat ze wel model is voor adultbaby kleding en luiers maar zeer zeker niet is ingehuurd als model voor deze uitzending omdat ze gewoon een adultbaby girl is en het ook leuk vindt weer baby te zijn en wij denken dat we daar niks verkeerds mee hebben gezegd.