HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Spreidbroek

Spreidbroek

Binnen de adultbabyscene zien wij steeds vaker spreidbroeken verschijnen welke worden  aangeboden door diverse webshops die zich richten op de adultbaby scene omdat steeds meer adultbaby's zo een spreidbroek willen hebben en vooral willen dragen. Zo een spreidbroek wat eigenlijk een medisch hulpmiddel is welke veel bij baby's en peuters wordt gebruikt en daarom dat we even een beschrijving er van overnemen van een orthopedisch bedrijf zodat men beter ziet en weet wat het precies en waarvoor het dient en dat het eigenlijk geen speelgoed is voor adultbaby's maar een medisch hulpmiddel: Heupdysplasie en heupluxatie wordt behandeld met een spreidbroek. De spreidbroek zorgt er voor dat de beentjes gespreid worden en in spreidstand blijven staan. Door de spreidstand wordt de heupkop in het midden van de heupkom geplaatst en kan de heupkom zich verder ontwikkelen.

Wij van adultbabyspeelparadijs begrijpen ook waarom adultbaby's er voor kiezen om zo een spreidbroek te dragen omdat hun benen dan zover uit elkaar komen te staan waardoor ze niet of nauwelijks nog normaal kunnen lopen en min of meer waggelen en dat vinden sommigen leuk en grappig en dat is het misschien ook wel om net als een baby of peuter waggelend te lopen.

Maar toch heeft adultbabyspeelparadijs zijn bedenkingen bij deze spreidbroeken op de markt voor de adultbaby scene. Zoals we dus al eerder hebben aangegeven in dit artikel is het van oorsprong een medisch hulpmiddel voor baby's en peuters en dus geen kledingstuk laten we daar even heel duidelijk over zijn. En daarom hebben wij ernstige twijfels of het wel goed en verstandig en vooral verantwoordelijk is om langdurig zo een spreidbroek te gaan dragen mede door dat je benen heel ver uit elkaar gaan staan zijn wij toch wel bang dat op den duur dit gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Wij waarschuwen hier voor mede omdat 2 van onze teamleden een spierziekte hebben en dus weten hoe of het is om niet of nauwelijks goed te kunnen lopen en hun zeggen ook dat je eigenlijk dit soort medische hulpmiddelen niet mee moet gaan experimenteren omdat het nooit goed kan zijn dat je benen onnatuurlijk gaan staan als er geen medische redenen voor zijn en daarom adviseren we om het gewoon niet te doen om zo een spreidbroek te gaan dragen als je geen heupafwijking hebt en daarbij vinden wij van adultbabyspeelparadijs om eerlijk te zijn ook een beetje raar em vreemd te noemen dat er mensen binnen de adultbaby scene zijn die er op kicken om medische hulpmiddelen te gaan experimenteren want je laat je toch ook geen rolstoel aanmeten voor de lol om te experimenteren daarom begrijpen we dit niet helemaal dat men dit wel doet met een medisch artikel als een spreidbroek. Maar we zeggen ook we respecteren ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene dus ook deze al we zelf er nooit aan zullen beginnen.

Maar voor hun die er wel mee willen experimenteren ze zijn niet eens goedkoop te noemen de echte spreidbroeken want je bent al snel zo tussen de €350 en €600 kwijt voor goede en degelijke kwaliteit. Ook zien we steeds vaker goedkopere uitvoeringen op de markt komen voor de adultbaby scene welke naar onze mening totaal niet op een spreidbroek gelijken en die naam niet eens mogen hebben omdat het niet meer dan een stuk piepschuim is met plastic erover met baby of kinderlijke print welke over de luier wordt gedragen waardoor je benen wijd uit elkaar gaan staan en niet of nauwelijks kan kopen en deze worden al aangeboden voor bedragen rondom de €40. Ook zien we steeds vaker de zogenaamde waggel luier speciaal voor de adultbaby scene op de markt waarbij de luier zo dik is gemaakt en voorzien is van materiaal dat je ook wijdbeens moet lopen en min of meer waggelend rondloopt. Ook deze mag men zeer beslist niet als spreidbroek zien omdat daar totaal niets mee te maken heeft daar kunnen we gewoon heel duidelijk over zijn.

Spreidbroeken worden door een klein aantal web shops die zich op de adultbaby scene richten aangeboden de professionele o.a door AB-Versand en Adultbaby Shop. Voor de spreidbroek luiers kun je bij de meeste web shops terecht in het buitenland en prijzen vergelijken raden we iedereen aan want je kan echt tientallen euro's besparen door even goed rond te kijken.

Op onderstaande foto zie je hoe een spreidbroek er uitziet welke speciaal voor de adultbaby scene is gemaakt.