HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Baby muts

Baby muts voor adultbaby's of moeten we zeggen sissy baby's

Ondanks dat wij van adultbabyspeelparadijs ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene respecteren denken we dat wij ook mogen zeggen dat we dit artikel namelijk een baby mutsje wel het meest belachelijke artikel vinden wat we ooit hebben gezien wat er op de markt is voor de adultbaby scene.

Beide dames binnen ons team zeggen ik kan me niet voorstellen dat dit echt een artikel is dat door echte baby's ooit gedragen wordt mede omdat adultbaby kleding wordt nagemaakt van gewone baby kleding. Ze zeggen als me moeder mij vroeger zo een stomme achterlijke muts op me hoofd had gezet had ik haar nu aangeklaagd wegens mishandeling door haar bij mij. Dat doe je je kind toch niet aan zo een belachelijk ding op het hoofd zetten je lijkt wel een circus aap met dat ding op je hoofd.  Wij van adultbabyspeelparadijs zijn het helemaal met hun eens dat het er werkelijk niet uitziet en het gehele team heeft ook echt bedenkingen bij deze mutjes en hebben ook een sterk vermoeden dat deze dingen er alleen maar zijn speciaal voor de sissy baby's binnen de adultbaby scene. Als hun dit mooi vinden moeten ze het kopen en dragen dat is hun goed recht maar wij denken dat niet sissy baby's net als wij zelf zo iets hebben dit gaan we nooit van ons leven dragen want het ziet er niet uit en we lopen er voor aap mee.

Eigenlijk biedt elke webshop die zich richt op de adultbaby scene deze mutjes aan die best ook nog wel prijzig zijn want zo een €25 voor zo een lelijk en afschuwelijk ding vinden wij een forse prijs als we eerlijk mogen zijn.