Wanten om adultbaby's hulpeloos en afhankelijk te maken

Dit is een artikel waar wij van adultbabyspeelparadijs onze vraagtekens bij zetten en zeggen deze behoort naar onze mening niet thuis bij adultbaby kleding maar meer bij artikelen voor de luierliefhebbers en mensen die aan bdsm doen. Maar de verkopers in de adultbaby webshops prijzen ze aan als adultbaby artikel en daarom geven we ze de voordeel van de twijfel al wij wel zeggen dat wij van ons leven nog nooit een baby of peuter met dit soort wanten om heeft zien lopen mede daar ze niet bedoeld zijn tegen koude handen.

De wanten dienen als doel dat de adultbaby niet zelf de luier uit kan doen of iets beet kan pakken volgens de verkopers leuk bedacht zeggen wij van adultbabyspeelparadijs en inderdaad lijkt het ons als we zo naar de afbeelding kijken vrij lastig om met deze dingen aan om je luier zelfstandig uit te doen of om iets beet te pakken. 

Adultbabyspeelparadijs respecteert ieders belevingswereld binnen de adultbabyscene en daarom vermelden wij ook dit artikel maar zeggen er bij we kunnen er eigenlijk weinig of geen informatie over geven mede daar we het zelf niet gebruiken en we wel een vermoeden hebben waar ze werkelijk voor bedoeld zijn en daarom ook zeggen dat het meer een artikel is welke thuishoort bij een gehele andere scene met een geheel andere belevingswereld en eigenlijk niets met het adultbaby gebeuren te doen heeft.

Diverse webshops die zich richten op de adultbaby scene bieden ze te koop aan en veelal hebben ze ook een baby of kinderlijke print waardoor men geneigd is om te zeggen het is voor adultbaby's maar ook wetende dat het eigenlijk ook niets met herbeleven van de baby of peuter tijd te maken heeft omdat ze in het echt ook niet bij baby's en peuters worden gebruikt.. Een moeilijk iets zullen we  maar zeggen en laten de keuze aan iedere adultbaby over of men deze wanten wel of niet aanschaft en gebruikt als adultbaby.

ABZeeuwsmeisje vroeg of het bokshandschoenen waren vinden we wel grappig gevonden van haar en misschien dat ze er dan maar een paar moet aanschaffen om het uit te proberen thuis en we weten zeker dat ze wel een paar slachtoffers vindt om ze uit te proberen dan.