00 HOME » 23 PLASTIC BROEKJES » Japanse plastic broeken

Japanse plastic broeken

Japanse plastic broeken worden steeds populairder ook onder de adultbaby's niet alleen van  wegen de mooie prints maar misschien nog veel meer omdat ze veel beter zorgen dat een luier niet doorlekt omdat er namelijk extra bescherming randen zitten tegen door lekken en  het eigenlijk bijna uitgesloten dis dat er nog iets kan doorlekken.

Er gaan zelfs geruchten dat men de Japanse standaard norm voor plastic broeken wil gaan toepassen ook op de Europese plastic broeken  en dat lijkt ons zeker geen slecht plan want een veel gehoorde klacht van met name mensen die 's nachts nog een luier dragen en dan  voornamelijk mensen met incontinentie die door hun handicap of beperking niet op hun rug kunnen liggen tijdens het slapen en daarom op hun zij slapen is vooral bij mannen dat de luier dan heel snel doorlekt omdat de urine als men plast vaak naar de zijkant van de luier gaat waardoor deze eerder verzadigd raakt aan een kan en op den duur gaat doorlekken  waar niemand blij en vrolijk van wordt. Wij zelf zouden het echt toe juichen als de Japanse uitvoering van plastic broeken de standaard norm wordt ook in Europa.

De originele Japanse plastic broeken zijn heel moeilijk te krijgen naast dat ze al heel erg prijzig zijn we hoorden van AB Zeeuwsmeisje zelfs bedragen van omgerekend zo een €70 per stuk is heel normaal in Japan. Zij kan het weten omdat ze zelf in Japan is geweest op vakantie en  zo een  AB winkeltje daar heeft bezocht en haar oom regelmatig naar Japan gaat voor zijn werk en dan deze broekjes voor haar mee neemt. Daarbij zijn de verzendkosten uit Japan naar Nederland enorm hoog want de Japanse post behoord tot een van de duurste ter wereld en daarom verzenden de Japanse AB winkels niet naar buiten Japan maar er gaan ook geruchten dat het niet mag van de overheid en dat het komt dat velen de Engelse taal niet machtig zijn wat de precieze reden is dat weten wij niet maar wij zelf denken dat de hoge verzendkosten het meest voor de hand ligt.

Een aantal Chinese bedrijven spelen handig in op de vraag naar Japanse diaper covers o.a Nice Diaper is zo een  bedrijf. We weten namelijk allemaal dat Chinezen letterlijk alles na maken en dan goedkoper aanbieden alleen met een nadeel dat de Chinese kwaliteit veel minder is dan de originele Japanse kwaliteit en dat is zeker bij de broekjes goed te zien en te merken. Terwijl de originele broekjes in Japan zo rond de €70 kosten en dan  ook nog eens enorm veel verzendkosten er bij zouden komen als ze verzonden zouden worden naar Nederland bieden bedrijven als Nice Diaper de nagemaakte al aan voor bedragen onder de €25 per stuk en daarbij verzenden ze via China post ook nog eens gratis naar Nederland. We zien al velen enthousiast worden en meteen een voorraad bestellen. Toch willen wij een ieder daar voor waarschuwen om slechts een te bestellen en niet meer per keer en wel om de volgende redenen  de Nederlandse douane voor meer informatie adviseren wij het bericht invoerrechten te lezen op onze website zodat u niet voor verrassingen komt te staan.