000 HOME » 22 BRUINE LUIERS » Wat te doen aan stank poepluier

Wat te doen aan stank van een poepluier

Velen binnen de adultbaby scene zeggen je bent geen echte adultbaby als je naast een plas luier geen poep luier produceert maar daarover zijn de meningen verdeeld. Ook horen en lezen we vaak op forums en chats berichten als ik wil wel in me luier poepen maar ik doe het niet vanwege de enorme stank die het geeft. En inderdaad wij allen hier kunnen er over mee praten omdat wij en daarmee bedoel ik mezelf, AB Zeeuwsmeisje en AB Geldersmeiske onze luier gebruiken waarvoor die is bestemd en net als een baby of peuter plassen en poepen we in onze luier ook omdat naast adultbaby ook incontinent zijn. Ook mama Lisanne kan er over mee praten als mama weet ze maar al te goed hoe poepluiers kunnen stinken en vooral bij adultbaby's omdat die vast voedsel eten waardoor de enorme stank ontstaat als men een poepluier maakt.

Toch kan de enorme stanklucht van een poepluier gereduceerd worden of beter gezegd een poepluier behoeft helemaal niet te stinken want een poepluier van een pasgeboren baby stinkt ook niet terwijl die van een peuter kan stinken of dat je een beerput opentrekt. Dit heeft te maken dat een baby geen vast voedsel eet maar alleen maar baby of moedermelk drinkt waardoor de ontlasting niet stinkt. Maar zodra de baby vast voedsel gaat eten dan gaat de ontlasting stinken als het in de luier heeft gepoept en hoe meer vast voedsel we eten hoe harder de stank van de ontlasting is. Nu kunnen we als adultbaby natuurlijk allemaal weer terug gaan naar flesvoeding maar ik denk dat het dat niet gaat worden omdat we dan allemaal binnen de kortste tijd in het ziekenhuis belanden wegens ondervoeding. 

Gelukkig is er een middel op de markt wat bestaat uit pillen wat bestaat uit Chlorophyll en onder de naam Nullo op de markt wordt gebracht. Deze pillen zijn voor mensen die nare geurtjes verspreiden zoals overmatig zweten of transpireren maar ook voor mensen met  incontinentie schijnt het te werken en reduceert nare luchtjes zoals bij ontlasting incontinentie dus poepluiers. Je moet de pillen in nemen tijdens de maaltijden en deze pillen breken dan bepaalde stoffen af welke voor de vieze geurtjes zorgen als je een poepluier maakt. Volgens AB Zeeuwsmeisje werken ze prima want zei gebruikt ze. Een nadeel is dat de Nullo niet in Nederland of Vlaanderen op de markt is en je het dus moet bestellen via internet in Amerika. 

Wij snappen dan ook niet waarom dit middel niet gewoon hier te koop is via de apotheek want ons lijkt dat veel mensen er baat bij kunnen hebben zeker de mensen  met incontinentie al en dat zijn er in Nederland al meer dan een miljoen en dan hebben we het niet eens over mensen die hevig transpireren of andere onaangename geurtjes hebben om medische redenen. Maar ook veel adultbaby's zullen er blij mee zijn met dit middel omdat ze dan eindelijk in hun luier kunnen poepen zonder dat anderen last van de stank hebben.

Nu je ze in Amerika moet bestellen is dit best wel een vrij dure en kostbare zaak want een pot met 135 pillen kost $30 en dan komen daar nog de verzendkosten bij en je betaald ook nog eens BTW en invoerrechten  bij binnenkomst in Nederland want de Nederlandse staat wil graag ook even wat geld van je vangen waardoor zo een pot al rond de €50 kost. En daar bij is het officieel dat pillen of medicijnen eigenlijk niet ingevoerd mogen worden vanuit het buitenland. We weten ook niet of dit onder medicijnen valt voor de Nederlandse wet volgens ons niet is het meer een soort voedingssupplement maar het zal ons worst wezen als de pillen maar geleverd worden en aankomen want velen hebben er baat bij en daarom wordt het tijd dat het gewoon in Nederland op de markt komt.