000 HOME » 28 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » 5000 Zogenaamde vrienden

5000 vrienden op facebook maar in werkelijkheid ken je er geen

De teamleden van adultbabyspeelparadijs welke op facebook actief zijn en waren hebben steeds meer het idee dat het voor velen binnen facebook een soort strijd of race is om zo snel mogelijk aan het magische getal 5.000 te geraken op facebook namelijk die van 5.000 vrienden. Het lijkt wel of het voor velen op facebook een soort obsessie is om het liefst de zelfde dag dat ze online gaan op facebook dit magische getal van 5.000 vrienden te halen.

Adultbabyspeelparadijs is van mening dat dit niet zo moeilijk is om dit de zelfde dag nog te halen en hiermee het record te breken als degene die het snelste 5.000 zogenaamde vrienden op facebook heeft. Je gaat gewoon maar luk raak mensen zitten te benaderen om vriend te worden en zeker weten dat er genoeg zijn die je toevoegen omdat ze zeer waarschijnlijk ook bezig zijn met de race om het record te vestigen om zo snel mogelijk aan die 5.000 zogenaamde vrienden te geraken en als je een beetje geluk hebt zullen hun zogenaamde vrienden als ze jouw zien staan jouw ook weer gaan benaderen om te worden toegevoegd als zogenaamde vriend. We maken er nu gekheid over maar in principe is het wel zoals het er aan toe gaat binnen facebook dat het overgrote deel van de gebruikers luk raak mensen gaat zitten benaderen om als vriend te kunnen toevoegen. In de meeste gevallen wordt niet eens het profiel gelezen van de persoon die ze gaan zitten benaderen. We zullen een voorbeeld hiervan geven:

Een van onze teamleden heeft duidelijk in zijn profiel aangegeven adultbaby te zijn en hetero te zijn en aan ageplay doet. Dan komt het bij ons van adultbabyspeelparadijs wel heel raar en vreemd over dat iemand die dus homo of biseksueel is hem gaat zitten benaderen om als vriend te worden toegevoegd en ook nog eens vraagt of hij interesse heeft om aan ageplay te doen met deze persoon. Moet men ons toch even uitleggen wat dit voor nut heeft naar ons idee totaal niets en daarom dat we ook zeggen het zal heel handig zijn als mensen eerst is even het profiel goed lezen van degene alvorens ze die gaan zitten benaderen om als vriend te worden toegevoegd.

Maar het probleem is dat velen als een kip zonder kop alleen maar mensen gaan zitten benaderen en toevoegen en daarbij vaak ook nog eens de vriendenlijst van hun vrienden gaan zitten afstruinen om te kijken of er niet iemand tussen staat die nog niet bij hun zelf in de lijst staat. Adultbabyspeelparadijs vraagt zich werkelijk af wat heeft dit voor zin om 5.000 zo genaamde vrienden in je lijst te hebben waarvan er 4.999 zijn die niet eens in werkelijkheid kent of waarmee je eigenlijk niet of nauwelijks contact hebt maar alleen voor de lol in je lijst staan. Wij kunnen het mis hebben maar naar ons idee heeft dit totaal geen zin.

Maar we kunnen nog gekkere situaties vertellen die voorkomen op facebook. Een van onze teamleden heeft veel contacten in het buitenland waar men geen Engels of Nederlands spreekt dan is het wel lachwekkend te noemen dat de vrienden of contacten van ons teamlid wordt benaderd door iemand om ook toegevoegd te worden als vriend bij deze vrienden of contacten van ons teamlid terwijl ze niet eens de taal machtig zijn die daar gesproken wordt dat schiet lekker op naar ons idee en daarom zeggen wij stop is met die onzin om elkaars vrienden en contacten te gaan zitten benaderen om ook als vriend te kunnen toevoegen aan je lijst van zogenaamde vrienden want je doet er niets mee en je kan er werkelijk niets mee als je niet eens met ze kan communiceren omdat je de taal niet beheerst.

Daarom dat wij van adultbabyspeelparadijs ook zeggen kies zorgvuldig je vrienden liever een paar die je werkelijk kent en waar je ook echt contact mee hebt dan een hele waslijst waarvan 90% je niet eens mee kunt communiceren of waar je nooit mee contact hebt maar alleen voor de lol in je lijst staan.