AB/DL Kamp in Nederland

Ons teamlid ABZeeuwsmeisje kwam met de mededeling dat ze tijdens het surfen op internet terecht was gekomen op een Nederlandstalige website over een ab/dl kamp die in Nederland wordt georganiseerd en onze beheerder van adultbabyspeelparadijs is eens gaan kijken en lezen wat het precies in hield en wat men eigenlijk kon verwachten tijdens dit kamp. Onze beheerder zegt dat hij wel van het bestaan van zulke kampen af wist met name in Amerika, Canada, Italië en Zweden maar niet van deze in Nederland. Het idee er achter vinden wij van adultbabyspeelparadijs heel leuk om zo iets te organiseren echter een ding vinden wij een beetje jammer en dat is namelijk dat het voor zowel adultbaby's als luierliefhebbers is en we zeggen dit omdat we allemaal weten dat helaas veel luierliefhebbers niet echt veel begrip hebben voor de belevingswereld van een adultbaby. Adultbabyspeelparadijs vraagt zich dan ook af van hoe of dat dan is tijdens zo een kamp als men binnen gezamenlijke forums en chats waar beide scenes met totaal verschillende belevingswerelden met elkaar botsen hoe dat dan is als men 3 dagen met elkaar moet doorbrengen op een kamp. We gaan zeker niet de boel af zitten kraken maar we zeggen wel waar we voor vrezen tijdens zo een kamp gezien hetgeen wij als adultbaby zien, horen en hebben meegemaakt elders waar zowel adultbaby's als luierliefhebbers bij elkaar kwamen of zaten en we zagen dat veel luierliefhebbers niet zo veel op hebben met het adultbaby gebeuren.

Wij hebben op ons  gemak de website bekeken om meer te weten te komen en  het gaat hier om een lang weekend van vrijdag middag 16 uur tot zondag middag 16 uur welke 2 keer per jaar wordt georganiseerd in de bossen van Brabant.  Namelijk een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Zoals wij zien wordt het georganiseerd in een soort van kamphuis welke tijdens de zomervakantie worden afgehuurd door scoutinggroepen en buurhuize die een week kamp organiseren voor kinderen. Niks mis mee met zo een locatie want deze liggen meestal lekker rustig en afgelegen zodat men zijn of haar gang kan gaan tijdens het kamp zonder last te hebben van mensen in de directe omgeving hetgeen wel handig is zeker als het gaat om een kamp voor de ab/dl scene omdat we nu eenmaal weten dat de buitenwereld niet zo erg enthousiast is op het ab/dl gebeuren. De accommodatie ziet er mooi uit moeten we bekennen echt iets wat je van een kamphuis mag en kan verwachten. We waren dan ook wel benieuwd wat zo een weekendje dan wel niet ging kosten en dat viel inderdaad reuze mee moeten we zeggen. Want een bedrag van €85 per persoon inclusief eten en drinken en gebruik van de accommodatie om te slapen is natuurlijk heel erg goedkoop te noemen.

Ook was er de mogelijkheid om alleen op zaterdag te komen vanaf 14 uur tot in de vroege uurtjes met eten en drinken betaal je dan slechts €25 wat gewoon heel erg goedkoop is.

De organisatoren beschrijven het hele gebeuren als een 72 uur lange meeting die wordt gegeven op een gastenverblijf voor maximaal 30 personen. De accommodatie beschikt over meerdere slaapkamers variërend van 2 persoonskamer maar ook 4 persoonskamer. Dus met meerdere mensen deel je een kamer. Dit klinkt leuk als je met een vaste groep vrienden en bekenden zo een kamer deelt het lijkt ons wat lastiger als men als adultbaby men zich alleen aanmeld voor zo een kamp en een kamer met een of meerdere luierliefhebbers moet delen wij van adultbabyspeelparadijs vrezen dat dit niet echt een succes wordt.  

Het kamp is voor iedereen binnen de ab/dl scene dus man en vrouw en ongeacht de seksuele geaardheid net zo als dus bij de bijeenkomsten. Adultbabyspeelparadijs waarschuwt wel adultbaby's welke het plan hebben om alleen naar dit kamp te gaan om te proberen van te voren iemand binnen de adultbaby scene te vinden welke het ook leuk vindt om naar dit kamp te gaan alvorens zich aan te melden. Wij zeggen dit allereerst omdat het naar ons idee zo is dat de meeste deelnemers van dit kamp een select groepje mensen is welke elkaar al heel lang kent en voornamelijk ook nog luierliefhebbers zijn met een geheel andere belevingswereld als een adultbaby en het ons inziens vrij lastig is om als adultbaby met deze mensen met een geheel andere belevingswereld in contact te komen en dan zit je daar ook moeder ziel alleen op zo een kamp daarom dat wij dit advies geven.

Maar mocht je toch interesse hebben het eerst volgende kamp wordt gehouden (datum nog niet bekend). Wil je meer informatie of je aanmelden doe dat dan via hun website.  Wij van Adultbabyspeelparadijs vinden het een heel leuk initiatief en hopen dat het een groot succes wordt en wensen iedereen die er heen gaat een heel fijn verblijf daar.