Rompertjes

Eerst gaan we even een beschrijving geven van het woord rompertje of romper volgens het woordenboek: een rompertje of romper is een kledingstuk voor baby's dat een hemdje en broekje ineen is. Een romper wordt met meestal drie drukknoopjes tussen de beentjes dichtgemaakt. Ze hebben korte beenpijpjes en korte of lange arm mouwen. Het voordeel van een rompertje is dat het door een baby niet kan worden losgewoeld, zodat de rug altijd bedekt blijft. Voor het verschonen van de luier hoef je alleen de drukknoopjes los te maken. 

Ook voor volwassen bestaan er rompertjes en die worden binnen de zorg gebruikt veelal bij patiënten met incontinentie alleen worden ze binnen de zorg geen rompertjes maar fixeer body's genoemd en zorgen deze er voor dat de luier niet afzakt en dus op zijn plaats blijft.  Deze body's worden in Nederland te koop aangeboden door diverse bedrijven die medische hulpmiddelen verkopen en zijn veelal wit, zwart of licht bruin van kleur dus zonder kinderlijke print en dat lijkt ons ook wel logisch gezien de doelgroep van deze bedrijven. Adultbabyspeelparadijs zegt ze zijn ook goed te gebruiken door adultbaby's echter we zeggen er ook meteen bij schrik niet van de absurd hoge prijzen die men vraagt en daarom adviseren wij om ze in het buitenland te bestellen via internet waar ze stukken voordeliger zijn.

Ook als je gewoon een neutrale romper wilt zonder een baby of kinderlijke print er op bijvoorbeeld omdat je naast adultbaby ook incontinent bent en dus ook buitenshuis luiers moet dragen en niet wilt dat men ziet dat je adultbaby gevoelens hebt dan is het logisch om een neutrale romper te dragen die niet opvalt of doorschijnt door de print vooral naar werk of bij een bezoek aan dokter of ziekenhuis lijkt ons dat wel erg handig. Wij adviseren dan om even op internet verder te kijken en ze te bestellen in Duitsland bij Save Express die is echt heel goedkoop en heeft goede kwaliteit.

Maar wil je echt een rompertje met een baby of kinderlijke print speciaal voor de adultbabyscene dan zijn er talloze webshops die zich richten op de adultbabyscene welke deze verkopen en geven wij het advies gewoon even goed rond te kijken en vooral de prijzen te vergelijken zodat je voor je zelf de leukste romper voor de voordeligste prijs kan aanschaffen.

Een tip draag geen rompertjes met een baby of kinderlijke print onder je gewone kleding als je niet wilt dat men ziet dat dit met baby of kinderlijke print is want ze schijnen echt enorm door zeker als je lichte boven kleding draagt. Je kan dit oplossen door een neutraal rompertje te dragen of anders moet je echt donkere kleding dragen over je rompertje aan jouw is uiteraard de keuze maar het is maar even dat je het weet en er rekening mee kunt houden ook omdat niet iedereen het leuk vindt dat men ziet dat men baby of kinderlijke kleding draagt en men ook grote kans heeft dat mensen er iets over zeggen en dat risico loop je gewoon enorm omdat het enorm opvalt die kinderlijke print op je rompertjes door het doorschijnen bij je gewone bovenkleding daarom ons advies.

Vraagt men ons regelmatig van hoeveel rompertjes heb je eigenlijk nodig als adultbaby en dan zeggen wij dat hangt van een aantal factoren af zoals hoe vaak draag je ze en ook van hoe vaak doe je ze wassen. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje heeft de meeste ze heeft ze niet geteld maar ze denkt dat ze er wel 30 heeft, ABRuud zegt er een stuk of 12 te hebben en ABGeldersmeisje heeft er een stuk of 6 daarom dat wij ook zeggen het is echt niet te zeggen hoeveel je er moet hebben maar het enige dat wij kunnen adviseren zorg dat je er voldoende van hebt zeker als je 24/7 luiers draagt.