HOME » 26 ADULTBABY ACCESOIRES » Diapertapes

Diapertapes om je luiers op te pimpen

Veel adultbaby's willen het liefst een luier met een leuke en vrolijke baby of kinderlijke print en gelukkig zijn er nu voldoende adultbaby luiers op de markt welke voorzien zijn van deze leuke en vrolijke baby of kinderlijke prints we zullen bijna zeggen we worden er ongeveer mee overspoeld want zo groot is het aanbod anno 2019 van dit soort luiers. Maar er is een tijd geweest dat men de volwassenen luiers zelf moest gaan voorzien van stickers om hem op te vrolijken en nog steeds zijn er mensen welke liever hun luier zelf voorzien van een mooie print door er een leuke en grappige sticker op te plakken.

Adultbabyspeelparadijs merkt meteen even op dat het zogenaamde pimpen van je luier alleen werkt als de luier aan de buienkant voorzien is van een plastic buitenkant want bij de zogenaamde cottonfeel like luiers werkt dat niet en laat de tape of stickers los. Nu komt het probleem dat namelijk steeds meer merken van volwassenen luiers over zijn gestapt op de cottonfeel like luiers. Slechts nog een paar merken hebben in hun assortiment nog luiers met een plastic buitenkant. Door dat er steeds minder volwassenen luiers zijn met een plastic buitenkant is ook het aanbod van diapertape en diaper stickers aanzienlijk verminderd maar ook de snelle opkomst van de adultbaby luiers met een kinderlijke of baby print vindt je nog nauwelijks diapertapes en diaper stickers. Ze zijn nog niet helemaal verdwenen en daarom dat we ze toch maar even bespreken hier op onze website voor de eventuele liefhebbers die zelf hun luier willen opvrolijken.

Adultbabyspeelparadijs zegt voor de goedkope behoef je het zeker niet te doen want de diaperstickers die worden aangeboden door een Amerikaans bedrijf mogen we toch best wel prijzig noemen want een prijs  van meer dan €0,45 per stuk voor een smalle sticker tot maar liefst ruim €0,80 voor een bredere sticker vinden we een forse prijs omdat er ook nog eens verzendkosten, invoerrechten en btw bijkomt waardoor het naar ons idee een vrij kostbare zaak gaat worden en daarom adviseren wij ook om er niet aan te beginnen deze stickers.

Ook worden er door sommige webshops die zich richten op de adultbaby scene rollen aangeboden met tape met een baby of kinderlijke print welke men op maat kan knippen en dan op de luier kan plakken. Deze rollen zijn zo rond de €10 per rol en men zegt dat je er wel 100 luiers mee kunt voorzien. Dus relatief gezien ben je dan zo een 10 cent per luier kwijt. Adultbabyspeelparadijs is daar heel eerlijk en duidelijk over het is inderdaad heel goedkoop verhoudingsgewijs maar we zeggen er ook meteen eerlijk bij dat je luier er nooit zo mooi uit kan zien als de nu reeds bestaande adultbaby luiers met een baby of kinderlijke print deze kan je never en nooit evenaren daar moeten we gewoon heel duidelijk in zijn. Maar wil je goedkoop uit zijn dan adviseren we je toch om voor de rollen diapertape te kiezen en dan ook luiers te nemen met een plastic buitenkant om daar de tape op te plakken.