000 HOME » 28 FACEBOOK EN ADULTBABY'S » Te ziekelijk voor woorden!!!

Sommigen op facebook binnen ab/dl scene totaal de klus kwijt 

Adultbabyspeelparadijs heeft begrip voor ieders belevingswereld binnen de adultbaby en luierliefhebbers scene zolang dit maar binnen de regels van de wet blijft en de fatsoensnormen niet worden overschreden. Wij lopen al heel wat jaren mee in het wereldje van adultbaby zijn maar het lijkt wel of dat sommigen en dan met name op facebook de klus kwijt zijn en het spoor helemaal bijster zijn in hun belevingswereld dat wij ons afvragen zijn die wel goed bij hun hoofd.

Het is zeker binnen de ab/dl scene niet onbekend dat met name Amerikanen en Canadezen een beetje heel erg doordraaien in hun belevingswereld en dat dit vaak zelfs zover gaat dat de wet wordt overtreden en dat van fatsoensnormen totaal geen sprake meer is en dit vinden wij toch wel zorgelijk te noemen en snappen ook niet dat facebook hier tegen niet kordaat optreed door deze imbecielen want een ander woord hebben we gewoon niet voor dit soort figuren die gewoon belachelijk en dwaas bezig zijn binnen de adultbaby scene op facebook. Maar helaas zijn het niet alleen Amerikanen en Canadezen maar zelfs Nederlanders die helemaal doorgedraaid zijn binnen facebook dat wij van adultbabyspeelparadijs zoiets hebben van dit soort achterlijk en verwerpelijk gedrag willen wij niets mee te maken hebben en daarom dat wij ook weinig of niets meer doen met facebook omdat dit soort gedrag alle grenzen te buiten gaat en gewoon te walgelijk voor woorden is dat dit helaas plaats vindt binnen de ab/dl scene en adultbabyspeelparadijs denkt dat het tijd wordt dat de scene is goed moet gaan nadenken van willen we deze onzin eigenlijk wel binnen de scene.

Het is naar ons inziens gewoon belachelijk en beschamend te noemen dat mama Lisanne toen ze haar facebook account had werd benaderd door personen welke actief zijn binnen de ab/dl scene op facebook met de vraag of ze hun kon helpen aan gebruikte luiers omdat ze in haar profiel had aangegeven dat ze een alleenstaande moeder was die ook adultbaby sessies gaf. Deze dwazen vroegen haar of ze gebruikte luiers kon verzamelen desnoods ook van haar kind werd er gezegd zodat ze die van haar konden overnemen. Mama Lisanne die best wel wat gewend is was best wel geschokt door deze onzin en heeft besloten haar facebook account te beëindigen omdat ze met deze onzin totaal niets te maken wil hebben en we begrijpen haar volkomen en adultbabyspeelparadijs staat volkomen achter haar beslissing. Maar wij van adultbabyspeelparadijs vragen ons af van hoe ziek in je hoofd ben je wel niet als je dit soort berichten naar iemand verstuurd om daarin te vragen om gebruikte luiers te verzamelen.

Maar het kan nog gekker en gestoorder zullen we maar zeggen want het is gewoon lachwekkend en bedroevend dat we op facebook een groep tegen komen welke zich bezig houdt en richt op mensen die kicken op andermans gebruikte luiers en dat is gewoon een Nederlandse groep. Hoe ziek in je hoofd moet je dan wel niet zijn als je met dit soort zaken bezig houdt. Sorry hoor we respecteren ieders belevingswereld maar dit gaat gewoon alle normen en waarden te buiten en daar hebben we geen enkel respect voor en zeggen deze figuren behoren niet thuis in de ab/dl scene maar behoren dringend opgenomen te worden in een of andere psychiatrische inrichting en hebben dringend hulp nodig van zo een zieltjesknijper al we vrezen dat ze eigenlijk al zijn opgegeven door artsen want naar onze mening moet je toch wel een enorme kronkel in je hersenpan hebben als dit je belevingswereld is om andermans gebruikte luier te willen hebben.

Ook lijkt het er steeds meer op dat de ab/dl scene op facebook het domein is geworden van geesteszieke figuren met een sterk naar pedofilie ruikende belevingswereld waar wij van adultbabyspeelparadijs onmiddellijk van zeggen daar hebben we totaal geen respect en begrip voor en daar past maar een ding bij meteen ophangen zulke dwazen want die behoren niet thuis is onze wereld. Het is ronduit beschamend dat er dwazen zijn die foto's plaatsen van een jonge moeder in luier met daarbij haar baby in luier. Allereerst vragen wij van adultbabyspeelparadijs ons af of deze moeder wel goed bij haar hoofd is om zulke foto's te maken en beseft ze wel hoe schadelijk dit voor haar baby is, Maar we vragen ons werkelijk af wat bezield deze moeder of anders de persoon welke deze onzin plaatst op facebook en wat wil deze met deze rotzooi bereiken want niemand binnen de ab/dl scene zit naar ons idee op deze rommel te wachten behalve dan degene die er niet behoren te zitten met een geesteszieke geest en sterk naar pedofilie ruikende gevoelens of belevingswereld stop met die onzin en maak de ab/dl scene niet te schande en maak hem niet kapot door je imbeciele gedrag. Maar ook facebook zelf mag zich dit ernstig aanrekenen omdat ze dit soort onzin gewoon laten staan en er niks aan doen terwijl ze meteen wel hodeldebodel raken als er maar een blote borst te zien is in beeld want dan raken ze helemaal van de leg bij facebook. Vinden we een beetje hypocriet en vreemd deze houding van facebook en wij denken dat ze zich beter druk kunnen maken om de foto's van vrouwen in luiers waarbij ook hun baby in luier is afgebeeld dit lijkt ons meer zorgelijker dan een foto met een blote borst.