000 HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Mary Jane schoenen

Mary Jane schoenen 

Mary Jane schoenen zijn binnen de adultbaby scene enorm populair bij de adultbaby meisjes. Ook zijn deze schoenen enorm populair bij sissy adulbaby's (waarover wij elders op onze website meer uitleg geven over sissy baby's). Deze schoenen danken hun naam aan een model baby schoenen welke voornamelijk in Engeland op de markt is en daarom is het ook niet vreemd te noemen dat deze schoenen voor adultbaby's worden aangeboden door enkel webshops in Engeland welke zich richten op de adultbaby scene.

Adultbabyspeelparadijs zegt dat er 2 webshops zijn in Engeland welke ze aanbieden en we zeggen ook meteen dat er een enorm prijs verschil zit tussen deze 2 webwinkels. Mede daar per 29 maart 2019 Engeland niet meer behoord tot de Europese unie en men dan te maken krijgt met invoerrechten en BTW die men moet gaan betalen op artikelen die men besteld vanuit Engeland waardoor het eigenlijk niet meer interessant is om als adultbaby er nog te bestellen zullen wij geen link plaatsen naar deze webwinkels wel zullen we de namen vermelden van deze webshops en moet men zelf maar beslissen of men de enorm hoge invoerrechten en btw wil betalen mede daar deze schoenen nergens anders te koop zijn helaas. Deze schoenen worden geleverd door de sissy store en door cosy 'n dry.

Het vreemde vindt adultbabyspeelparadijs dat beide webshops deze schoenen aanprijzen voor sissy baby's en waarom zeggen ze niet gewoon adultbaby girls. Ook omdat binnen de adultbaby scene het sissy baby gebeuren een hele aparte wereld is waar niet iedere adultbaby iets mee heeft zo ook de dames niet omdat het vaak als oubollige kleding wordt gezien en wort aangemerkt en zeker bij deze schoenen naar ons idee ook gewoon door dames gedragen kunnen worden omdat ze niet echt er oubollig en overdreven excentriek zijn zoals dat wel het geval is bij de meeste sissy baby kleding welke er op de markt is.

Maar we zeggen er ook eerlijkheidshalve er bij dat the sissystore wel een zeer ruimer aanbod heeft aan deze schoenen en daarom dat wij ook hieronder even een aantal foto's van de diverse modellen laten zien voor de liefhebbers van deze schoenen. Wij van adultbabyspeelparadijs zijn dan ook benieuwd naar de ervaringen van onze bezoekers van onze website welke deze schoenen dragen.