HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Trainer pants

Trainer pants voor adultbaby's

De trainer pants die er voor adultbaby's op de mart zijn en worden aangeboden door webshops welke zich richten op de adultbaby scene zijn afgekeken en nagemaakt van de gene die met name in Engeland en Amerika op de markt zijn voor peuters welke in de zindelijkheidsfase zitten en dan wel om precies te zijn de wasbare uitvoeringen. Dat men voor de adultbaby scene heeft gekozen voor de wasbare uitvoering na te maken is niet geheel onlogisch te noemen. Omdat bewezen is dat bij de wasbare uitvoering men veel beter voelt als men geplast heeft omdat er geen absorptie materiaal in zit zoals bij wegwerp luiers en tegenwoordig ook de wegwerp pull on pants.

De trainer pants zien er uit als gewoon ondergoed maar zijn voorzien van een absorberend materiaal op de plek waar het nodig is om een plas op te vangen. Men moet wel een plastic beschermbroek dragen over de trainer pants om bij een plas te kleding droog te houden. 

In Amerika en Engeland worden ze ook gebruikt bij mensen met lichte vorm van incontinentie en daarom worden ze ook aangeboden door speciale bedrijven welke zich richten op medische hulpmiddelen waarbij dan uiteraard de trainer pants niet voorzien zijn van een kinderlijke print maar meestal wit of een andere kleur hebben. Adultbabyspeelparadijs raadt een ieder die meerdere keren wilt plassen af om deze trainer pants te gebruiken want zeer grote kans dat ze dan echt doorlekken omdat ze dit gewoon niet kunnen opvangen daar moeten we gewoon heel duidelijk over zijn.

Degene die er voor de adultbabyscene zijn die zien er echt heel grappig uit en enkele van onze teamleden hebben ze ook en zijn er uitermate tevreden over.  De prijs van deze trainer pants ligt zo rond de €30 per stuk exclusief verzendkosten.