00 HOME » 23 PLASTIC BROEKJES » Plastic broekjes met baby print

Plastic broekjes met baby print

Plastic broekjes met een baby of kinderlijke print zijn enorm populair onder adultbaby's. Voor de prijs hoef je het niet te laten om een plastic broek met zo een baby of kinderlijke print te kopen want ze zijn zeker niet duurder dan een gewone plastic broek. De goedkoopste aanbieder is Save Express op dit moment.

Eigenlijk iedere webshop op internet die zich richt op de adultbaby scene biedt plastic broeken aan met een baby of kinderlijke print in verschillende prijsklassen het is maar net wat je er voor wilt uitgeven natuurlijk en zijn ook van mening dat een hoge prijs niet altijd wil zeggen ook een betere kwaliteit want dat is zeer beslist niet waar.

Onze adultbaby's AB Ruud en AB Zeeuwsmeisje dragen veelal plastic broeken met een baby of kinderlijke print. AB Ruud zegt ik kijk meestal als ik plastic broeken nodig heb waar ze op het moment het goedkoopst zijn en dan pas naar de print terwijl AB Zeeuwsmeisje het liefst alleen maar plastic broeken zou willen met Minnie mouse er op of andere Disney figuren maar die prijs ligt veelal een heel stuk hoger zegt ze ook eerlijk.

Maar we zijn bij adultbabspeelparadijs allemaal van mening dat een plastic broek goed en degelijk moet zitten dat dit het aller belangrijkste is en omdat die toch niet zichtbaar is als je hem draagt naar ons idee totaal geen zin heeft om een hele dure exclusieve te nemen want we lopen er geen modeshow mee en we zijn ook niet van plan om openlijk onze plastic broek aan iedereen te tonen en daarom letten wij heel goed op de prijs.