Adultbaby jurkjes je hebt ze in alle soorten en maten 

Wij van adultbabyspeelparadijs zeggen het aantal vrouwen binnen de adultbaby scene is zeer beperkt en toch is er een zeer ruim aanbod aan jurkjes voor adultbaby's. We begrijpen dat men zich dan misschien afvraagt waarom dan toch zo een enorm groot aanbod aan jurkjes voor de adultbaby scene als het aantal vrouwen binnen de scene zo klein is en dit gaan we even uitleggen.

Binnen de adultbaby scene zijn mannen actief welke zich kleden als een adultbaby meisje ze worden ook wel sissy baby's genoemd en is een hele aparte stroming binnen de adultbaby scene elke helemaal in hun eigen wereldje leven en ondanks dat adultbabyspeelparadijs ieders belevingswereld respecteert maar ook er bij zegt onze belevingswereld is het zeer zeker niet vaak binnen de adultbaby scene niet altijd even serieus genomen worden en wel om de volgende reden: veel adultbaby's vinden van deze belevingswereld dat het eigenlijk meer met travestie te maken heeft dan met het adultbaby gebeuren omdat het hier gaat om mannen die zich kleden als baby meisje. Veel adultbaby meisjes en vrouwen net als onze eigen 2 dames binnen ons team zeggen ook dat ze de jurkjes welke speciaal voor deze sissy baby's op de markt zijn afschuwelijk ouderwets vinden en heel erg opzichtelijk en zelfs clownesk vinden. Wij begrijpen het helemaal dat vrouwen deze kleding niet willen en ook leveranciers van adultbaby kleding houden daar veelal rekening mee door deze jurkjes aan te bieden als zijnde sissy baby jurkjes. Ook zijn er speciale winkels voor deze doelgroep sissybaby's waar men naast de adultbaby jurkjes vaak ook andere artikelen verkoopt met name voor mannen welke met  travestie bezig zijn. Deze jurkjes zijn ook vaak nog eens schreeuwend duur in prijs te noemen.

Gelukkig zijn er ook wel jurkjes op de markt speciaal voor het kleine aantal vrouwen binnen de adultbaby scene maar het aanbod aan leuke jurkjes is toch wel veel minder. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje is binnen ons team de enige die ook af en toe adultbaby jurkjes koopt maar zegt ook meteen door het zeer beperkte aanbod vindt ik maar weinig wat ik echt leuk en mooi vindt en daarom laat ik het altijd maken door me tante door zelf stofjes uit te zoeken welke ik wel mooi vindt  met een motief welke ik mooi vindt.