HOME » 26 ADULTBABY ACCESOIRES » Verschoonkussen

Verschoonkussen of verschoonmat voor adultbaby's

Een verschoonkussen of verschoonmat voor adultbaby's is eigenlijk een artikel die niet mag ontbreken bij een adultbaby. We zien en horen regelmatig dat sommige adultbaby's daarvoor een baby verschoonkussen voor nemen en we zeggen eerlijk zonde van je geld want daar heb je gewoon totaal niets aan want deze is gewoon veelte klein. Sommigen lossen dit op door meerdere van deze verschoonkussens naast elkaar te liggen maar ook dat lijkt ons niet echt handig en praktisch  en zeer zeker niet fijn liggen tijdens het verschonen van een luier.

Allereerst merkt adultbabyspeelparadijs op dat wij het eigenlijk best wel vreemd vinden dat er eigenlijk geen neutrale verschoonkussens voor volwassenen met incontinentie op de markt zijn wetende dat er meer dan 1 miljoen mensen met incontinentie in Nederland zijn. Want naar ons idee lijkt het dat daar zeker wel een markt voor moet wezen omdat veel van deze mensen waarschijnlijk niet eens door hun medische situatie in staat zijn om hun luier staande te verschonen. Daarbij lijkt het ons inziens ook niet zo heel erg hygiënisch om een luier gewoon op bed te verschonen op je beddengoed. Maar goed ze zijn er nu eenmaal niet en waarschijnlijk de zorgwinkels en bedrijven die medische hulpmiddelen aanbieden zien er waarschijnlijk geen handel in wat wij overigens wel vreemd en raar vinden gezien de enorme toename van incontinentie patiënten door de toenemende vergrijzing in Nederland

Dus we moeten als adultbaby terecht bij webshops die zich richten op de adultbaby scene waarbij we dan meteen opmerken dat velen een verschoonmat aanbieden welke niet meer is dan een extra grote vierkante lap die water afstotend is maar we zeggen eerlijk wat moet je er mee want je hebt er werkelijk niets aan veelte klein is zo een ding en eigenlijk dus zonde van je geld als je zo een aanschaft. Hieronder vindt je een afbeelding van zo een verschoonmat die eigenlijk volkomen onbruikbaar is.

Zeker voor een adultbaby commode adviseren wij een verschoonkussen welke over de gehele lengte van de commode past. Cosy 'n Dry verkoopt er een met een lengte van 183cm en een breedte van 100cm voor een prijs van 45 Engelse pond sterling exclusief verzendkosten en deze bevelen wij eigenlijk aan omdat dit de grootste verschoonkussen is die er op het moment naar ons weten op de markt is en dus de gehele lengte van de commode bestrijkt. We zijn ook realistisch en waarschuwen er voor dat vanaf 29 maart 2019 deze verschoonkussen in eens ondanks de vrij lage prijs van ongeveer €50 omgerekend nu wel eens met verzendkosten, invoerrechten en BTW in eens bijna het dubbele kan gaan kosten omdat vanaf die datum het Verenigd Koninkrijk niet meer tot de Europese Unie behoort en men dus aanzienlijk meer gaat betalen dan en daarom dat wij zeggen na de brexit totaal niet interessant meer om te bestellen meer.

Dan komen we toch uit bij adultbaby webshops binnen de Europese Unie en dan komen we uit bij AB-Versand welke er een aanbiedt met een lengte van 132cm bij 90cm welke naar onze mening eigenlijk voor het mooie iets te klein is qua lengte met een prijs van bijna €70.