HOME » 24 ADULTBABY KLEDING » Wassen van AB kleding

Wassen adultbaby kleding

Het beste is om adultbaby kleding met de hand te wassen ondanks dat is een tijdrovende bezigheid is maar het zorgt wel dat je kleding mooi blijft en er dus langer mee kunt doen dan door het wassen in de wasmachine. De moeder van ons teamlid ABZeeuwsmeisje zegt dat je het ook in de wasmachine kunt doen maar dan op 30 graden wassen hetgeen ze zelf ook doet met de adultbaby kleding van haar dochter. ABZeeuwsmeisje zegt me moeder en ook oma zijn echt heel zuinig op me kleertjes want ze weten hoe trots ik er op ben en ook hoe zuinig ik er zelf op ben dus willen ze geen ruzie met mij hoor omdat me kleertjes beschadigd zijn. Wij van adultbabyspeelparadijs weten ook dat ze niet het type is om ruzie te gaan maken maar begrijpen ook wat ons teamlid bedoeld want zeker als er iets beschadigd raakt van haar adultbaby kleding kan ze zeer verdrietig zijn er door.

ABzeeuwsmeisje zegt me moeder en oma gebruiken speciaal voor de adultbaby kleding hele lekkere wasmiddel met baby geur en wasverzachter met zwitsal baby geur die vindt ik zo lekker ruiken en daardoor zijn me kleertjes altijd lekker fris ruikend want zegt ze ik wil niet stinkie stinkie doen waarmee ze bedoeld dat ze fris wil ruiken.

Plastic broekjes wordt afgeraden te wassen in de wasmachine ze kunnen daar niet zo best tegen en mogen al helemaal niet in de droger het  beste is om ze met de hand te wassen en  zeker geen wasverzachter gebruiken bij plastic broekjes want dit beschadigd de plastic broekjes.

Het wasmiddel baby reus is te koop bij de action voor de zwitsal wasverzachter moet je gewoon kijken waar deze in de aanbieding is op het moment dat je het wilt kopen wan dat kan enorm veel in prijs schelen dan. Want vaak heb je al 3 van die flessen als ze in de aanbieding zijn voor net iets meer dan wat normaal een fles kost.