00 HOME » 29 ADULTBABY EN VAKANTIE » Luiers in Griekenland

Verkrijgbaarheid van volwassenen luiers in Griekenland

Ondanks dat de meeste mensen al lang weer terug zijn van vakantie willen wij van adultbabyspeelparadijs toch proberen te informeren van hoe je in het buitenland en dan met name in bekende vakantie landen aan luiers kunt geraken en daarom hebben wij van adultbabyspeelparadijs dit keer even informatie gevraagd bij ABZeeuwsmeisje van hoe of wat in Griekenland.

Allereerst zegt ze dat je luiers voor volwassenen niet behoeft mee te slepen vanuit Nederland naar Griekenland of je ze nu draagt naast het adultbaby zijn dat je ook nog eens incontinent bent. Als je puur voor de lol draagt en adultbaby bent dan raden wij je zo en zo al af om je luiers mee te nemen en ze gewoon in Griekenland aan te schaffen omdat je nu eenmaal met een beperkt aantal kilo bagage zit dat je mee mag nemen en die heb je al nodig voor je gewone bagage. Ben je naast adultbaby ook nog incontinent dan kan je en mag je met een medische verklaring extra bagage mee nemen waarin je incontinentie luiers zitten. ABZeeuwsmeisje geeft het advies om niet te gaan lopen sjouwen er mee als je de normale maten volwassenen luiers draagt en daarmee bedoeld ze de maten medium, large en extra large want die zijn in Griekenland gewoon te koop naast de bekende merken als Tena en Molicare welke voor Griekse begrippen vrij prijzig zijn namelijk iets onder de Duitse prijs vindt je er ook heel veel Griekse merken. ABZeeuwsmeisje zegt eerlijk dat ze niet weet hoe of de kwaliteit is van de Griekse volwassenen luiers omdat ze die nog nooit heeft geprobeerd omdat ze gewoon haar maat niet hebben. Wel zegt ze dat zo een pak slechts een paar euro kost en dat heeft volgens haar te maken dat ze namelijk niet of nauwelijks worden vergoed door de Griekse zorgverzekeraar dat is ook de reden volgens haar dat men voor incontinentie luiers niet bij de apotheek moet zijn waar je ze wel kunt verkrijgen maar dan met name de bekende merken zoals Tena, Molicare en Euron die ze dan voor je moeten bestellen. En ze zegt en je weet net hoe dat gaat ze zeggen ze dan morgen dan te hebben maar je mag blij wezen als je 2 weken op vakantie gaat dat je ze eind van de vakantie kunt ophalen maar dat is typisch Grieks volgens ABZeeuwsmeisje en daarom raadt ze een ieder aan om ze gewoon net als wat de Grieken zelf ook doen te halen bij de supermarkt. Niet alleen is de supermarkt ook een stuk goedkoper dan de apotheek en je zit ook niet dat ze bij de apotheek je niet begrijpen omdat de meeste toeristen geen Grieks spreken en bij de apotheek vaak niet of nauwelijks een andere taal spreken dan Grieks tenzij in de bekende toeristische vakantie plaatsen en dan weet zelfs de apotheker in eens dat die aan toeristen wel wat meer kan vragen en heb je grote kans dat je de hoofdprijs betaald voor een pak incontinentie luiers. Terwijl in de supermarkt je ze zo kan pakken uit het vak en de prijs er duidelijk bij staat vermeld. 

Ook waarschuwt ABZeeuwsmeisje er voor om als je volwassenen luiers gaat kopen dit te doen in een grote supermarkt en niet bij een kleine supermarkt omdat die vaak de artikelen niet geprijsd hebben en maar raak vragen en zeker bij toeristen maar vragen wat ze willen omdat ze ook wel door hebben dat men deze luiers dus nodig heeft en dus is het de hoofdprijs betalen maar dat gebeurd eigenlijk overal op toeristische plekken zegt ze. Ook waarschuwt ze er voor dat de prijzen in de grote supermarkten op de Griekse eilanden vaak wat duurder zijn dan op het Griekse vasteland dat is eigenlijk ook niet zo vreemd want de fabrikanten van de Griekse incontinentie luiers zitten bijna allemaal in en nabij Athene en als er dan een vrachtauto met goederen naar de eilanden moet worden die kosten wel doorberekend aan de klant. Voorheen was het zo dat de eilanden een lager btw tarief hadden maar sinds de crisis in Griekenland heeft de Griekse regering dit voordeel heel snel afgeschaft en is het btw tarief overal het zelfde maar dan nog zijn incontinentie luiers in Griekenland een stuk goedkoper dan in Nederland of Vlaanderen.