00 HOME » 27 ADULTBABY HOE EN WAT » Fetisj of lifestyle

Adultbaby zijn is dat een fetisj of een lifestyle

Een vraag die we eigenlijk bijna dagelijks zien terugkeren gesteld door zowel mensen actief binnen de adultbabyscene als van mensen van buiten de adultbabyscene welke met deze vraag worstelen en ons vragen van hoe of wat. Allereerst moeten wij van adultbabyspeelparadijs daarop zeggen eigenlijk is het adultbaby zijn en gebeuren beiden dus zowel een fetisj als een lifestyle en dit heeft te maken met de belevingswereld van de persoon als adultbaby. Misschien zeg je nu van daar wordt ik ook niets wijzer van dus en daarom dat wij het even gaan proberen uit te leggen zodat het allemaal iets duidelijker en vooral overzichtelijker wordt voor een ieder.

Onder fetisj wordt verstaan als men het opzoekt in het woordenboek:voorwerp dat (als een afgod) wordt vereerd. En dit klopt eigenlijk ook wel deze omschrijving zoals het woordenboek het omschrijft. Wij van adultbabyspeelparadijs denken dat een betere omschrijving had geweest seksueel aangetrokken en opgewonden raken door bepaalde voorwerpen zoals lak, leer, rubber, plastic maar ook luiers een betere omschrijving van het woord fetisj had geweest en zeker een wat duidelijker omschrijving van de betekenis van het woord fetisj had geweest.

Terwijl lifestyle als men het vertaald naar het Nederlands leefstijl of manier van leven wordt omschreven in een woordenboek. 

Dat het adultbaby zijn en adultbaby gebeuren als een fetisj wordt gezien door velen vinden wij niet zo heel vreemd te noemen mede daar wij hebben gemerkt dat ook binnen de adultbaby scene er velen zijn die seksuele gevoelens hebben bij het dragen van luiers en adultbaby kleding en ook omdat velen tijdens een rollenspel seksuele handelingen doen een belevingswereld waar wij respect en begrip voor hebben maar totaal niet de belevingswereld is van de teamleden van adultbabyspeelparadijs. Maar uit de belevingswereld van deze mensen binnen de adultbaby scene begrijpen wij wel dat hun zeggen het adultbaby gebeuren behoort tot een fetisj en daar zijn we het ook helemaal mee eens als men er naar kijkt uit de belevingswereld van deze mensen binnen de adultbaby scene.

Maar als je kijkt naar de belevingswereld van onze teamleden van adultbabyspeelparadijs en vele anderen binnen de adultbabyscene welke niks hebben met seksuele handelingen als adultbaby zouden wij van adultbabyspeelparadijs zeggen het is een lifestyle omdat wij van mening zijn dat dit beter past bij de belevingswereld van deze doelgroep binnen de adultbaby scene. Laten we het beter omschrijven wij van adultbabyspeelparadijs en met ons ook vele anderen welke niks met seksuele handelingen hebben tijdens het adultbaby zijn en/of een rollenspel als adultbaby omdat wij allen van mening zijn dat het ons gaat om weer baby of peuter te kunnen zijn en ook als baby of peuter behandeld willen worden zijn van mening als je weer baby of peuter wilt zijn en als baby of peuter behandeld wilt worden door een mama of papa omdat je terug verlangt naar je baby of peutertijd dat daar geen seksuele handeling bij behoren omdat je die naar ons inziens ook niet had toen je nog een baby of peuter was en daarom dat wij ook van mening zijn dat we daarom beter over lifestyle dan fetisj kunnen spreken.

Maar nogmaals wij van adultbabyspeelparadijs hebben begrip en respect voor ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene en of dit nu een fetisj of een lifestyle is het maakt ons niet uit zolang men zich maar aan de wet houdt en deze niet overtreedt hebben wij geen enkele moeite met iemands belevingswereld en hoe of het dan genoemd wordt is eigenlijk van minder belang. Het belangrijkste is dat een ieder zich er prettig bij voelt als adultbaby en op welke manier dat gebeurt het is ons om het even omdat een ieder het moet beleven op zijn of haar manier waarbij men zich het prettigste voelt.