000 HOME » 28 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » Gebedel om geld, luiers en adultbaby kleding op facebook

Pas op binnen facebook voor bedelaars om geld, luiers etc.

Adultbabyspeelparadijs heeft in het verleden al diverse keren berichten gezien binnen de ab/dl scene op facebook waarin steevast om luiers en adultbaby kleding en zelfs geld wordt gebedeld door met name Amerikaanse adultbaby's en luierliefhebbers. Ook een Thaise mama is nu al een tijdje bezig met een bedel actie voor geld binnen de ab/dl scene om haar adultbaby studio te kunnen verbouwen. Maar sinds kort schijnen er ook een aantal Amerikanen actief te zijn welke zitten te vragen om geld onder het mom dat ze ernstig ziek zijn en dringend medische verzorging nodig hebben en daar geen geld voor hebben. Dat komt adultbabyspeelparadijs maar ook een aantal andere mensen heel vreemd over dit soort berichten. We weten dat inderdaad het zorgstelsel in Amerika niet denderend is maar het is toch wel uiterst merkwaardig dat men zegt geen geld heeft voor de zorg te betalen maar dat men wel geld heeft voor internet en nog vreemder dat men dan ook nog eens actief is binnen de ab/dl scene op facebook en daar zielige verhalen zit op te hangen om aan geld te geraken. Wij van adultbabyspeelparadijs maar ook veel van onze kennissen hebben ernstige twijfels bij deze zielige verhalen en hebben heel sterk het vermoeden dat hier gewoon oplichters actief zijn die proberen in te spelen op het sentiment van anderen binnen de ab/dl scene en wij zeggen trap er niet in en ga er niet op in.

Het is zeer zeker niet onbekend dat met name een klein groepje steevast de zelfde figuren namelijk Amerikanen binnen de ab/dl scene op facebook zitten te bedelen om luiers toe te sturen en zelfs adultbaby kleding. Men doet zich dan voor als dat men geen geld heeft voor luiers en adultbaby kleding te kopen dan hebben wij van adultbabyspeelparadijs een advies stop gewoon met je fetisj of hobby als je het niet kunt betalen en ga op zoek naar iets anders want het is gewoon lachwekkend te noemen dat men een fetisj of hobby wil doen zonder dat men geld heeft er voor. Wij verzamelen goud en diamanten maar helaas zijn we op zoek naar mensen die ze aan ons willen schenken omdat we ze niet kunnen betalen dat zou toch ook te belachelijk zijn als we een bericht plaatsen dat we goud en diamanten zoeken omdat dit een hobby van ons is maar we graag van anderen zouden willen zien die ze aan ons geven. 

Maar nog beschamender en lachwekkender vinden wij de navolgende oproep van een Thaise adultbaby mama: Mummy wants to have the best nursery in the world but needs to do some repairs to the house to make it nice for visiting babies. Mummy doesn't have a lot of money, but really has the heart to love and look after babies. Mummy has already found a nanny to help her and started getting more things made for the nursery.
Please to to the site and donate a little towards doing this. Mummy doesn't want anything for free and is willing to give time in return for donations.

Dit is gewoon lachwekkend te noemen dit bericht en wel om de volgende reden. Deze mama had voorheen een vriend een Engelse adultbaby die haar financieel onderhield naar wat wij weten en ook weten wij dat deze Engelsman met haar gestopt is waarschijnlijk ook omdat die door heeft dat die letterlijk en figuurlijk door zijn Thaise mama helemaal uit gekleed is en heeft ingezien dat zijn banksaldo aardig is geslonken.

Maar het meest lachwekkender is dat deze zelfde mama ook adultbaby vakanties aanbied in haar nursery die voorheen was in Bangkok maar nu zelfs naar het Thaise platteland is verhuisd voor bedragen waar we heel hard om moeten lachen namelijk voor een verblijf van 24 uur maar liefst $350 wat neerkomt op zo een slordige THB 10.940 als we dan ook meteen even erbij vermelden wat het gemiddelde dagloon van een Thai is namelijk nog geen THB 350 per dag dan denken wij van adultbabyspeelparadijs dat deze mama zich dood moet schamen met haar zielige gedoe want ze verdiend per dag 30 keer zo veel als een gewone arbeider in Thailand die zich werkelijk bijna dood moet werken en deze mama verdient ze wel heel erg gemakkelijk durven we gewoon te zeggen. Deze mama pakt op een dag een maand salaris van een bewoner van Thailand en durft dan nog te bedelen voor geld om haar nursery te laten opknappen dat is toch wel beschamend en lachwekkend te noemen. 

