HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » baby stof voor zelf kleding maken

Waar moet je zijn voor leuke stof met baby of kinderlijke print om zelf adultbaby kleding te kunnen maken

Voor het kopen van leuke en vrolijke stofjes voor het maken van adultbaby kleding kan je naar een stoffenwinkel gaan maar die zijn relatief duur en raden we dan eigenlijk ook af.

De 2 dames binnen ons team die zelf regelmatig adultbaby kleding voor zich zelf laten maken door familie zeggen het is veel handiger om naar de markt te gaan daar is het allemaal veel goedkoper en vindt je echt hele mooie stofjes voor weinig geld. ABGeldersmeiske zegt dat in haar woonplaats op de markt een kraam staat waar ze stoffen verkopen. ABZeeuwsmeisje zegt dat bij haar op de markt in een nabijgelegen stadje omdat ze zelf in een gehucht woont zoals ze haar woonplaats omschrijft en in een gehucht nu eenmaal geen markt wordt gehouden. Ze zegt ook in het stadje verderop vindt ik geen stoffen kraam het lijkt wel of mensen bij ons alles kant en klaar kopen. Ze zegt we gaan dan even de grens over naar België en daar vindt je het nog wel op de markt.

ABZeeuwsmeisje zegt veel beter is het om naar hele grote markten te gaan in de randstad ze geeft als voorbeeld de grote markt in Rotterdam nabij station Blaak maar ook die Rotterdam Zuid bij het Afrikaanderplein die ze bedoeld zijn daar erg geschikt voor zegt ze en ze komt daar vrij regelmatig ook om inkopen te doen. Ook zegt ze de grote markt in Den Haag waarmee ze de markt nabij het Hobbemaplein bedoeld heel erg leuk en interessant te vinden en een goede plek om goedkoop stofjes te kopen. Ze zegt het zijn veelal buitenlandse mensen die de stoffen verkopen op die markten en het leuke is dat als je veel koopt best wel kan afdingen bij ze ondanks ze best al goedkoop zijn maar afdingen is altijd leuk om te doen en vooral leuk als het je lukt. Wij van adultbabyspeelparadijs wijzen ABZeeuwsmeisje even op nog een interessante markt voor stoffen al we het vermoeden hebben dat ze daar nooit een voet zal zetten met haar anti 020 gevoelens zoals ze het zelf noemt namelijk de Albert Cuyp markt in de door haar meest gehate stad Amsterdam.

Ook de zwarte markt in Beverwijk op zaterdag en zondag is een hele goede plek om leuke stofjes te kopen zegt ze alleen zo ver weg van waar ik woon. 

Ook zegt ABZeeuwsmeisje dat er speciale stoffenbeurzen en markten worden gehouden waar je ook vaak hele leuke stofjes voor weinig geld kan scoren. Ze zegt alleen is het nadeel vaak dat het dan meestal om restpartijen gaat dus dat ze het stofje maar een keer hebben en dat men dan alle stof in ene keer moet nemen wil je het goedkoop hebben en zal je net zien dat je iets leuks ziet is het net te weinig stof om er iets moois van te laten maken en moet je weer op zoek naar een ander leuk en mooi stofje maar dat maakt het wel leuk en interessant zegt ze. Ze zegt ik maak er met me moeder en oma dan meestal een gezellig dagje uit van en meestal komen we dan bepakt en bezakt thuis want zoveel leuke stofjes heb ik dan gevonden en dan kan me tante aan de slag want die is heel goed met kleertjes zelf maken mam en oma niet die zeggen altijd van voor goedkope kleding hebben ze winkels als primarkt uitgevonden stuk makkelijker ze zegt ik denk dat mam en oma niet met naaimachine kunnen omgaan en daarom zeggen van we halen het wel bij de winkel of ze hebben het geduld niet zoals me tante en durven ze dat niet toe te geven dat ze het niet kunnen.