Klysma en het risico bij gebruik zonder dokters voorschrift

We weten als adultbaby dat er binnen de scene ook velen zijn die in hun luier poepen het zij dat ze naast adultbaby ook incontinent zijn maar ook velen die het gewoon een kick vinden om in hun luier te poepen. We  weten ook dat niet iedereen ook binnen de scene daar begrip voor heeft of wil opbrengen en daarom zeggen wij dat we ieder zijn of haar belevingswereld met luiers als adultbaby of luierliefhebber respecteren zolang anderen er geen overlast van hebben.

Helaas zien wij van adultbabyspeelparadijs dat sommigen ook daar heel erg in doorgedraaid zijn of beter gezegd dat poepluiers bijna een obsessie is geworden voor ze en dat ze er waarschijnlijk 's nachts nog over dromen naar ons idee. Zo een dwaas hebben enkele van onze mensen  zelf ook al meegemaakt destijds in de chat van het Luierparadijs en we horen zelfs verhalen dat er op andere chats ook zo een dwaas waarschijnlijk de zelfde ook zit te vertellen dat die onder gepoept wil worden. Helaas komen zulke geesteszieke figuren ook voor binnen de scene en mogen wat ons betreft heel snel verdwijnen.

Er zijn er bij die gebruik maken van klysma om te kunnen poepen in hun luier. Juist voor dit middel willen wij van adultbabyspeelparadijs waarschuwen vooral aan mensen die het zonder medisch voorschrift gebruiken want het middel is gewoon zonder dokters recept te verkrijgen bij de apotheek. Klysma is een middel dat wordt gebruik om darmen mee te spoelen of te ledigen mensen met ontlastingsincontinentie gebruiken het maar ook mensen met verstopping krijgen het voorgeschreven. Een enkele keer gebruiken of het gebruik voorgeschreven door een arts kan niet of nauwelijks kwaad maar het gebruik zo maar door iemand die het veelvuldig gebruikt zonder dat het door een arts is voorgeschreven loopt wel degelijk  een groot risico.

Je vraagt je dan misschien af waarom wordt dit middel dan voorgeschreven als er risico aan vast zit. Allereerst de mensen met ontlastingsincontinentie die dit middel regelmatig gebruiken lopen eigenlijk het risico niet wat jij loopt als iemand die niet ontlasting incontinent is namelijk dat je een luie darm krijgt waardoor je sluitspier van de darm niet meer goed functioneert en dus ongewenst ontlasting verliest en waardoor je dus met een luier om moet lopen. Hun sluitspier werkt zo en zo al niet of nauwelijks waardoor ze dus ook incontinent zijn en dus eigenlijk geen risico lopen. Daarbij is het voor veel van die mensen met ontlasting incontinentie ook zo dat ze met dit middel hun darmen helemaal leeg maken en spoelen waardoor er niks meer in hun darmen zit zodat ze gewoon naar buiten kunnen zonder bang te behoeven te zijn dat ze in hun luier poepen omdat de darm vol zit en de boel er uit komt. Want klysma doet al na een korte tijd zijn werk namelijk zorgen dat ontlasting er als een waterige massa uit de darmen komt zetten en daarbij zorgt dat de darmen helemaal gereinigd worden. 

Wij van adultbabyspeelparadijs zijn dan ook van mening dat als je niet incontinent bent en het ook niet wenst te worden al we genoeg gestoorden tegen komen binnen de scene die zeggen dat ze het wel zouden willen worden maar die hebben naar ons idee ze niet allemaal op een rijtje staan in hun bovenkamer dat we adviseren om niet met klysma te gaan experimenteren of het te gaan gebruiken zeker niet zonder voorschrift van een arts want dat gaat onherroepelijk fout en nog moeilijker dan het genezen van urine incontinentie is het genezen van ontlasting incontinentie maar er is eigenlijk geen weg terug meer als je het eenmaal hebt en het lijkt ons niet bevorderlijk om naar een specialist te moeten gericht op darmen om daar even uit te leggen dat je incontinent bent voor ontlasting omdat je zo graag in een luier wilt poepen door het experimenteren met klysma zal me niet verbazen als je dan als antwoord krijgt dat heb je dan goed voor elkaar gekregen gefeliciteerd. Wij van adultbabyspeeldparadijs zijn zelfs van mening dat zo een arts of specialist zou moeten zeggen dikke bult door eigen schuld en je niet verder moet helpen omdat je zelf de veroorzaker van die ellende bent maar helaas zo werkt het in Nederland jammer genoeg niet. Want we vinden het gewoon schaamteloos en respectloos dat je eerst gaat lopen experimenteren met klysma en als het dan zo goed gaat dat je echt incontinent bent door je stomme gedrag dat je dan gaat lopen aankloppen bij een arts of specialist om geholpen te worden op kosten van de zorgverzekeraar beetje asociaal te noemen zulk gedrag.