Het meest trieste is ook nog eens dat deze mama doodleuk schrijft in haar bericht dat ze de beste nursery van de wereld wil hebben allemaal leuk en aardig zeggen wij maar wil ze een huis nog mooier en luxer dan het paleis van wijlen koning Bumibal hebben misschien. Want laat deze mama nu niet met onzin verhalen komen dat ze geen geld heeft want adultbabyspeelparadijs en met name onze beheerder die diverse keren in het land is geweest zegt rot op met die onzin van haar. Hij zegt ik weet al een appartementje te huur in Bang Kok wel heel eenvoudig maar wel schoon voor €50 per week omgerekend en dat zijn dan nog prijzen voor toeristen die Thais betalen nog veel minder aan huur. Verbouwen kost geld dat weten we allemaal maar in Thailand is dat gewoon spot goedkoop in vergelijking met Nederland en met dat inkomen van haar kan ze een aardige en grondige verbouwing uitvoeren naar onze mening want volgens onze beheerder is deze mama al jaren lang actief op internet met haar adultbaby nursery en ze richt zich voornamelijk op Amerikanen, Britten en Australiërs die naar Thailand komen op vakantie.

Mede daar deze mama zich richt op westerse toeristen ook gezien de absurd hoge prijs die ze rekent en dan ook nog eens in US Dollars en niet in de lokale munteenheid namelijk de Thaise Bath kunnen we er gewoon vanuit gaan dat haar adultbaby's niet voor een nachtje komen maar minimaal een week of zelfs nog langer verblijven. Adultbabyspeelparadijs heeft is even uit zitten rekenen er vanuit gaande dat deze mama elke dag een adultbaby heeft dan heeft ze een jaar inkomen van een slordige $127.500 of THB 3.984.056 daar moet je volgens onze beheerder wel een kast van een huis met zwembad van kunnen kopen of huen en kunnen inrichten in Thailand. 

Nog lachwekkender is het bericht dat ze zegt als je $200 doneert dat je een dag in haar nursery mag door brengen leuk en slim bedacht van deze mama die waarschijnlijk denkt dat adultbaby's gestoord zijn of zo want ook zij weet dat er niemand voor 1 dag verblijf bij haar even naar Thailand afreist. Want goedkoopste vliegticket naar Thailand is nog altijd zo rond de €500. Maar misschien een handige tip voor deze mama pas je prijzen is even aan naar Thaise maatstaven dus van in plaats $350 dat men de prijs gewoon in Thaise Bath rekent. Wij hebben eens een goede kennis die al jaren in Thailand woont gevraagd of hij wist wat nu de werkelijke prijs is in Thailand en deze zij te weten dat er tussen de THB 2000 en 3000 wordt gerekend voor een verblijf van avond en nacht aan toeristen. Want toen onze beheerder hem vertelde over deze mama en de bedragen die ze rekende kwam deze man niet meer bij van het lachen hij zei die kan in een super de luxe villa wonen met deze belachelijke bedragen en hij zei heeft ze dan nog mensen die daar in trappen en onze beheerder zei schijnbaar wel want ze adverteert al jaren lang op internet dus lijkt mij dat ze wel klanten heeft. De kennis van onze beheerder zei die weet het wel leuk te brengen met die forse bedragen en dan bedelen om geld voor een verbouwing. Hij zei letterlijk en dat moet natuurlijk dan ook nog eens uitgevoerd worden zo goedkoop mogelijk door een Thai die zwaar onderbetaald wordt omdat deze mama geenzins bereidt is om ook deze bouwvakker naar westerse maatstaven te betalen natuurlijk.