HOME » 21 ADULTBABY SCENE OP TV » Sex voor de Buch

Sex voor de Buch een controversieel programma op de televisie

Eerst gaan we met name voor de jongere bezoekers van onze website even het een en ander uitleggen over dit controversiële televisie programma dat vanaf 1997 door Menno Buch op Veronica werd gepresenteerd. Waarbij adultbabyspeelparadijs zegt weer zo een zender waar het ook alleen maar om hoge kijkcijfers scoren gaat en het zeer zeker niet gaat om het onderwerp adultbaby zijn serieus te nemen en proberen bespreekbaar te maken bij het grote publiek en we denken dat we geen onzin zeggen dat ook Veronica en zeker deze presentator niet bepaald de zender en de persoon is om dit moeilijk bespreekbare en zwaar beladen onderwerp onder de aandacht van het grote publiek te moeten brengen daar kunnen we gewoon heel duidelijk en helder over zijn want beiden voegen zeker voor de adultbaby scene niets toe.

In Sex voor de Buch konden gewone mensen hun persoonlijke seks fantasieën uitleven. Een cameraploeg zorgde voor de locatie en de benodigdheden en gewone mensen konden dan voor de camera's hun fantasie waarmaken. Het programma werd om half elf 's avonds op televisie uitgezonden en had soms ruim een miljoen kijkers of mogen wij gewoon zeggen sensatie geile kijkers. Aanvankelijk zat Menno Buch in de studio achter een lessenaar en had een assistente naast zich zitten. Van achter de lessenaar las hij of de assistente dan brieven van kijkers voor en konden mensen bellen en vragen stellen. Later werden alleen de filmpjes uitgezonden met commentaar op de achtergrond. 

Sex voor de Buch kreeg van begin af zware kritiek te verduren. Men verweet de programmamakers dat ze gebruik maakten van de naïviteit van gewone mensen en hen sensatiebelust nationaal voor schut te zetten. Het programma trok vooral exhibitionistische mensen en de beelden waren vaak even expliciet als amateurpornografie. Bovendien waren de beelden vaak confronterend voor familieleden en vrienden.

Adultbabyspeelparadijs citeert even een stukje afkomstig van internet over een van de uitzendingen waarin het over adultbaby zijn ging:  Een vrij spraakmakend item was dat van een volwassen man die de seksuele fantasie had als baby verkleed te zijn en zo een 'babybehandeling' te ondergaan. Hiervoor was een dame ingehuurd die de rol van babyverzorgster speelde.

Adultbabyspeelparadijs weet ook wie deze adultbaby was namelijk Adultbaby Melissa welke nog steeds actief is binnen de adultbaby scene en wij van adultbabyspeelparadijs hebben ook enorm veel bewondering en respect voor deze adultbaby omdat deze in 1997 het wel aandurfde om deel te nemen aan dit programma.  ABRuud welke het programma destijds in 1997 al had gezien op tv zegt ik vond het enorm gewaagd en gedurfd dat adultbaby Melissa er aan deel heeft genomen want Nederland wist niet eens wat adultbaby zijn bestond laat staan wat het inhield en dat het programma en zeker deze aflevering heel hoge kijkcijfers scoorde heeft te maken dat het klootjes volk zoals de tv kijkers noemt alleen maar keken omdat ze sensatie belust of sensatie geil zijn en alleen maar benieuwd waren wat ze nu weer voor hun extreme en  bizarre wensen van de deelnemers te zien kregen want dan hadden ze de volgende dag weer wat te lullen bij het koffie apparaat op het werk en hadden de huisvrouwen tijdens hun dagelijkse theekransje met de roddeltantes uit de straat ook weer wat te kletsen. Het klinkt misschien een beetje grof zoals ik het omschrijf zegt ABRuud maar zo was het in de praktijk wel en ik ga het zeker niet mooier maken dan de werkelijkheid was destijds.

ABRuud zegt ik was in die tijd zelf ook net een paar jaar actief in de adultbaby scene en hoorde de dag er na bijna overal over deze uitzending mensen praten en hij zegt ook er was werkelijk bijna niemand te vinden die het niet gezien had en er wel een mening over had in die tijd. De meningen waren in de regel niet echt positief te noemen zegt hij er waren mensen die zeiden het belachelijk en ziekelijk te vinden dat een volwassenen iemand de wens had om als baby behandeld te worden iets wat ons als adultbaby wel bekend in de oren klinkt omdat we dit wel vaker horen en we ons daar niet echt zorgen om behoeven te maken. Maar zegt ABRuud ik hoorde ook berichten als van die gast moeten ze opbergen in een inrichting want die heeft ze niet allemaal op een rijtje staan tot van dat zal wel weer zo een pedofiel zijn tot zelfs opmerkingen van die moeten ze meteen tegen de muur zetten en afknallen want die is een gevaar voor onze kinderen. Dit zijn toch wel berichten en opmerkingen die volgens ABRuud zorgelijk te noemen zijn en daar zijn we als team het helemaal mee eens. En helaas ruim 20 jaar later horen wij van adultbabyspeelparadijs en met ons vele anderen binnen de adultbaby scene spijtig genoeg dit soort vooroordelen  en opmerkingen nog.

Wij weten dan ook niet of deze uitzending destijds ook voor adultbaby Melissa nog gevolgen heeft gehad met name na de uitzending want het lijkt ons dat men ook in de directe omgeving van deze adultbaby destijds de uitzending heeft gezien en daar niet altijd positief op heeft gereageerd. Het enige wat wij wel hebben gehoord of hebben vernomen en dan in het bijzonder ons teamlid ABZeeuwsmeisje in de tijd dat ze elders moderator was dat er een bericht was waarbij door Adultbaby Melissa om woonruimte werd gevraagd waar ze ook haar adultbaby kamer kwijt kon maar dit was een paar jaar geleden zeg ABZeeuwsmeisje zich te herinneren. Waarbij adultbabyspeelparadijs zoiets heeft dit kan niet zijn dat dit is naar aanleiding van deelname aan de tv uitzending van destijds want dat is inmiddels al weer zo lang geleden maar zeker weten doen we het natuurlijk niet. 

Helaas zijn er geen video fragmenten van terug te vinden op YouTube van deze uitzending want daar hebben we al naar lopen zoeken maar tot op heden hebben we ze niet kunnen vinden. Het kan zijn dat die verloren zijn gegaan maar er is ook grote kans dat adultbaby Melissa heeft gevraagd deze te verwijderen van YouTube omdat ze daar schade of hinder door ondervindt of er op aangesproken wordt door mensen die haar herkennen en dan kunnen we ons goed voorstellen dat je vraagt of het verwijderd kan worden van YouTube.