HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Baby jas voor buiten

Baby jas voor buiten voor adultbaby's wie gaat daar nu mee lopen?

Men mag ons kritisch vinden maar wij van adultbabyspeelparadijs zijn van mening en ik denk met ons een ieder die op een serieuze wijze bezig is met het adultbaby gebeuren. Want laten we eerlijk zijn wat is de meerwaarde van deze jas voor adultbaby's om buiten mee te gaan lopen. Allereerst is de prijs belachelijk te noemen namelijk degene die hieronder staat afgebeeld vraagt men maar liefst €299 voor. We zeggen eerlijk naar onze mening heb je een aardig steekje los in je bovenkamer als je dit er voor betaald en we vragen ons ook werkelijk af of er iemand is die het koopt voor deze prijs. Daarnaast vragen wij van adultbabyspeelparadijs ons af welke adultbaby zo gek is dat hij of zij met zo een opzichtige baby jas buiten gaat lopen want we vrezen dat de mensen die je zien niet meer bij komen van het lachen en dat je zeer grote kans loopt om belachelijk gemaakt te worden. Wat we niet goed keuren maar wel begrijpelijk vinden dat men je belachelijk maakt omdat je er eigenlijk zelf om vraagt als je met zo een jas buiten gaat lopen.

Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen dan ook echt niet dat webshops gericht op de adultbaby scene dit soort totaal onzinnige en nutteloze producten op de markt te brengen. Allereerst denken wij dat er weinig of geen mensen bereidt zijn om het forse bedrag neer te leggen voor zo een jas maar buiten dat vragen wij ons ook af wat wil zo een webshop daar mee bereiken want het lijkt ons niet dat de adultbaby scene er iets mee opschiet dat een volwassen iemand met zo een baby jas over straat gaat en de gene die het wel doet daar zit naar ons idee een steekje los in de bovenkamer. Wij vinden het zorgelijk te noemen dat webshops ze aanbieden maar ook dat adultbaby's die wel met zo een jas buiten gaan lopen zonder er verder bij na te denken maar wel  kunnen weten dat anno 2019 het adultbaby gebeuren nog steeds door mensen van buiten de scene als iets bizars en pervers wordt gezien en dat we daar zeker niet meer begrip of acceptatie van onze gevoelens voor het weer baby of peuter willen zijn er door krijgen. 

Dat iemand zich zelf belachelijk wil maken en alle hoon over zich heen wil krijgen is al zorgelijk te noemen maar dat daarbij ook nog eens de gehele adultbaby scene belachelijk wordt gemaakt en een slechte naam krijgt vinden wij van adultbaby speelparadijs nog zorgelijker te noemen. Stop met deze onzin te verkopen en bescherm ook mensen welke een beetje in hun adultbaby zijn doorgeschoten zijn tegen zich zelf door dit soort onzinnige kleding voor buitenshuis niet meer te verkopen en dus uit het assortiment te halen.

Want laten we eerlijk zijn zien jij je zelf al met zo een jas als hieronder afgebeeld over straat gaan wij ons zelf in ieder geval niet en daarbij is die niet eens echt van dikke stof wat moet je er mee vragen we ons ook af voor zo een enorm dure prijs want de stof is naar ons inziens niet dikker dan die van een zomerjasje of jasje van een trainingspak.