00 HOME » 27 ADULTBABY HOE EN WAT » Stromingen binnen de adultbaby scene

Stromingen of belevingswerelden binnen de adultbaby scene

Binnen de adultbaby scene zijn bepaalde stromingen welke wij hier gaan bespreken omdat adultbabyspeelparadijs begrip en respect heeft voor ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene zolang deze maar binnen de regels van de wet zijn en niet de fatsoensnormen overtreden. 

Sissy Baby's

Dit is een stroming binnen de adultbaby scene welke hun eigen belevingswereld heeft waar niet altijd door een ieder binnen de adultbaby scene begrip en respect voor is. Sissy baby's zijn mannen welke zich graag kleden als een baby meisje en mede daardoor wordt het vaak gezien of aangemerkt als een vorm van travestie niet alleen door mensen van binnen de adultbaby scene zelf die zelf geen sissy baby zijn maar nog veel meer door mensen van buiten het adultbaby wereldje.

Dat men het ziet als een vorm van travestie is niet zo heel erg vreemd en raar te noemen om eerlijk te zijn moeten wij van adultbabyspeelparadijs bekennen ondanks dat we ieders belevingswereld binnen de adultbaby scene respecteren is deze wel de meest extreme variant van het adultbaby zijn te noemen. Dat ook binnen de adultbaby scene zelf er weinig of geen begrip of respect is voor deze extreme variant van het adultbaby zijn komt met name door de specifieke kleding welke deze sissy baby's dragen. Want zelfs dames binnen de adultbaby scene vinden deze gewoon weg afschuwelijk en ouderwets zo ook onze 2 vrouwelijke teamleden. We moeten daar gewoon heel eerlijk in zijn de kleding welke door de sissy baby's wordt gedragen ziet er inderdaad hopeloos ouderwets uit en we begrijpen inderdaad dat dames binnen de adultbaby scene zeggen van doe mij even een plezier maar dat ga ik echt niet dragen als adultbaby en dat is eigenlijk ook wel te begrijpen als we eerlijk zijn. De kleding welke sissy baby's dragen is gewoon hopeloos ouderwets te noemen veelal bestaande uit jurkjes van glimmend materiaal afgezet met kant en andere opzichtelijke tierelantijntjes en onze 2 vrouwelijke teamleden zeggen van me leven niet dat ik daar in ga lopen of slapen en daarom geven we even een voorbeeld van zo een jurkje.

Wij van adultbabyspeelparadijs denken dat we toch wel mogen zeggen dat dit soort jurkjes er toch wel een beetje erg opzichtig en overdreven er uit zien en dat we de dames wel begrijpen dat ze zeggen mij niet gezien met dit soort kleding.  Wij van adultbabyspeelparadijs kunnen ons eigenlijk ook niet voorstellen mede daar we weten dat de meeste adultbaby kleding welke er op de markt is wordt nagemaakt van kleding welke er op de markt is voor echte baby's dat er ooit een moeder is geweest die het in haar hoofd heeft gehaald om haar baby dochter zulke belachelijke en opvallende kleding heeft aangetrokken. Ons teamlid ABZeeuwsmeisje zegt als me moeder me dit soort kleding vroeger had aangetrokken en ik had me zo zelf terug gezien op een baby foto had ik haar nu aangeklaagd wegens zware mishandeling en vernedering want dat ziet er toch niet uit. We begrijpen haar volledig maar zeggen ook meteen als deze sissy baby's het prachtig vinden moeten ze het gewoon dragen mede daar we ieders belevingswereld ook respecteren.

Misschien is ook wel de reden dat de sissy baby wereld zich niet of nauwelijks bemoeid met de rest van de adultbaby scene en hun eigen weg gaat los van de rest van de adultbaby scene omdat niet iedereen iets heeft met deze toch wel uiterst merkwaardige en opvallende kleding en eigenlijk is dat dan ook wel weer raar en vreemd te noemen binnen de adultbaby scene zelf dat er eigenlijk weinig begrip en respect is voor elkaars belevingswereld zeker dat de Nederlands talige scene al zo klein is. 

We zien ook dat webshops welke naast gewone adultbaby kleding ook sissy baby kleding aanbieden dit veelal in een aparte rubriek op hun website doen waarschijnlijk ook al omdat ze weten dat niet iedere adultbaby iets met deze kleding heeft. Ook zien we steeds meer webshops welke zicht specifiek richten op de doelgroep sissy baby's en dan valt inderdaad wel op dat het voornamelijk webshops zijn welke zich ook richten op mensen met travestie gevoelens en daarom is het naar ons idee ook niet zo heel vreemd te noemen dat het sissy baby gebeuren steeds meer als een vorm van travestie wordt gezien en wordt aangemerkt.

Teenbaby's

Als men binnen de adultbaby scene over teenbaby's spreekt heeft men het over tieners en jong volwassenen tot 21 jaar. Men vraagt zich misschien af waarom tot 21 jaar want met 18 ben je voor de Nederlandse wet toch volwassen en dat klopt inderdaad maar in sommige landen en vooral Amerikaanse staten is de leeftijd grens voor het volwassen zijn gesteld op 21 jaar. Mede daarom heeft de grens voor teenbaby zijn bepaald tot 21 jaar ook omdat in sommige Amerikaanse Staten de wet voor het bezoeken van seks getinte websites op 21 jaar is gesteld. 

