HOME » 21 ADULTBABY SCENE OP TV » Jerry Springer show

Nederland komt voor het eerst in aanraking met de adultbabyscene

We hebben het over eind jaren 90 van de vorige eeuw dat Nederland buiten de mensen die al actief waren in de adultbaby scene voor het eerst te horen kreeg over het bestaan van adultbaby's. Want naar ons idee had nog nooit iemand in Nederland over het bestaan van adultbaby's gehoord en we denken dat we het niet echt mis hebben als we dat zeggen gezien de reacties na de uitzending van mensen in onze directe omgeving die de uitzending hadden gezien,

Nu moeten we eerst even uitleggen voor met name de jongere bezoekers van onze website wie of wat de Jerry Springer show was.  De Jerry Springer show was een Amerikaanse ronduit gezegd bagger show vol met sensatie gepresenteerd door een Jerry Springer een sensatie beluste presentator die slechts maar een doel had namelijk zo hoog mogelijke kijkcijfers scoren. Er werden talloze onderwerpen behandeld veelal zaken als overspel, vreemdgaan of aparte en bijzondere levensstijlen zo ook kwam het onderwerp adultbaby zijn in meerdere van deze shows voor die van oorsprong uit Amerika kwamen en door SBS 6 waren aangekocht en vanaf 1995 werden uitgezonden op de Nederlandse tv.

Wij zeiden al eerder dat het een baggershow en sensatie show was met Amerikaans publiek niet bepaald de meest intelligente en hoogopgeleiden van de Amerikaanse samenleving evenmin de deelnemers aan deze show die zich met name voor het geld dat ze kregen van deze Jerry Springer om in zijn show letterlijk voor lul gezet te worden en afgezeikt te worden door het publiek met als gevolg dat de hele publiek inclusief de deelnemers op de vuist gingen met elkaar onder aanmoediging van Jerry Springer. Amerikanen smullen van deze sensatie en helaas moest Nederland daar via SBS6 ook aan geloven en vooral huisvrouwen smulden van deze onzin sensatie omdat SBS6 dit uitzond in de middag op een tijdstip dat de man nog aan het werk was in Nederland.

Deze onzin shows heeft een paar jaar gedraaid ook als ethervervuiling in Nederland en mede daardoor is het onderwerp adultbaby zijn diverse keren onder de aandacht geweest alleen helaas naar ons idee hele slechte aandacht en heeft dit zeer zeker niet bijgedragen in Nederland tot meer begrip of acceptatie van het adultbaby gebeuren door de buitenwereld dus de mensen die zelf niet actief zijn binnen de adultbaby scene. Nu moeten we ook wel meteen zeggen in die tijd dat deze afleveringen op de Nederlandse tv te zien waren had Nederland buiten de scene zelf nog nooit gehoord van het bestaan van adultbaby's en dat merkte met name onze beheerder ABRuud toen al omdat hij toen al actief was als adultbaby. Na de uitzending hoorde hij de volgende dag veel vrouwen praten over de uitzending van Jerry Springer en vooral de reacties van deze vrouwen zoals als het mijn vent had geweest had ik zijn ballen er afgetrapt of wat een mafkees of dwaas he gisteren bij die Jerry Springer tot aan reacties van zo een bezorgd moeder type die er schande over sprak en zij gadverdamme heb je dat gisteren gezien op tv een volwassen vent als baby gekleed ik heb dubbel gelegen van het lachen. Dus niet bepaald de meest positieve reacties kunnen we wel zeggen na zo een uitzending.

Nu zegt ABRuud die als enige van onze teamleden de tijd heeft meegemaakt als adultbaby en daarom ook de reacties heeft gehoord het niet raar en vreemd te vinden dat mensen zo negatief reageerden en hij zegt dat was ook een reden waarom ik nooit aan mijn directe omgeving heb verteld dat ik ook een adultbaby ben want ze hadden dat toch niet begrepen en vooral hadden ze mede door de Jerry Springer show er ook weinig begrip laat staan respect voor gehad.

ABZeeuwsmeisje die later deze uitzendingen via YouTube heeft bekeken zegt dit slaat echt nergens op deze shows ze maken het alleen maar belachelijk en dat stomme publiek is net zo sensatie belust als de presentator dit helpt de adultbaby scene totaal niet verder en zorgt alleen maar dat de mensen er afstand van nemen en zelfs veroordelen en daar zitten we nu net niet op te wachten. Adultbabyspeelparadijs is het helemaal eens met ABZeeuwsmeisje en zijn blij dat deze onzin niet meer wordt uitgezonden in Nederland want het draagt zeker niet toe tot meer begrip, respect en vooral acceptatie van het adultbaby gebeuren.