00 HOME » 23 PLASTIC BROEKJES

Plastic broekjes

Naar de mening van adultbabyspeelparadijs kan je er eigenlijk niet genoeg van hebben van plastic broekjes. Niet alleen als adultbaby maar helemaal als je daarbij ook nog eens incontinent bent. De fabrikanten van  disposable of wegwerp incontinentie materiaal zijn het daar helemaal niet mee eens en zeggen dat hun materiaal zo goed is dat men geen plastic beschermbroek meer nodig heeft. Wij van adultbabyspeelparadijs adviseren hun om is een keer langs te gaan allereerst bij AB Ruud maar we kennen nog wel meer mensen met incontinentie die niet eens adultbaby zijn en klagen dat hun materiaal door lekt met name 's nachts maar hierover later meer op onze website waarin we het probleem gaan bespreken.

Mede daar de fabrikanten van incontinentie luiers in Nederland de plastic beschermbroeken niet zien zitten en  apotheken  heel erg onder druk staan van wat de fabrikanten van het materiaal vinden en eigenlijk geen eigen mening mogen hebben laat staan durven te geven omdat ze dan wel eens forse bonussen  van  de fabrikanten kunnen mislopen kletsen ze naar de oren van de fabrikanten en houden hun klanten  het zelfde onzin verhaal voor door te zeggen een plastic beschermbroek is niet nodig de wegwerp luier moet volstaan met het opvangen van urine en ontlasting. Sterker nog ze hebben ze niet eens op voorraad meer waarschijnlijk ook onder druk van de fabrikanten die maar aan een ding denken namelijk zoveel mogelijk materiaal slijten want dat is goed voor de omzet en de apotheek werkt daar graag aan mee want hoe meer winst des te hoger de bonussen.

Nu moeten wij van adultbabyspeelparadijs gelijk al op merken dat plastic broeken voor volwassenen zo en zo al bijna niet te vinden waren in Nederland maar ook niet voor baby's want die zag je ook steeds minder door de enorme opmars van wegwerp luiers werden er ook niet of nauwelijks nog wasbare luiers gebruikt en was eigenlijk de plastic beschermbroek overbodig geworden in de ogen van fabrikanten en verkopers er van.

Toch zijn wij van adultbabyspeelparadijs van  mening dat plastic broeken zijn zeker niet overbodig sterker nog ze geven meer zekerheid tegen doorlekken van een incontinentie luier zeker 's nachts.