Skipak of sneeuwpak voor adultbaby's

Ze zien er wel grappig uit de skipakken of sneeuwpakken welke door Privatina als enige  worden aangeboden voor adultbaby's. In Nederland zal je hem niet zo snel nodig hebben lijkt ons tenzij je binnen in een hal gaat skiën.  Maar we begrijpen wel dat Privatina met dit artikel zich voornamelijk richt op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse adultbaby scene welke tijdens de wintermaanden volop aan skiën doen en misschien ook wel aan de Nederlandse adultbaby's welke op wintersport gaan. 

Wij van adultbabyspeelparadijs vinden ze er echt mooi en grappig uit zien deze pakken en ABZeeuwsmeisje die zelf zo een skipak heeft zegt hij is echt lekker warm hoor ze zegt we nemen hem altijd mee als we op vakantie gaan in de winter naar Griekenland want dan gingen we in het verleden vaak naar de bergen bij de Bulgaarse grens en dan gingen enkele familie leden skiën en ik zelf ging met zo een sleetje rodelen of met zo een soort autoband van de berg af. Ze zegt de afgelopen kerstvakantie is het er niet van gekomen omdat me nicht een baby heeft maar komende winter vakantie gaan we echt weer er heen want is heel leuk daar.

Wij van adultbabyspeelparadijs denken inderdaad dat  dit pak wel zorgt dat je lekker warm blijft tijdens het skien of sleetje rijden, rodelen of wat voor andere bezigheid tijdens de wintersport. ABZeeuwsmeisje zegt hij is niet eens zo vel duurder als een gewoon skipak hoor en het belangrijkste is volgens haar dat die lekker dik is en water afstotend ze zegt als je een keer van je sleetje valt in de sneeuw heb je het niet meteen zo koud waardoor je niet meer verder wilt omdat je het zo koud hebt. De pakken zijn in het roze en blauw te verkrijgen.