Luier tas waar volwassenen luiers in passen waarom is die er nog niet

Eigenlijk mogen we toch wel zeggen dat adultbabyspeelparadijs het heel raar en vreemd vindt dat ondanks alleen al meer dan 1 miljoen mensen met een of andere vorm van incontinentie in Nederland zijn dus kan je nagaan hoeveel dat er wereldwijd zijn er nog steeds geen enkele fabrikant van babyluiertassen het heldere idee heeft gehad om is een goede en degelijke tas voor mensen met incontinentie op de markt te brengen want we denken dat dit een gat in de markt is en we weten zeker dat er voldoende afzet en belangstelling voor zou zijn bij de mensen met incontinentie alleen al.

Nu wordt veelal gebruik gemaakt van een rugzakje waarin men de incontinentie luiers doet als men ergens heen gaat maar echt handig en praktisch is zo een rugzakje niet te noemen daar zijn we gewoon heel eerlijk in omdat je in zo een rugzak niet echt alles netjes kan ordenen en opbergen omdat er te weinig vakken in zitten.

Ook binnen de adultbabyscene is er behoefte en belangstelling voor een goede en degelijke verzorgingstas waarin naast adultbaby luiers ook nog wat verzorgingsartikelen en een extra rompertje passen en dan liefst ook nog tegen een beetje normale en betaalbare prijs. In het verleden was er een Amerikaanse webshop die zich richtte op de adultbaby scene die er een te koop aanbood maar een prijs van $175 die men destijds vroeg vinden wij van adultbabyspeelparadijs toch wel een beetje erg belachelijke prijs.

Nu biedt Zazzle een adultbaby verzorgingstas aan op haar website voor een prijs van €147 waarvan wij ongeveer stijf achterover sloegen toen we de prijs zagen en die we eigenlijk ronduit belachelijk vinden. Daarbij moeten we ook zeggen dat we ons ook nog eens afvragen of deze tas daadwerkelijk wel zo groot is als men ons doet geloven want nergens blijkt dit uit in de beschrijving van het product op de website en voor ons ziet hij er uit als een doodgewone rugzak alleen dan voorzien van een baby of kinderlijke print. Hieronder zie je een afbeelding van deze verzorgingstas die eigenlijk niets meer en minder is dan een doodgewone rugzak.

We zijn er gewoon heel eerlijk in en zeggen hij ziet er inderdaad heel leuk en grappig uit maar adultbabyspeelparadijs adviseert deze rugzak voor deze belachelijke prijs mooi te vergeten. Want hij is naar ons inziens echt niet groter dan een normale rugzak die je voor aanzienlijk minder geld overal kan kopen.

ABZeeuwsmeisje kwam met het volgende advies ze zegt als je dan toch als adultbaby een babyluiertas wilt hebben waarin ook volwassenen luiers passen zegt ze koop er dan een voor meerlingen die zijn te koop in een betere baby winkel in diverse prijsklassen en aanzienlijk goedkoper dan die rugzak voor adultbaby's. Ze zegt is gewoon even rondkijken bij zo een winkeltje en anders gewoon even op internet googelen en je vindt er zeker een. Ze zegt zelf heb ik een gewone babyluiertas maar dat kan ook makkelijk met mijn kleine maat luiers maar als je inderdaad van die hele grote luier draagt in de maat xl dan is zo een tas niet echt handig want 2 luiers en een rompertje en hij zit prop vol dus dat is niet echt handig inderdaad.