Tuigjes voor adultbaby's

Wij van adultbabyspeelparadijs denkt dat een ieder binnen de adultbaby scene ongetwijfeld de tuigjes nog wel herinnerd welke men vroeger als baby of peuter heeft gedragen toen men begon de eerste stapjes te zetten.

Ook binnen de adultbabyscene zijn ze enorm populair alleen het nadeel is dat niet iedere webshop die zich richt op de adultbabyscene ze ook in zijn of haar assortiment heeft en het dus best wel even zoeken is alvorens men ze eindelijk gevonden heeft.  Nu moeten we ook meteen even zeggen dat je relatief zeer eenvoudige en goedkope tuigjes hebt voor bedragen van minder dan €20 welke van nylon zijn gemaakt en veelal in Engeland te koop worden aangeboden. Allereerst raden we deze tuigjes af omdat nylon naar ons idee niet echt het ideale materiaal is om als tuigje te dragen en daarbij komt dat vanaf 29 maart 2019 het zo en zo al niet meer interessant is om nog in het Verenigd Koninkrijk te bestellen i.v.m. de hoge invoerrechten en btw die men dan moet gaan betalen in Nederland omdat de goederen vanaf die datum van buiten de Europese Unie komen en dat ga je echt merken in je portemonnee. We zullen voor de duidelijkheid even een foto van zo een goedkoop tuigje voor adultbaby's toevoegen en dan kan je zelf zien hoe eenvoudig deze er uitziet. 

We geloven dat we niet overdrijven als we zeggen dat ze er super eenvoudig en simpel uitzien en daarom adviseren wij om voor een betere uitvoering te gaan namelijk een die van leer is gemaakt. Allereerst zijn ze veel steviger van kwaliteit maar ze snijden naar ons idee ook veel minder dan de hierboven afgebeelde uitvoering. Er zit wel een groot prijs verschil tussen de hierboven afgebeelde tuigjes en de echte leren tuigjes welke om en  rond de €70 kosten en te koop worden aangeboden door adultbabyshop.eu welke ook een van de weinige adultbaby webshops is welke adultbaby tuigjes in haar assortiment heeft.

ABRuud heeft er een en zegt een heel stuk goedkoper dan de mijn want toen ik destijds de mijne kocht eind jaren 90 van de vorige eeuw betaalde ik maar liefst meer dan 100 Engelse pound sterling er voor. Maar zegt hij je ziet ook wel dat het een kwaliteit product is en eigenlijk onverwoestbaar is mede daar hij van leer is gemaakt.