HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Patronen voor adultbaby kleding

Hoe kom je aan patronen voor het maken van adultbaby kleding

Het is zeker niet zo dat de patronen voor het maken van adultbaby kleding volop aanwezig zijn daar moeten we gewoon heel eerlijk over zijn. Toch zijn ze er wel hebben we gezien zo was er op facebook een Zuid Afrikaan welke ze te koop aanbood maar we zeggen zo een $10 voor een patroon vinden we zelf een beetje te veel geld voor een patroon om adultbaby kleding mee te maken. Ook hebben we al via google gekeken of ze dan te vinden zijn en inderdaad ze worden wel aangeboden maar meestal is het dan voor het maken van wasbare luiers wat we tot nu toe gevonden en gezien hebben.

Wij hebben ook al gehoord dat sommigen echt heel creatief zijn en zo hoorden we dat sommigen gewoon patronen nemen voor het maken van volwassenen kleding en dan in het kruis wat langer maken zodat ze daar drukknopen aan kunnen brengen misschien leuk als je een jurkje wil maken of een broek. Maar niet praktisch naar ons idee voor het maken van rompertjes of een hansop of een trappelzak.

Ook zijn er die gewoon patronen voor het maken van baby of kinderkleding gebruiken en deze uitvergroten naar volwassenen grote zodat ze een patroon hebben om eerlijk te zijn we zullen niet weten hoe ze dat precies doen en zijn daar wel benieuwd naar.

Een andere optie is een oud bestaande romper of ander adultbaby kledingstuk die men gekocht heeft in een webshop bijvoorbeeld nadat deze oud en versleten is om deze voorzichtig los te maken en op patroon papier te leggen en dan een patroon te knippen het geen wij al van diverse adultbaby's hebben gehoord en wat wij inderdaad een zeer slimme vondst vinden om het zo te doen want dan weet je naar ons idee tenminste zeker dat de maat juist is.

ABZeeuwsmeisje zegt me tante gebruikt gewoon patroontjes voor kinderkleding en wij zeggen dan ook tegen haar dat gaat in jouw geval heel goed omdat je qua lengte niet zo groot bent en dus zo een patroon volstaat maar voor de meeste adultbaby's is het zo dat deze patronen uitvergroot moeten worden en dat is toch best wel vrij lastig naar ons idee.

Daarom gaat adultbabyspeelparadijs ook op zoek om ze te vinden zodat we ze hier op de website kunnen plaatsen en vraagt een ieder die patronen heeft ze en ze beschikbaar wil stellen zodat deze  door andere adultbaby's gebruikt kunnen worden waarmee deze dan ook weer geholpen zijn om ze in te scannen en door te sturen naar ons email adres zodat we ze hier binnen onze website kunnen plaatsen zodat men ze kan downloaden en uitprinten en uiteraard zullen we ook vermelden welke adultbaby het patroon beschikbaar heeft gesteld voor andere adultbaby's zodat een ieder binnen de adultbaby scene elkaar verder helpt die zelf adultbaby kleding wil maken.