000 HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Adultbaby ondergoed

Adultbaby ondergoed om te dragen over een wegwerp luier

Ze zien er echt leuk en grappig uit de diverse onderbroekjes speciaal voor de adultbaby scene met een kinderlijke print of een baby print. Je hebt ze met diverse leuke en grappige afbeeldingen. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje heeft er een paar en zegt er heel erg tevreden er over te zijn en zegt alleen me moeder vindt ze een beetje prijzig. We begrijpen de moeder van ABZeeuwsmeisje helemaal want €25 voor een onderbroekje met een kinderlijke print is inderdaad enorm veel geld. We begrijpen ook ABZeeuwsmeisje wel dat ze onderstaande onderbroek zeker wil hebben.

ABZeeuwsmeisje zegt die kan ik toch niet laten liggen in de winkel als Minnie mouse fan en daar geven we haar ook wel weer gelijk in en gelukkig heeft ze er nu 4 en haar moeder vindt dat meer dan genoeg, 

De onderbroekjes zorgen wel dat de luier keurig netjes op zijn plaats blijft en dus niet afzakt en het ook niet direct opvalt als je een luier draagt wat weer handig is als je ook je luier buitenshuis draagt zoals ons teamlid ABZeeuwsmeisje die zegt ik draag hem vaak als ik naar fysio of motorriek therapie moet dan kan ik geen rompertje dragen over me luier en dan is deze wel handig maar ook als ik een nette jurkje wil dragen dan draag ik zo een onderbroekje eronder omdat me luier dan niet meteen opvalt. Ook zegt ABZeeuwsmeisje dat ze wel een grappige en vrolijke onderbroek met Minnie wil dragen maar niet zo een saaie zonder mooie print.

Ze zegt dat je ook op internet leuk en vrolijk ondergoed met een kinderlijke print kunt vinden tot maat xl ze zegt dus voor mij genoeg keus met me maatje smal omdat een extra smal niet meer over me luier past. Ze zegt dus keuze genoeg voor adultbaby's behalve als je maatje groter heb zoals sommige binnen de adultbaby scene want dan is er volgens haar niks met leuke print. Ze zegt die zijn stukken goedkoper dan de adultbaby webshops op de markt zegt ze daar vindt je ze meestal alleen in kindermaten en dan moet je nog vroeg er bij zijn anders zijn  ze al weg zeker op de markt.