Ook wordt regelmatig gevraagd aan adultbabyspeelparadijs hoe of wij denken over teenbaby's en daar kunnen we het volgende overzeggen. Wij hebben niets tegen teenbaby's maar zijn wel van mening dat deze eigenlijk een eigen scene moeten hebben binnen de adultbaby scene welke alleen toegankelijk is voor deze doelgroep. In het verleden is dit al is gebeurd zegt ons teamlid ABZeeuwsmeisje maar dat werkte voor geen meter dat is naar onze mening ook wel vrij lastig want hoe wil je de leeftijd controleren van de personen van deze specifieke doelgroep dat is onmogelijk ook gezien de strenge wetgeving op de privacy waarmee men te maken heeft is dit eigenlijk niet haalbaar. Daarom zeggen wij ook als teenbaby's ook toegang moeten hebben tot de adultbaby scene en dan moeten er een aantal dingen veranderd worden zo zou het moeten zijn dat in het bijzijn van tieners niet over seks en seksuele handelingen wordt gesproken binnen een chat in de openbare chat hetgeen naar onze mening dan ook wat veiliger is voor met name de jongeren. Het verboden wordt oplast van verbanning van een chat als volwassenen zich doormiddel van privé chats gaan richten op teenbaby's waardoor we problemen zoals in het verleden is gebeurd elders dat een volwassen dwaas zich constant zat te richten op teenbaby's en aan grooming deed. Ook moet er betere toezicht komen op chats dus moderators en beheerders die kordaat optreden als er sprake is van dat een volwassen persoon zich richt tot teenbaby's hetgeen in het verleden niet of nauwelijks gebeurde waardoor dus figuren met een geesteszieke geest vrij spel hadden en zich bezig konden houden met zaken die gewoon niet thuis horen binnen de adultbaby scene.

Ook lijkt het adultbabyspeelparadijs vrij logisch dat als we de minimum leeftijd voor het bijwonen van een luierbijeenkomst stellen op 18 jaar dat we ook even zorgen dat met name op forums dat teenbaby's geen oproepen kunnen plaatsen voor contacten of dates met anderen. We weten dat dit vrij lastig is om leeftijd te controleren maar we zijn wel van mening dat daar strengere controle op moet komen al is het dan bij twijfel dat men vraagt te bewijzen dat men meerderjarig is hetgeen ook gebeurd als iemand een bijeenkomst wil bezoeken en men twijfels heeft over de leeftijd dan wordt ook om legitimatie gevraagd. Hiermee beschermd men niet alleen de teenbaby zelf maar ook de adultbaby scene zelf en sluit men zo goed als zeker uit dat minderjarigen zich bezig houden met leggen van contacten of dates al het natuurlijk nooit altijd 100% zekerheid geeft als men niet naar legitimatie kan en mag vragen maar hoe ver men daar in kan gaan zal nagevraagd of nagekeken moeten worden door de gene welke ook de mogelijkheid bieden van dating of contacten leggen binnen de adultbaby scene op forums en daarom ook dat wij van adultbabyspeelparadijs deze mogelijkheid niet eens bieden op onze website om gewoon uit te sluiten dat er problemen komen.

Misschien is het ook wel raadzaam om volwassenen waarvan melding wordt gedaan dat deze zich bezig houden met contacten met teenbaby's te onderhouden te bannen uit de scene en dit op zijn minst door te geven binnen de scene om zo dit soort figuren welke niet thuis horen in de adultbaby scene te beletten elders opnieuw te beginnen en nog meer slachtoffers maakt want hier zit de adultbaby scene niet op te wachten dat de scene kapot gemaakt wordt een of meerdere figuren die het allemaal niet zo nauw nemen met fatsoensnormen en wie het niet uitmaakt of dat er sprake is van minderjarigen binnen de scene welke benaderd worden door volwassenen een situatie die adultbabyspeelparadijs niet wenselijk vindt en waarvan wij zeggen dat we als adultbabyscene dit niet moeten willen en zeer zeker niet moeten accepteren dat een paar halve zolen de gehele scene ten gronde richten door hun gedrag.

Ook wijzen wij teenbaby's op hun eigen verantwoordelijkheid binnen de adultbaby scene en adviseren hun zo en zo al niet privé te gaan zitten chatten en al helemaal niet te gaan zitten webcammen wan t hoe lullig het misschien ook klinkt dit zijn wel de plekken  waar de meeste ellende begint. Ook adviseren wij teenbaby's om geen contact advertenties te plaatsen of er op te reageren want ze hebben zelf ook verantwoording en zeker als je als tiener of jong volwassene zich gaat begeven in de adultbaby scene omdat je kan en eigenlijk dient te weten dat er helaas ook figuren zijn die het allemaal niet zo nauw nemen met normen en waarden en zelfs de regels van de wet aan hun laars lappen. Wees dus alert als je als tiener of jong volwassene je gaat bevinden in de adultbaby scene en wees zeker niet te goed van vertrouwen.