Suprima

Suprima is een Duitsmerk van medische hulpmiddelen waaronder ook plastic beschermbroeken voor mensen met incontinentie maar die ook goed te gebruiken zijn door mensen binnen de adultbaby scene omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn en inmiddels hebben ook al veel adultbaby's dit merk van plastic broeken ontdekt.

In Nederland zijn deze plastic broeken van Suprima te verkrijgen namelijk via de importeur de Firma Maree. Maar wij van adultbabyspeelparadijs zeggen er ook meteen bij dat we deze eigenlijk totaal niet interessant vinden en wel om de volgende dat deze importeur gewoon veel te hoge prijzen vraagt daar zijn we gewoon heel eerlijk en duidelijk over want wij van adultbabyspeelparadijs die naast adultbaby ook nog eens incontinent zijn vinden het ronduit beschamend te noemen dat een importeur voor medische hulpmiddelen want plastic broeken worden als medische hulpmiddelen gezien dat sommige mensen ze ook als een fetisj artikel gebruiken is een bijzaak maar niet de doelgroep waar deze importeur zich op richt. Het is te belachelijk voor worden dat de prijs van sommige Suprima plasticbroeken zo een 50% tot 100% hoger liggen dan in Duitsland. Misschien dat de importeur dit als normaal beschouwd zien wij dat even iets anders en met ons ook vele anderen zowel binnen de ab/dl scene maar ook mensen welke wij kennen via belangen verenigingen voor incontinentie patiënten omdat het ook nog eens zo is dat de doelgroep waar deze importeur zich op richt deze plastic broeken niet eens vergoed krijgen via de zorgverzekeraar al jaren geleden is deze vergoeding gestopt door de zorgverzekeraars en draaien de incontinentie patiënten er zelf voor op als ze deze willen aanschaffen en dan lijkt het ons vrij normaal dat men dan gaat kijken naar de goedkoopste aanbieder.

Mede daar bijna iedereen in Nederland beschikt over internet en dus ook in Duitsland rechtstreek kan bestellen begrijpen wij van adultbabyspeelparadijs niet echt waarom deze importeur in Nederland dan zulke hogere prijzen berekend dan in Duitsland. Wetende dat er alleen verzendkosten bij komen vanuit Duitsland maar geen invoerrechten en ook geen BTW omdat deze reeds al betaald is in Duitsland en binnen de Europese Unie  men dan verder geen kosten meer heeft. Want het lijkt ons ook zo dat als men importeur is van een merk voor een ander land binnen de Europese Unie dat men toch wel goede afspraken heeft met de fabrikant omdat naar ons idee de importeur in Nederland ook de prijzen ziet van deze artikelen in Duitsland bij leveranciers en het lijkt ons dat hij dan zich op zijn minst kan aanpassen aan die zelfde bedragen gezien hij ook nog eens importeur is dus groothandel is als men deze plastic broeken besteld bij de fabrikant en daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs het advies geven de importeur in Nederland lekker te vergeten zolang deze zijn prijzen niet aanpast naar Duitse prijzen want het lijkt ons dat niemand bereidt is om aanzienlijk meer te betalen als men het ook gewoon even via internet in Duitsland zelf kan bestellen.

Wij van adultbabyspeelparadijs adviseren om bij Save Express te bestellen deze is de goedkoopste leverancier en de verzendkosten zijn bijna net zo hoog als dat men het bij de importeur in Nederland zou bestellen. 

We krijgen ook verwijten dat we de boel afkraken en de importeur proberen kapot te maken men mag deze mening over ons hebben en het voor de importeur opnemen en als het de importeur niet zint dan kan die met ons in overleg gaan want wij zijn zeker de beroerten niet en er valt met ons best te praten maar we zeggen wel gewoon hoe of het zit en dat wij het niet gepast vinden dat er door een importeur zulke hoge winstmarges worden gemaakt op medische hulp artikelen en zeker niet als we als patiënt deze hulpmiddelen moet bekostigen dan geven wij het advies om het elders te kopen waar het een stuk goedkoper is dat lijkt ons toch vrij logisch omdat wij zelf en met ons vele andere mensen welke deze plastic broeken gebruiken of het nu om medische redenen is of wegens een fetisj geen dief van eigen portemonnee zijn  en geenzins van plan zijn om dan meer te gaan betalen dan noodzakelijk is dan moet de importeur maar zijn prijzen gaan aanpassen naar de prijzen van de Duitse markt dan zullen wij ook positiever zijn over deze importeur omdat hij dan ook denkt aan de mensen welke deze hulpmiddelen nodig hebben maar nu hij alleen maar denkt aan zijn bankrekening zeggen wij gewoon in Duitsland bestellen.

Het assortiment van Suprima is enorm groot te noemen waardoor je eerlijkheidshalve bijna dol wordt van het enorme assortiment. Naast de diverse maten en modellen is het ook nog eens zo dat ze vaak in talloze kleuren te verkrijgen zijn. En daarom dat we ook geen advies geven welk model de beste is want dit is echt iets wat bij iedereen verschillend is.

Wij adviseren ook voor een langer behoud van de plastic broek om deze niet te wassen in de wasmachine maar met de hand te wassen en zeer zeker niet in de droger te doen dan doe je het langste met je plastic broek.