00 HOME » 27 ADULTBABY HOE EN WAT » Wie doen er aan adultbaby zijn

Wie doen er aan adultbaby zijn en waar komt het adultbaby zijn voor

Adultbaby's komen voor in alle lagen van de bevolking dus bij zowel laag opgeleiden als mensen met een universitaire opleiding. Ook is het zo dat er zowel mannen als vrouwen zich bezig houden met het adultbaby gebeuren al we wel meteen moeten zeggen dat mannen de overhand hebben naar schatting is in Nederland ruim 90% man en minder dan 10% is vrouw. Het juiste percentage is helaas niet bekend want daar is nog nooit onderzoek naar gedaan en het lijkt ons ook zeer moeilijk om daar onderzoek naar te doen omdat zeer zeker niet iedereen welke zich met adultbaby zijn bezig houdt dit ook wil melden of delen met anderen. Wereldwijd zal het percentage iets anders liggen we schatten zo een 80% mannen en 20% vrouwen en dan denken we eerlijk gezegd dat we dan zelfs nog aan de hoge kant zitten wat vrouwen betreft.

We kunnen ook vaststellen dat zowel hetero's, biseksuelen, homo's, lesbiennes en transgenders actief zijn binnen de adultbaby scene dat van de mannen die actief is binnen de adultbaby scene ruim 75% homo of biseksuele gevoelens heeft. Bij de vrouwen welke actief zijn binnen de adultbaby scene kunnen we vaststellen dat tussen de 70% en 80% het gaat om vrouwen met lesbische gevoelens. Slechts een klein percentage mannen is hetero binnen de adultbaby scene en het aantal vrouwen welke hetero is binnen de adultbaby scene is nog veel kleiner te noemen daar moeten we gewoon heel eerlijk in zijn en adultbabyspeelparadijs respecteert ook ieders seksuele geaardheid maar vindt het wel belangrijk om het wel even duidelijk te vermelden van hoe of het precies in elkaar zit. 

Adultbaby's kom je over de gehele wereld tegen ondanks dat je misschien zult denken dat ze veelal in Amerika, Canada, Engeland. Duitsland, Nederland en België en andere landen binnen Europa alsmede Australië actief zijn. Dan moeten we helaas zeggen ze komen ook voor in Zuid Amerika met name in Mexico, Peru, Colombia, Argentinië en Chili. Maar zelfs in landen waarvan je het helemaal niet zou verwachten want wat dacht je van landen als Maleisië en Indonesië 2 landen welke beiden zwaar islamitisch zijn komen adultbaby's voor wel niet in hele grote getalen maar ze zijn er wel en dat zegt toch wel iets dat adultbaby's over de gehele wereld voorkomen en spelen zaken als afkomst en geloofsovertuiging geen enkele rol zoals maar weer eens blijkt en gelukkig maar zo ziet men maar weer dat het niet alleen iets is voor de rijke westerse wereld maar ziet men dat het ook in minder rijke landen voor komt. Ongetwijfeld zullen er ook landen op de wereld zijn waar je er beter niet vooruit kunt komen dat je adultbaby bent maar dat zullen zeker de zelfde landen zijn als waar men ook moeilijk doet en problemen heeft over iemands seksuele geaardheid en die nemen we maar niet al te serieus dat soort landen maar helaas bestaan ze wel want we vrezen dat landen als Saudi Arabië en Iran zeer zeker het niet zullen accepteren dat men adultbaby is en dat dit wel eens voor grote problemen kan zorgen.

Ook zien we dat steeds meer mensen met een medische beperking waarbij ook sprake is van incontinentie de weg weten te vinden naar de adultbaby scene en daar kunnen we alleen maar blij om wezen. Dat deze mensen zich thuis voelen binnen de adultbaby scene vinden wij van adultbabyspeelparadijs niet zo heel raar en vreemd te noemen waarmee we ook niet willen zeggen dat iedereen met een medische beperking met incontinentie nu ook maar meteen adultbaby moet worden maar het zal waarschijnlijk wel een hoop mensen uit hun isolement halen. Wij denken dat we gerust mogen zeggen dat ons teamlid ABZeeuwsmeisje op haar blogs in het verleden maar ook nu weer op haar blog binnen onze website van adultbabyspeelparadijs laat zien dat je ook op een positieve manier kan omgaan met een handicap of beperking waarbij ook sprake is van incontinentie en wij denken dat dit zeker helpt mensen met een handicap of beperking uit hun isolement te halen. Het lijkt ons beter om er op een positieve manier mee omgaan dan dat men de hele dag somber zit te zijn en zit te piekeren over de beperking of handicap die echt niet beter gaat worden door dat gepieker en de gehele dag somber zitten wezen want daar schiet je naar ons idee niets mee op en lijkt ons dat je dan de hele tijd aan de anti depressie medicatie zit ook niet bepaald het medicijn waar je van opknapt of gelukkiger van wordt. ABZeeuwsmeisje zegt dat ze altijd heel veel positieve berichten krijgt van mensen die haar verhaal hebben gelezen en ze zegt iedereen vindt het alleen maar heel leuk dat ik op zo een positieve manier met mijn handicap of beperking om ga al is dat dan als adultbaby.